Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 24 mai 2011

Apocalipsa GSM: disparitia albinelor este cauzata de telefonia mobila

Niciun comentariu :
Putini oameni stiu ca printre ipoteticele cauze ale "sfarsitului lumii" este inclusa si disparitia albinelor. Albert Einstein a spus candva ca daca albinele ar dispare de pe fata pamintului, atunci omul ar mai supravietui cel mult 4 ani pe planeta. Fara albine, a spus celebrul fizician, nu mai exista polenizare, fara de care nu mai exista plante, nu mai exista animale, nu mai exista… oameni.

Noi studii realizate pentru a afla cauza reducerii dramatice a populatiilor de albine arata ca telefoanele mobile au o mare parte din vina.

Cercetarile efectuate in Lausanne, Elvetia, au scos la iveala faptul ca semnalul telefoanelor mobile dezorienteaza insectele si conduce in final la moartea lor. Peste 83 de experimente au avut aceleasi rezultate, informeaza publicatia Inhabitat.

Avand in vedere ca cea mai mare parte a populatiei lumii detine telefoane celulare, impactul acestora este foarte mare.

Rezultatele alarmante ale studiului condus de cercetatorul Daniel Favre arata ca albinele au reactionat in mod semnificativ la telefoane mobile plasate in apropierea stupilor in modul de apelare. Albinele au simtit semnalele transmise de telefoane si au reactionat brusc producand un zumzet puternic in timpul apelurilor.

Semnalul a fost receptat ca un avertisment instinctiv sa paraseasca stupul, dar frecventa a confuzat albinele, care au zburat haotic, si apoi, brusc, au murit.

Studiul a constatat ca albinele bazaie de 10 ori mai tare atunci cand un telefon mobil apeleaza sau este folosit intr-o convorbire, deci atunci cand transmite semnale.

Din cauza semnalului, insectele devin dezorientate si nelinistite si mor. Impactul reducerii populatiei de albine a fost simtit deja in lume, cu efecte grave asupra ecosistemelor. In SUA si Marea Britanie, populatiile de albine au scazut la aproape jumatate in utlimii 30 de ani, interval ce coincide cu inmultirea exploziva a aparatelor de telefonie mobila.

Albinele sunt vietati indispensabile sistemelor ecologice si agriculturii, avand un rol esential in polenizarea plantelor si culturilor. Avand in vedere ca este putin probabil ca oamenii sa renunte la telefoane, se pune intrebarea cum va fi evitat impactul catastrofal al disparitiei albinelor.

Sursa: green report

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu