Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 8 iunie 2011

Epidemia globala de sinucideri şi depresie este provocata de amplificarea activităţii solare

2 comentarii :
Erupţiile solare au efecte devastatoare nu doar asupra climei, activităţii vulcanilor, mişcărilor scoarţei pământului, reţelelor electrice, sistemelor de telecomunicaţii şi sateliţilor, ci provoacă cumplite ravagii şi asupra psihicului şi comportamentului uman. Mai mulţi cercetători au descoperit corelaţii între prezenta radiaţiilor electromagnetice emise de erupţiile solare şi schimbările bruste de dispoziţie, depresii şi sinucideri.

Michael Berk de la Universitatea din Melbourne a descoperit existenţa unei legături între rata sinuciderilor şi numărul tot mai mare al furtunilor geomagnetice declanşate de explozii solare. Corelând statisticile cu datele erupţiilor solare el a constatat că în timpul acestora numărul sinuciderilor a crescut.

O cercetare efectuată la clinica Westbank din Falkirk, Stirlingshire, Anglia a revelat asocierea furtunilor geomagnetice provocate de exploziile solare cu o creştere a spitalizărilor provocate de depresii. Studiul sugerează că mecanismele biochimice umane sunt afectate de perturbările câmpului geomagnetic.

Un alt studiu realizat în Rusia a arătat acelaşi tip de corelare cu depresiile şi sinuciderile. Potrivit unui articol din revista NewScientist la suprapunerea graficelor "maximele de geomagnetism s-au potrivit cu maximele cazurilor de suicid, depresie, tulburări de dispoziţie şi anxietate".

Kelly Posner, un psihiatru de la Universitatea Columbia, susţine în acelaşi articol că explicaţia plauzibilă pentru asocierea dintre activitatea geomagnetică şi depresii sau sinucideri este perturbarea pe care furtunile geomagnetice o produc glandei pineale, cea care reglează ritmurile circadiene şi producţia de melatonină.

Toate aceste studii evidenţiază faptul că emisiile erupţiilor solare care ajung pe pământ pot avea efecte notabile asupra stărilor şi comportamentelor umane. Aşa că data viitoare când vă simţiti un pic tulburaţi sau deprimaţi verificaţi mai întâi pe site-ul http://www.spaceweather.com dacă există o intensificare a activităţii solare şi practicaţi câteva exerciţii Yoga care reglează funcţionarea glandei pineale.

Vă recomandăm să lecturaţi şi Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA.

2 comentarii :

  1. dar despre HAARP ce ziceti apropo de sinucideri???
    nu credeti ca pentru asa zisii oameni de stiinta e mai simplu sa dea vina pe soare...???decat pe manipularile pe care le fac asupra oamenilor si planetei cu HAARP??? eu cred ca da.........

    RăspundețiȘtergere
  2. O parte din studii au fost realizate intre 1970 si 2000, inainte de existenta HAARP (creat incepand cu 1993) deci nu se da vina pe soare degeaba. Intradevar si HAARP are efecte..
    Dar de ce nu ziceti nimic de tunurile de telefonie mobila, de wireless si de alte sisteme generatoare de campuri electromagnetice ca astea sunt mai "accesibile"?
    Ati auzit de sinuciderile de la France Telecom si din fabrica Iphone din China? Exista o gramada de studii care dovedesc influenta electromagnetismului asupra psihicului uman si tot nu se face nimic.

    RăspundețiȘtergere