Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Planurile Noii (Dez)ordini Mondiale dezvaluite in constructia aeroportului international din Denver

6 comentarii :

6 comentarii :

  1. exista problema suprapopulatiei, nu se poate nega,
    dar se poate rezolva ca in China.
    Nu ca la Auschwitz!

    RăspundețiȘtergere
  2. Suprapopularea este o minciuna gogonata ce isi are originea de cateva sute de ani http://www.youtube.com/watch?v=vZVOU5bfHrM

    Exista destul loc si destul pamant arabil pe aceasta planeta pentru a hrani mai multe zeci de miliarde de oameni. Insa nu cred ca se va ajunge acolo, evolutia populatiei are suisurile si coborasurile ei fara nici un fel de interventie criminala a unor dementi dictatori.

    Cititi si http://misa-yoga.blogspot.com/2010/06/suprapopularea-este-un-mit-o-poveste-de.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vor reusi sa-si atinga scopurile diabolice,iar gogonata cu suprapopularea planetei o cred doar retardatii.De fapt,cred ca asta vor sa devenim.Spiritul absolut al lui d-zeu este mai presus de mintea lor ingusta,care nu poate sa vada dincolo de aparente.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu fii naiv!resursele sint limitate si pamantul nu suporta cresterea populatiei
    http://www.factor10-institute.org/files/FUTURE_2008.pdf

    RăspundețiȘtergere
  5. Gandesti cu ochelarii de cal pe care ti i-au pus cei care profita de pe urma acestei ideologii adica bogatasii planetei care acum vor sa-ti vanda toate produsele mai scump si daca se poate sa te faca datornic lor pe veci.

    Poate resursele de petrol si carbune sunt limitate intr-o oarecare masura (permanent se descopera noi zacaminte - vezi Brazilia, Venezuela, Arctica) dar exista multe alte resurse nelimitate (soare, vant, apa, etc) care nu sunt valorificate pentru ca ar pune in pericol profiturile oligarhiei petrochimice.

    Emisiile marite de co2 sunt o alta minciuna inventata de illuminati si plasata publicului de Al Gore. Vezi scandalurile in urma carora au fost dezvaluite fraudele stiintifice ale "incalzirii globale".

    Aportul "civilizatiei" umane in volumul total de co2 este de 2-3 la suta. Cei 2 vulcani care au erupt recent au eliberat in atmosfera mult mai mult. Si apoi Co2 este un gaz de care plantele au nevoie pentru a supravietui si in schimbul caruia furnizeaza oxigen.

    Cat despre ecologizarea automobilelor cauta despre masina electrica facuta de GM in 1996 (filmul "cine a ucis automobilul electric" realizat de sony). Cand au vazut cat de buna e GM e a casat toate cele 2000 de autovehicule fabricate.

    Incearca sa mai studiezi si versiunile alternative poate o sa vezi care-i ideea de fapt.

    De exemplu poate o sa-ti dea gandit faptul ca pe baza unor falsuri stiintifice furnizate de niste indivizi corupti ai ajuns sa doresti moartea semenilor tai ca sa poti trai tu cu resursele ramase. Presupund ca aceasta ipoteza aberanta e adevarata de unde stii ca nu vei fi chiar tu cel "eliminat ca in China" la fel ca practicantii falun gong sau alti prizonieri politici adica batut pana la moarte pentru recoltarea unor organe ce azi sunt vandute in occident pe bani grei?

    RăspundețiȘtergere
  6. Zone imense de teren de pe planeta sunt nepopulate, necultivate sau neexploatate daca e sa spunem lucrurilor pe nume. Toata Asia, Africa, Americile ... de fapt toate continentele mai putin Europa unde densitatea de populatie e ceva mai mare, sunt locuite doar pe arii restranse si supraetajate ca niste musuroaie.

    Romania granarul de alta data al Europei dadea de mancare intregului continent pentru ca tot terenul arabil era cultivat. Azi toti alienii au cumparat pe mai nimic terenuri la noi in tara si le-au lasat in parargina. Asa am ajuns sa cumparam produse agricole din import.

    Unii ar zice probabil ca la la noi e suprapopulare si criza de resurse. De fapt e doar o proasta administrare (ca daca zic ca e genocid ma acuza cineva de paranoia)

    RăspundețiȘtergere