Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 11 noiembrie 2010

Fotoreportaj - Prima zi a Congresului Internațional de YOGA „Dumnezeu ne face semne”, Bucureşti, 13-17 octombrie 2010

Niciun comentariu :
Congresul Internaţional de YOGA „Dumnezeu ne face semne”, desfăşurat la Bucureşti, în perioada 13-17 octombrie 2010, a fost un eveniment pe care presa, altfel foarte avida în a lansa dezinformări, diversiuni şi cancanuri pline de mizerii la adresa MISA, l-a ignorat cu o nemaintâlnită desăvîrşire.

Care sa fie oare motivul acestei tăceri subite a presei deşi evenimentul, la care au venit invitaţi din peste 15 ţări, fusese anunţat public cu luni de zile inainte? Cum se explică faptul că deşi intrarea a fost liberă la cele peste 70 de conferinţe, seminarii şi spectacole, desfăşurate simultan in patru săli pe parcursul a cinci zile, ziariştii au ratat complet o asemenea sursă atât de bogată de informaţii şi imagini de la o imensă "orgie yoghină"? (pentru detalii consultaţi Programul Congresului Internaţional de YOGA 2010 „Dumnezeu ne face semne”, Bucureşti, 13-17 octombrie 2010).

Absenţa totală din mass media fie şi a celei mai mici menţiuni despre acest congres credem că a spus încă o dată totul despre profesionalismul şi obiectivitatea presei din România.

În cele ce urmează vă prezentăm câteva imagini de la Festivitatea de deschidere a Congresului Internaţional de YOGA «Dumnezeu ne face semne» (foto Alin Mândru):

Peste 400 de persoane au participat la deschiderea Congresului Internaţional de YOGA „Dumnezeu ne face semne...”.
După o scurtă prezentare a invitaţilor, s-a realizat o meditaţie cu starea de elan spiritual nestăvilit către Dumnezeu.

Toţi reprezentanţii şcolilor de YOGA invitate au luat cuvântul. În imagine Mihai Stoian, liderul şcolii de YOGA NATHA din Danemarca.

Morgan Arundel, de la TARA YOGA Centre din Anglia.

Imaginile din spectacol vorbesc de la sine...

Publicul a ascultat cu atenţie conferinţele din deschiderea Congresului şi a luat notiţe.


Mai multe imagini aici. Vom reveni cu alte relatări de la eveniment.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu