Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 30 ianuarie 2011

Minciunile lui Gelu Voican despre Gregorian Bivolaru

Niciun comentariu :
Imagine preluată din cotidianul Evenimentul Zilei

În data de 28 ianuarie 2011 în cotidianul România Liberă apare articolul ”Gelu Voican Voiculescu şi-a aproximat suferinţa la 748.000 de euro”, semnat de Andreea Pocotila. Interesant cum își motivează domnul Gelu Voican Voiculescu acțiunile de informator al securității... Din acest motiv îmi permit o opinie:

Să vă reîmprospătez memoria domnule Voican, aducându-vă aminte amănunte pe care le ocoliți și despre care nu vă place să vorbiți. Un amănunt important este că faceți parte din masonerie. Din acest motiv ați avut de suferit în perioada comunistă. Tot dumneavoastră domnule Gelu Voican în acea perioadă ați dorit să-l aveți în masonerie pe domnul Gregorian Bivolaru. Din fericire pentru noi domnul Bivolaru Gregorian v-a refuzat.

Dialogul: GV: ”avem nevoie de cărămizi de bază”; BG: ”am o relație la fabrica de cărămizi refractare”, vă spune ceva domnule Gelu Voican?

Da, este adevărat domnul Gregorian Bivolaru nu v-a îngreunat situația și nu s-a compromis prin a deveni la rândul său un informator al securității și nu a dat nici o declarație împotriva dumneavoastră. În schimb, drept răsplată, dumneavoastră sub identitatea de Călugăru ce ați făcut? Ați cerut supraveghere continuă și muncă de reeducare pentru domnul Gregorian Bivolaru. Mințiți cu nerușinare când afirmați faptul că Gregorian Bivolaru a declarat ulterior că și-a propus să-l omoare pe Ceaușescu. Niciodată domnul Bivolaru nu a avut această intenție în comparație cu domnia voastră care nu este străină de asasinarea familiei Ceauşescu.

Mai am câteva întrebări de bun simț:
- Dacă Gregorian Bivolaru este un ”inofensiv” în viziunea dumneavoastră, de ce este maltratat de securitate şi serviciile secrete de peste trei decenii?
- De ce convorbirile telefonice a domnului Gregorian Bivolaru interceptate abuziv au devenit dintr-o data secret de stat? ; ”Mai mult decât atât, instanţa nu a avut posibilitatea practică de a verifica legalitatea obţinerii acestor înregistrări în condiţiile în care autorizaţiile de interceptare a acestora au fost clasificate ca fiind secrete de stat.” (extras din Sentinţa Penală nr. 86 din 23 aprilie 2010).
- Dacă Gregorian Bivolaru este ”insignifiant” în viziunea dumneavoastră domnule Gelu Voican de ce a existat în 2004 ”Operațiunea Crist”? De ce atâta energie, bani publici, forțe armate alarmate pentru război angrenate ca să-l distrugă pe Gregorian Bivolaru? De ce toate acestea domnule Gelu Voican Voiculescu?

Ce religie aveți domnule Gelu Voican Voiculescu? Ați uitat că v-ați convertit la Islamism? Nu am nimic împotriva acestui fapt, dar nu am cum să uit acea emisiune de pe postul Tele7ABC din 1994 (așa cum afirmați) unde ne făceați apoteoza creştinismului în timp ce domnia voastră nu mai era creştin de multă vreme. Citez cu exactitate: “existența MISA, a MISA-ei este un atentat la spiritualitatea noastră ortodoxă... “ De ce ne mai vorbiți de ortodoxie domnule Gelu Voican? Nu ar fi mai bine să ne oferiți exemple din Coran?

Iată ce ați mai declarat în aceea emisiune:
Imediat după revoluția din decembrie la Ministerul de Interne s-a adus o listă cu cazuri de oameni care au fost închiși în spitalele de psihiatrie de către securitate. L-am văzut pe liste pe dl Bivolaru și am exclamat: «îl cunosc pe acest om, a fost arestat pentru că a făcut yoga»“.

Deci iată cum mințiți cu nerușinare domnule Gelu Voican. În acea emisiune declarați că Gregorian Bivolaru a fost arestat pentru că practica yoga. După 17 ani afirmați că a fost închis pentru evadare. Da, motivul aparent legal era evadarea, dar realitatea este că domnul Gregorian Bivolaru a fost arestat pentru că practica yoga. Oare un așa zis ”inofensiv” este băgat forțat de securitate într-un spital psihiatric? Rolul securității este să se ocupe de inofensivi?

Ați uitat să precizați aceste lucruri domnule Gelu Voican Voiculescu. Dacă doriți vă pot pune la dispoziție înregistrarea video pentru o reactivare a memoriei și a faptelor. Aţi uitat domnule Gelu Voican ultima frază a moderatoarei acelei emisiuni, dar o expun cu exactitate acum: “Într-o lume nebună și debusolată, într-o perioadă în care scara valorilor s-a răsturnat, într-o societate în care lipsa și impostura iau avânt, iar realitatea și credulitatea evoluează exponențial, într-o țară în care vindecătorii și salvatorii nației apar peste noapte și dispar la fel de repede, grotescul capătă trăsături umane – idoli cu picioare de lut și chip de mucava au punctat periodic în toate domeniile tangibile înmulţite cu 8 sau cu 16, o tranziție care în cele din urmă trebuie să devină morala. Am încercat să arătăm ce se poate ascunde în spatele unei așa zise eliberări spirituale, vom spune că am reușit atunci când oricare dintre noi pus în fața tentației de a-și substitui realitatea cu dorința, falsul cu adevărul și Creștinul cu Păgânul se va întreba: cine mai are nevoie de guru?“.

Dacă analizăm cu luciditate această frază ne întrebăm logic ce sens are ea în finalul unei emisiuni televizate? Citiți cu atenție și căutați sensul cuvintelor bold uite. Toată această frază reprezintă un mesaj masonic. Este un ordin mascat contra a tot ceea ce poate fi spiritual și profund uman. Acesta este de fapt adevărul domnule mason Gelu Voican Voiculescu. Sunteţi un mason impertinent, care a fost informator al securității sub numele Călugăru și ați încercat să-l racolați pe domnul Gregorian Bivolaru în masonerie. Nu v-a mers, acum mințiți, calomniați pentru că așa impune un protocol masonic. Vă lăudați în CV cu funcţia de prim vicepreşedinte al Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului (OADO). Și apoi ați fost președinte interimar, dar în ce condiții domnule Gelu Voican Voiculescu?

Ia să vedem ce zice cotidianul Curentul în 6 decembrie 2006:
Scaletchi acuză DNA că «este copia Direcţiei a 6-a a Securităţii»".
Fostul președinte al Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului (OADO), Florentin Scaletchi, trimis în judecată pentru corupție a acuzat ieri, în fața Comisiei pentru Drepturile Omului (CDO) din Camera Deputaților, faptul că "DNA este copia Direcției a 6-a a Securității". Scaletchi a criticat și modul în care s-a desfășurat ancheta, învinuindu-i pe procurori de faptul că nu i-au respectat drepturile. De asemenea, el a arătat că prin această acțiune s-a încercat lovirea în alte persoane, respectiv senatori, deputaţi, judecători, el fiind o falsă victimă. "Țapul ispășitor" a arătat că SRI a operat ascultarea telefoanelor sale imediat după ce OADO a avut poziții publice în privința ministrului justiției, Monica Macovei, pe subiecte ținând de proprietatea părinților acesteia și cazul MISA”.

Nu vi se pare ciudat domnule Gelu Voican Voiculescu faptul că dumneavoastră sunteți mai mereu prezent în viața domnului Gregorian Bivolaru? Ce fel de drepturi apărați de fapt? Cum vă permiteţi să jigniți, să calomniați să asupriți oameni și apoi să vă dați mare apărător al drepturilor oamenilor? Nu vi se pare straniu? Nu, evident, pentru că așa este de fapt politica masoneriei bazată pe protocoalele masonice. În încheiere îl voi cita pe domnul Gregorian Bivolaru din aceeași emisiune de pe Tele 7ABC: “Ați vrut să mă racolați în francmasonerie... Despre acest lucru am fost întrebat de către securitate și atunci nu am făcut declarații pentru a nu vă îngreuna situația, pentru că erați închis”.

Articol de Costică Cojocaru

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu