Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 10 iunie 2011

DNA anchetează masoneria!! Demnitari de rang înalt s-au înfrăţit cu interlopii constănţeni

Niciun comentariu :
Pornind de la un banal dosar al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, structura teritoriala anticoruptie a declansat monitorizarea a sute de persoane apartinand unor renumite loji masonice. De trei ani de zile, s-au strans probe privind puternicele legaturi oculte dintre o serie de oameni cu inalte functii de conducere ale institutiilor statului sau din domeniul privat.

Astfel, pe lista celor aflati sub supravegherea DNA si, dupa informatiile noastre, si ale SRI – ului se numara inspectori sefi din Politia Romana, interlopi, primari, oameni de afaceri, procurori, membri CSM, comandanti DGA(Directia Generala Anticoruptie), reprezentanti ai organizatiilor patronale si chiar inalti reprezentanti ai Guvernului Romaniei.

Favorizarea infractorului
Totul ar fi pornit de la cercetarea declansata in jurul informatiilor ca unii interlopi constanteni ar fi protejati de catre ofiteri superiori de Politie, fapte ce ar fi avut loc in anul 2007. Apoi, in in dosarul 1041/P/2008 se obtin mandatele de interceptare a convorbirilor si a comunicarilor telefonice dintre mai multe persoane suspectate de comiterea infractiunii de favorizare a infractorului, prin atragerea celor care aveau probleme cu legea in randurile masonilor. Dupa sursele noastre, protejatii erau initiati in Loja „Steaua Sudului”, unde erau „frati” multi membri cu functii de conducere in diverse institutii ale statului. Un an mai tarziu, in 2009, dosarul ar fi fost preluat de catre structurile centrale ale DNA si tot de atunci este foarte posibil sa fi demarat si o ancheta paralela a SRI.

Insotiri la ungeri
Dupa cum reiese din rezolutia procurorului anticoruptie care a coordonat ancheta, toti cei luati in colimator se aflau in relatii de colaborare mai mult decat stranse. Astfel, noii membri erau insotiti de cei mai vechi atunci la ungerea lor intr-o loja masonica, dupa care participau la receptii private, in restaurante retrase, inchiriate cu totul, pana dis de dimineata. Practic, unele dintre aceste chefuri prelungite au fost la randul lor atent monitorizate de catre ofiterii anticoruptie. In plus, procurorii retin si ca din interceptarea convorbirilor telefonice reiese ca „fratii” se sfatuiau reciproc in fiecare zi, de la probleme de serviciu si pana la scandalurile conjugale. Supravegherea a fost atat de draconica incat DNA –ul stie si ca atunci cand se duceau la un sprit la carciuma, cei filati plateau intotdeauna „nemteste”!!!
Sursa: National

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu