Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 20 decembrie 2011

Un OZN gigantic protejeaza planeta Mercur de efectele erupţiilor solare

Niciun comentariu :
Un cercetător amator a descoperit printre imaginile captate de NASA în apropierea planetei Mercur un obiect neidentificat, imens, ce s-a interpus între corpul ceresc şi jetul de plasmă ejectat de o explozie solară.

Potrivit space.com, în imaginile filmate de sistemul de sateliţi STEREO pe 1 decembrie 2011, se poate observa un obiect gigantic în apropiere de planeta Mercur (cu dimensiuni comparabile cu cele ale corpului ceresc). OZN-ul ascuns probabil de un scut protector, devine complet vizibil în momentul impactului cu valul erupţiei solare, făcând posibilă descoperirea lui în înregistrările sateliţilor americani de observare a sistemului solar.

După cum se poate vedea din imagini, OZN-ul având forma a doi cilindri paraleli, legaţi între ei printr-un alt modul, se află exact între planeta Mercur şi Soare, pe traiectoria erupţiilor solare, protejând planeta de efectele devastatoare ale acestora.

Activitatea crescută a soarelui din maximul solar care a început recent, a făcut o serie de oameni de ştiinţa să avertizeze asupra pericolelor devastatoare pe care le poate produce masa coronară solară expulzată în direcţia Pământului. Ne putem da seama cu usurinţă că planeta Mercur aflată la o distanta faţă de Soare de circa 3 ori mai mică decât Pământul, riscă efectiv să fie spulberată de aceste explozii solare.


Această descoperire uimitoare şi neaşteptată confirmă declaraţiile unor cercetători ai domeniului exopoliticii care afirmă că există mai multe nave galactice uriaşe care se află "parcate" în apropierea Terrei şi a altor planete, cu misiunea de a supraveghea şi de a ajuta în procesul de elevare a frecvenţei de vibraţie la nivelul întregului sistem solar. Conform cercetătorului rus Dr. Alexei Dmitriev acest proces de elevare, care a început deja să fie resimţit pe Pământ, se datorează intrării sistemului nostru solar într-un nor energetic interstelar extrem de dens.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu