Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 31 mai 2011

Organizaţia Mondială a Sănătăţii confirmă: Radiaţiile telefoanelor mobile pot cauza cancer

Niciun comentariu :

Organizaţia Mondială a Sănătăţii, citată de CNN, a anunţat că radiaţiile emise de telefoanele mobile pot cauza cancer.

O echipă de 31 de oameni de ştiinţă din 14 ţări au ajuns la această concluzie după ce au analizat mai multe studii legate de siguranţa folosirii telefoanelor mobile. Echipa a găsit suficiente dovezi pentru a clasifica expunerea personală la radiaţiile telefoanelor mobile ca având un grad ridicat de risc în apariţia cancerului.

Radiaţiile provenite de la un telefon mobil sunt "non-ionizate" (de joasă frecvenţă). Nu sunt precum radiaţiile X, dar pot fi comparate cu radiaţiile emise de un cuptor cu microunde foarte slab alimentat. Aceste unde pot afecta creierul şi pot duce la apariţia unor tumori.

Studiul va sta la baza elaborării unor ghiduri privind folosirea telefoanelor mobile.

Un alt studiu OMS arată că celularele cauzează cancer la creier
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a mai publicat un studiu, anul trecut, realizat pe parcursul a zece ani, în care se arată că folosirea regulată a telefoanelor mobile cauzează cancer la creier.

Potrivit studiului, jumătate de oră petrecută cu telefonul mobil la ureche în fiecare zi sporeşte riscul de apariţie a cancerului la creier cu 40%.
Surse: CNN, OMS

Agentia Internationala pentru Cercetari in domeniul Cancerului - parte a Organizatiei Mondiale a Sanatatii - a anuntat marti la Lyon ca radiatiile provenite de la telefoanele mobile pot cauza cancerul, relateaza AFP.

Un grup international de experti a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a trecut in revista detaliile a zeci de studii dedicate influentei radiatiilor provenite de la telefoanele mobile.

Studiul realizat va fi acum preluat de OMS si agentiile nationale pentru elaborarea de ghiduri privind folosirea telefoanelor mobile.

"Probele, care continua sa se adune, sint suficient de puternice pentru a justifica pozitionarea telefoanelor mobile la nivelul 2b (unul din cele cinci niveluri de clasificare care definesc produsele "posibil cancerigene pentru om)", a spus Jonathan Samet, presedintele grupului de lucru.

"Grupul de experti si-a fundamentat aceasta clasificare pe studii epidemiologice care arata un risc crescut de gliom, un tip de cancer al creierului asociat cu utilizarea telefonului mobil", a mai spus Samet. (Vezi aici mai multe detalii despre gliom)

Aceasta clasare inseamna ca "poate exista un risc, si deci trebuie sa supraveghem indeaproape legatura dintre telefoanele mobile si riscul de cancer", a adaugat Jonathan Samet.
Sursa: Hotnews.ro

vineri, 27 mai 2011

Adevărul despre ''revoluţiile arabe'' şi războiul din Libia

Niciun comentariu :
Citiţi şi Adevărul despre "revoluţiile" arabe şi războiul din Libia, partea a II-a. Petrolul, aurul, americanii şi Irakul

Anul 2011 a început cu un val de revolte populare ce a trecut prin mai multe ţări arabe din Nordul Africii şi Orientul Mijlociu, evenimente similare cu cele din 1989 din Europa de est şi cu revolutiile portocalii din spaţiul ex-sovietic. Aparent desfăşurarea evenimentelor a fost spontană, însă nu a durat mult până când implicarea externă a ieşit la iveală. Adevăraţii autori şi regizorii acestui spectacol au fost revelaţi atunci când "valul revoluţionar" a ajuns în Libia unde "rebeliunea" a trebuit să fie susţinută armat de către mai multe tări ale NATO. Timp de câteva săptămâni întreaga comunitate internaţională a asistat cu respiraţia tăiată la evoluţiile violente din această ţară timp în care mass media internaţională încerca să ne convingă că Ghaddafi este un tiran nemilos şi însetat de sânge. Să vedem însă cum arată dictatura libiană.

Fostul ambasadorul rus în Libia, Vladimir Chamov, întrebat într-un interviu dacă Ghaddafi şi-a asuprit cetăţenii, a spus: "Despre ce opresiune vorbesti? Libienilor li se acordă credite fără dobândă pe o periodă de douăzeci de ani pentru construcţia casele lor, un litru de benzina costă aproximativ 10 centi, produsele alimentare costă mai nimic, iar un Jeep sud-coreean Kia putea fi cumpărat pentru doar 7500 de dolari.... Această ţară nu mai există acum."

Ce alte date şi cifre ştim despre Libia şi liderul ei?
 • PIB-ul pe cap de locuitor al Libiei este de 14.192 dolari.
 • Fiecare membru al unei familii care este subvenţionat de către stat primeşte 1.000 de dolari pe an.
 • Şomerii primesc 730 de dolari lunar.
 • Salariul unei asistente de spital este de 1.000 dolari.
 • Ajutorul de naştere este de 7.000 de dolari.
 • Cuplurile proaspăt căsătorite primesc un ajutor de 64.000 de dolari pentru a cumpăra un apartament.
 • Pentru a deschide o afacere un libian primeşte un ajutor financiar de 20.000 de dolari.
 • Impozitele şi taxele majore sunt interzise.
 • Educaţia şi asistenţa medicală sunt gratuite.
 • Educaţia şi specializările în străinătate se fac pe cheltuiala guvernului.
 • Există lanţuri de magazine pentru familii mari, ce au preţuri simbolice pentru produsele alimentare de bază.
 • Vânzarea de produse expirate este pedepsită prin amenzi mari, iar în unele cazuri se pedepseşte cu detenţia.
 • Un număr de farmacii distribuie medicamente gratuit.
 • Contrafacerea medicamentelor este considerată o infracţiune gravă.
 • Nu există plăţi pentru chirie, iar populaţia nu plăteşte pentru energia electrică.
 • Vânzarea şi consumul de alcool sunt interzise prin lege.
 • Împrumuturile pentru cumpărarea unei maşini sau a unui apartament sunt acordate fără dobândă.
 • Sunt interzise speculaţiile imobiliare.
 • În cazul în care o persoană decide să cumpere o maşină, statul libian achită 50% din preţul ei, iar în cazul poliţiştilor 65% din preţ.
 • Benzina este mai ieftină decât apa. Un litru de benzină costă 0,14 dolari.
(Sursa acestor date este un site de limba rusă; traducerea engleză a textului). O confirmare a unora dintre aceste date poate fi gasită aici)

Să presupunem totuşi că intervenţia militară ar fi fost justificată...
Atunci de ce s-a intervenit militar doar în Libia? Conform mass media în aceeasi regiune exista o multime de alte ţări în care "dictatori sângeroşi" omoară "populaţia paşnica şi neînarmată". Şi totuşi NATO, SUA, Franta sau Marea Britanie nu se duc acolo pentru "a face dreptate" şi a "restaura democraţia". De ce a fost aleasă această ţară în mod special? De ce este "democraţia occidentală" atât de obsedată de ideea eliminarii lui Ghaddafi şi de distrugere a Libiei, ţara cu cel mai ridicat nivel de trai din Africa, printr-un scenariu similar cu cel din Irak? Şi cum se explică faptul că "rebelii" susţinuţi de SUA, Franţa, Marea Britanie şi de către alte ţări NATO colaborează cu luptători Al Qaeda, după cum a relatat mass media internaţionala? Această ciudăţenie a susţinerii unor terorişti de către americani a trecut rapid în uitare, fiind acoperită mediatic de asasinarea lui Osama bin Laden, presupusul lider al fantomaticei grupări teroriste mondiale, o altă poveste de adormit copii menită să refacă imaginea şifonata a SUA.

La ora actuală exista două versiuni de a ascunde adevăratul motiv pentru intervenţia în Libia: una oficială - protejarea drepturilor omului şi cea neoficială - furtul petrolului libian. Ambele sunt piste false. În realitate scopul actiunilor militare din Libia nu este protejarea civililor de Ghaddafi, ci protejarea intereselor sistemului bancar internaţional, obţinerea controlului asupra puţurilor de petrol libiene fiind doar un mijloc de anihilare a puterii liderului libian. Aceasta este parerea lui German Sterligov un antreprenor şi activist social rus, al doilea milionar oficial al Rusiei de după caderea URSS, care din 2005 a renunţat la "binefacerile civilizaţiei" şi s-a mutat cu familia într-o pădure din Siberia.

Criza financiară mondială, care încă influenţează economia planetei, a făcut mai multe ţări să propună schimbarea monedei folosite în tranzacţiile internaţionale, mai exact să refuze dolarul american şi să opteze pentru înlocuirea acestuia cu aurul. Muammar Ghaddafi a încercat să refacă planurile generalului De Gaulle - de a refuza bancnotele de hartie şi de a începe să utilizeze din nou monede de aur ca pe vremuri. Acest lucru ar duce la distrugerea coruptului sistem bancar actual. Desigur, mafia bancară sionistă nu l-a putut ierta pentru asta ...

(În 1965 Charles de Gaulle a tinut un discurs în care cerea, printre altele, întoarcerea la aur ca etalon monetar, adică folosirea acestuia ca referinţă în schimburile comerciale internaţionale în locul dolarului; vezi http://www.ina.fr/fresques/de-gaulle/fiche-media/Gaulle00105/conference-de-presse-du-4-fevrier-1965. În acelasi an (dolarul şi alte monede naţionale încă aveau acoperire în aur) Franta a reuşit să convertească în aur 150 de milioane de dolari şi ceruse Rezervei Federale Americane convertirea a încă 150 de milioane. Exemplul francez a fost urmat de Spania lui Franco. Ambele personaje politice au părăsit la scurt timp după aceea prim planul scenei politice, unii istorici considerând că aceste evenimente ar avea legatură cu "atacul" lor asupra dolarului. În 1971 la ordinul mafiei bancare a Rezervei Federale aflate sub controlul clanului Rothschild, Nixon a decretat că SUA încetează unilateral convertirea dolarilor în aur.)

O serie de ţări au început discuţii despre realizarea tranzacţiilor comerciale interstatale în aur. China a anunţat emiterea unor yuani de aur şi mai multe ţări asiatice şi africane au discutat, de asemenea, posibilitatea revenirii la standardul de aur. Muammar Ghaddafi a devenit principalul iniţiator al ideii de a renunţa la dolari şi euro. El a cerut lumii arabe şi africane să înceapă utilizarea unei monede noi - dinarul de aur. El a sugerat şi realizarea unui stat african unit, având o populaţie de 200 de milioane de oameni ce vor folosi această monedă.

Ideea unei monede unice din aur şi a unirii ţărilor africane într-un singur stat federativ puternic a fost foarte bine primită de către mai multe ţări arabe şi de către aproape toate ţările africane. Singurii oponenţi au fost Republica Africa de Sud şi şeful Ligii Statelor Arabe. Dacă realizarea Uniunii Africane şi adoptarea unei monezi unice au fost pe placul francmasoneriei mondiale nu acelaşi lucru se poate spune şi despre renunţarea la dolar şi euro în favoarea dinarului de aur. Această iniţiativă a Libiei a fost foarte criticată de către Statele Unite ale Americii şi Uniunea Europeană. Potrivit unui discurs al preşedintelui francez Nicolas Sarkozi: "libienii ameninţa securitatea financiară a omenirii". Numeroasele critici la adresa liderului libian nu au dat nici un rezultat: Ghaddafi a făcut în continuare paşii care au dus la crearea Africii Unite şi a continuat demersurile în direcţia trecerii la standardul monetar din aur.

În cele ce urmează redăm un fragment dintr-un interviu cu German Sterligov, creatorul "Bursei aurului" din Moscova, în cadrul unei emisiuni a postului rusesc "Dojd":


Olga Pispanen: Şi apoi a venit condamnarea Libiei...

GS: O să-ţi spun ce evenimente au dus la acest lucru. În 2002 prim-ministrul malaezian Muhammad împreună cu Muammar Ghaddafi au propus lansarea unui dinar de aur. La început această idee a fost aprobată de către Iran, Sudan, Bahrein şi Indonezia, iar în anul următor Emiratele Arabe Unite şi alte ţări au aderat la aceasta iniţiativă. Ei au inceput sa lucreze la această idee, au existat şedinţe ale miniştrilor de finanţe din aceste ţări, la care a început să prindă viaţă proiectul de a refuza tranzacţiile comerciale în dolari şi euro în favoarea folosirii dinarului de aur. A existat un proiect pilot în care monede de aur au fost bătute şi au început să fie folosite în Malaezia, Indonezia şi Iran. Ele au fost folosite în magazine obişnuite şi chiar şi acum pot fi folosite acolo, la fel ca orice altă monedă.

OP: Ai cumva un dinar de aur la tine?

GS: Nu am dinari, dar am "goldeni", pentru că fiecare ţară îşi adoptă propriul tip de monede de aur, iar noi le-am numit "goldeni".

OP: De ce se numeşte aşa? Nu suna prea ruseşte.

GS: "Golden" înseamnă "făcut din aur" în limba engleză. Înainte de aceasta, în Rusia, am avut "guldeni" şi "zloti". Le-am făcut la monetaria rusă "Gosznak". Am sugerat Libiei să folosească moneda noastră, dar au considerat că e prea mare, cântăreşte 1 uncie.

Dmitri Kaznin: Cum i-aţi sugerat să folosescă această monedă?

GS: Au existat negocieri pentru o lungă perioadă de timp între oamenii de afaceri ruşi şi arabi, care au fost găzduite de către Nadejda Azarenkova şi de firma de avocatura a lui Artur Airapetov, la care sunt şi eu co-proprietar. S-a ajuns la o situaţie similară cu cea dintre Stalin şi Hitler: Stalin era deja pregătit pentru agresiunea lui Hitler şi şi-a plasat trupele la frontieră, dar Hitler dintr-un singur atac a distrus totul. Acelaşi lucru a făcut şi societatea occidentală. Asta este opinia mea: Muammar Ghaddafi era gata să declare respingerea folosirii dolarului şi a monedei euro în tranzacţii, însă a fost oprit de către sistemul bancar internaţional. Conturile sale internaţionale au fost blocate sub falsul motiv al "încălcării drepturilor omului".

OP: Conturile au fost blocate după anunţul că el a început să tragă în civili.

GS: Dar asta se întâmplă în toate ţările. Uitaţi-vă în jur - o mulţime de civili sunt ucişi în ţări precum Yemen şi nimeni nu le blochează conturile bancare. Intotdeauna se pot găsi justificări unor acţiuni, în acest caz uciderea de oameni a servit doar ca un pretext.

Însă motivul real al actiunii este efectul psihologic al ideii lui Ghaddafi (unul dintre principalii lideri musulmani), de a începe utilizarea dinarilor de aur, care a fost efectiv uimitor, a fost chiar mai periculos decât ideea în sine. De exemplu, există un stat malayezian numit Kelantana, care utilizează numai monede de aur, dar nu prea dă bătăi de cap liderilor globalisti.

Şi iată ca apare Ghaddafi, care sugerează ca toată lumea să respingă sistemul bancar internaţional şi să se elibereze de sclavia sistemului american al Federal Reserve Bank. Un număr mare de ţări l-ar urma în această acţiune. Acest proiect a fost pregătit intens timp de mai mulţi ani, Ghaddafi a militat pentru ca ţările africane să se unească toate într-un stat puternic şi să înceapă utilizarea monedelor de aur. Egiptul era pregătit să ia parte la el, de aceea revoluţiile au început acolo şi CIA a intervenit pentru a distruge planurile cu privire la ieşirea din sistemul bancar internaţional. Apropo, acest sistem mafiot international afectează de asemenea într-o mare măsură economia Rusiei. Trecerea de la utilizarea baniilor de hârtie la monede de aur - aceasta este ieşirea din criză şi din sclavia financiară.

OP : German, explica te rog... Cred că astăzi avem foarte multe bancnote de hârtie pentru care nu există acoperire în aur.

GS: Desigur. Nu au acoperire deloc, sunt doar hârtii fără valoare...

OP: ... Aceasta înseamnă că dacă Muammar Ghaddafi va renunţa la sistemul bancar actual şi va începe să facă comerţ doar în aur, el va putea face schimburi comerciale doar cu ţările care au aur.

GS: Ţi-am spus despre începerea acestui proiect în anul 2002 pentru a explica faptul că un mare număr mare de ţări, de la Indonezia la Iran s-au pregătit timp de 8 ani pentru asta.

OP: Dar nu au participat şi America, Franţa, Germania sau chiar Rusia...

GS: Desigur. Acestea sunt ţări mari, foarte populate, care produc multe bunuri. Nu mă refer la computere sau alte gadget-uri, ci la lucruri de care avem nevoie pentru viata de zi cu zi: produse alimentare, petrol şi aşa mai departe. Apropo de Rusia, vă rog să reţineţi la cine a apelat Ghaddafi înainte să îi fie aruncate bombe în cap. El a apelat la China, India şi Rusia - aceste ţări care ar putea fi gata oricând pentru a începe utilizarea monedelor de aur. În special China, care a anunţat că va emite yuani de aur în curând.

Şi notaţi care este primul lucru pe care l-au facut atât de lăudaţii "rebeli" din Libia . Ei nu au creat un nou guvern - nimeni nu a auzit despre ideile lor politice. În schimb au deschis o Banca Centrală în Bengazi, care ar fi trebui să înlocuiască banca lui Ghaddafi. Acest lucru înseamnă că ei nu sunt împotriva politicii lui Muammar Ghaddafi sau a guvernării sale. Ci că ei vor să schimbe sistemul său financiar.


OP: Oricum, după cum am înţeles, doar ţările pe care le-ai numit sunt capabile de schimburi comerciale cu monede de aur. Numai 12 ţări. Doar ele vor fi capabile să facă comerţ unele cu altele...

GS: Crede-mă, nu este un număr mic. O să existe o reacţie în lanţ, pentru că toată lumea s-a săturat să fie sclavul Rezervei Federale americane şi a şefului ei Bernanke. Chiar şi americanii sunt sclavii lui Bernanke pentru că el tipăreşte bani pe bandă rulantă şi îi da sub formă de împrumut băncilor din Statele Unite ale Americii. Dacă Muammar Ghaddafi ar fi găsit timp pentru a lansa monedele de aur înainte de începerea războiului, nu numai ţările musulmane l-ar fi urmat. Ar fi fost multe ţări, poate inclusiv Germania. Orice ţară din lume care nu vrea să fie un sclav al lui Bernanke vrea să facă comerţ contra aur.

OP: Nu îţi este frică ... pentru că promovezi această tranziţie către aur?

GS: Draga mea, eu deja trăiesc într-o pădure sălbatică.

****************************

Conform unei istorii a familiei Rothschild toate băncile naţionale din lume sunt controlate de către elita bancară mondială (evident la BNR principalul agent Rotschild este Mugur Isărescu despre care am mai scris). În 2001 pe tot globul mai erau doar 7 ţări care a căror bancă naţională nu era controlată de către sataniştii clanului bancar Rothschild: Afganistan, Irak, Iran, Coreea de Nord, Sudan, Cuba şi Libia. Generalul Westley Clark declara recent că planul ocupării unora dintre aceste ţări era pregătit înca din 2001:


Afganistanul a fost ocupat începând din noiembrie 2001, iar războiul din Irak a început imediat după ce în 2002 Saddam Hussein a intentionat să vândă petrolul în euro, în cadrul programului petrol contra hrana. Cuba şi Coreea de Nord au fost aproape complet izolate şi se zbat într-o cruntă săracie; este puţin probabil să mai poată deranja cu ceva bogătaşii planetei. Sudanul este de mai mulţi ani scena unui război intern. În 2006 Iranul a înfiinţat Bursa Iraniana de petrol, iar după un an a renunţat la tranzacţiile în dolari adoptând în loc schimburile comerciale în euro şi yeni, ameninţând astfel statutul de moneda internatională al dolarului. Ca urmare a acestei măsuri SUA şi Israelul au lansat ameninţari războinice şi chiar nucleare la adresa Iranului pretextând existenţa unui presupus pericol nuclear.
Din luna martie a acestui an se pare că a venit rândul Libiei.

Citiţi şi Adevărul despre "revoluţiile" arabe şi războiul din Libia, partea a II-a. Petrolul, aurul, americanii şi Irakul

miercuri, 25 mai 2011

De ce becurile ''ecologice'' pe care ni le impune UE cu forţa sunt toxice, emana substanţe cancerigene, produc smog electric şi provoacă migrene?

Niciun comentariu :
Uniunea Europeană a interzis din 2010 vânzarea becurilor normale incandescente cu putere mai mare de 75 de Watti, iar începand cu anul 2013 a tuturor acestor tipuri de becuri, sub pretextul "reducerii emisiilor de carbon". În locul acestora sunt promovate becurile fluorescente compacte cunoscute sub mai multe denumiri: becuri CFL(Compact fluorescent lamp), becuri economice (datorită consumului de energie mai redus) şi chiar becuri "ecologice".

Dar oare aceste becuri sunt chiar "ecologice" sau este vorba doar de o altă pacaleală de marketing la fel ca în cazul "pielii ecologice" si a "parchetului ecologic" care emana substante toxice? Se ştie deja că dacă un bec "ecologic" este spart, împrăştie cantităţi periculoase de mercur, fluor şi metale grele, care odată ajunse în natură şi în apa freatică ne pot îmbolnăvi. Specialiştii spun că aceste substante afectează grav sistemul renal şi creierul. În cazul în care un bec economic se sparge, comisia franceză pentru protecţia consumatorilor recomandă aerisirea îndelungata a încăperii. De asemenea, folosirea mănusilor şi a unei hârtii absorbante. În niciun caz nu se va utiliza aspiratorul, pentru că acesta împraştie particulele de mercur în toată incaperea. În plus, când aceste becuri funcţionează, emit şi alte substanţe cancerigene.

Becurile economice de tip CFL emană substanţe chimice care cauzează cancer, au anunţat oameni de ştiinţă germani, în contextul în care siguranţa acestor becuri este pusă la îndoială. Cercetătorii au precizat că aceste becuri nu trebuie lăsate aprinse pentru perioade lungi de timp sau amplasate lângă capul unei persoane, întrucât emană substanţe toxice. Becurile economice nu trebuie folosite de adulţi la citit sau ţinut lângă capul copiilor, mai spun experţii (mai bine nu le folositi deloc in casa sau la birou).

Cercetarea germanilor arată că substanţele chimice sunt degajate sub formă de abur. Printre ele se numără fenolul, o otravă injectată de nazişti pentru a omorî victimele din lagărele de concentrare, dar şi naftalină şi stiren. Testele arată că materialele folosite la fabricarea becurilor sunt probabil responsabile pentru efectele lor secundare dăunătoare.

"Un smog electric apare în jurul acestor becuri. De aceea, trebuie folosite cât mai puţin posibil. Nu trebuie folosite în zone neaerisite şi în niciun caz în apropierea capului", spune Andreas Kirchner, de la Federaţia Inginerilor Germani.

În plus folosirea becurilor economice de tip CFL nu face decât să crească şi mai mult riscul de cancer mamar, susţin oamenii de ştiinţa israelieni. Explicaţia este aceea că noile becurile emit un spectru luminos ceva mai apropiat de cel al luminii naturale (în comparaţie cu cel "gălbui" al becurilor clasice), ce păcăleşte corpul uman, inhibând astfel productia nocturnă a hormonului numit melatonina, relateaza The Telegraph. Melatonina ne protejeaza de cateva tipuri de cancer, printre care cel mamar şi de prostata. Acest hormon este influentat decisiv de ceasul biologic.


Sumar dezavantaje becuri "ecologice" de tip CFL:
- sunt extrem de periculoase dacă se sparg: contin aproximativ 4 mg de mercur care se pulverizează în ambianţă, iar mercurul este un element cu puternice efecte asupra sistemului nervos, mai ales la copii si femeile gravide;
- după ce se defectează nu pot fi aruncate la gunoi, trebuie reciclate in containere separate;
- în unele cazuri apar erupţii pe piele din cauza anumitor lungimi de unda ale luminii degajate de becurile fluorescente, în plus grăbesc apariţia cancerului de piele;
- trebuie să se afle la cel putin 2 m distanta de cap, în acest caz neputând fi folosite la lămpile de birou;
- emană substanţe chimice care cauzează cancer printre care se numără fenolul, o otravă injectată de nazişti pentru a omorî victimele din lagărele de concentrare, dar şi naftalină şi stiren;
- polueaza cu emisii electromagentice periculoase spaţiul ambiant (case si birouri) cauzând efecte devastatoare asupra sanataţii, radiaţiile electromagnetice nenaturale produc boli organice, celulare, la nivelul organitelor celulare;
- provoaca migrene, neurologii constata tot mai multe acuze de dureri de cap şi migrene din partea persoanelor expuse la becurile fluorescente compacte;- unele becuri folosesc o tehnologie similară luminilor fluorescente, iar o parte dintre utilizatori s-au plans din cauza efectelor "de pâlpâire";
- nu pot fi folosite cu întrerupatoare cu leduri sau cu variator, se pot arde foarte usor în acest mod şi chiar pot provoca incendii.

marți, 24 mai 2011

Apocalipsa GSM: disparitia albinelor este cauzata de telefonia mobila

Niciun comentariu :
Putini oameni stiu ca printre ipoteticele cauze ale "sfarsitului lumii" este inclusa si disparitia albinelor. Albert Einstein a spus candva ca daca albinele ar dispare de pe fata pamintului, atunci omul ar mai supravietui cel mult 4 ani pe planeta. Fara albine, a spus celebrul fizician, nu mai exista polenizare, fara de care nu mai exista plante, nu mai exista animale, nu mai exista… oameni.

Noi studii realizate pentru a afla cauza reducerii dramatice a populatiilor de albine arata ca telefoanele mobile au o mare parte din vina.

Cercetarile efectuate in Lausanne, Elvetia, au scos la iveala faptul ca semnalul telefoanelor mobile dezorienteaza insectele si conduce in final la moartea lor. Peste 83 de experimente au avut aceleasi rezultate, informeaza publicatia Inhabitat.

Avand in vedere ca cea mai mare parte a populatiei lumii detine telefoane celulare, impactul acestora este foarte mare.

Rezultatele alarmante ale studiului condus de cercetatorul Daniel Favre arata ca albinele au reactionat in mod semnificativ la telefoane mobile plasate in apropierea stupilor in modul de apelare. Albinele au simtit semnalele transmise de telefoane si au reactionat brusc producand un zumzet puternic in timpul apelurilor.

Semnalul a fost receptat ca un avertisment instinctiv sa paraseasca stupul, dar frecventa a confuzat albinele, care au zburat haotic, si apoi, brusc, au murit.

Studiul a constatat ca albinele bazaie de 10 ori mai tare atunci cand un telefon mobil apeleaza sau este folosit intr-o convorbire, deci atunci cand transmite semnale.

Din cauza semnalului, insectele devin dezorientate si nelinistite si mor. Impactul reducerii populatiei de albine a fost simtit deja in lume, cu efecte grave asupra ecosistemelor. In SUA si Marea Britanie, populatiile de albine au scazut la aproape jumatate in utlimii 30 de ani, interval ce coincide cu inmultirea exploziva a aparatelor de telefonie mobila.

Albinele sunt vietati indispensabile sistemelor ecologice si agriculturii, avand un rol esential in polenizarea plantelor si culturilor. Avand in vedere ca este putin probabil ca oamenii sa renunte la telefoane, se pune intrebarea cum va fi evitat impactul catastrofal al disparitiei albinelor.

Sursa: green report

luni, 23 mai 2011

Flota de OZN-uri - Tokio, 8 mai 2011

3 comentarii :
O multime de OZN-uri au aparut in Tokio deasupra cartierului Shinjuku pe 8 mai 2011 în jurul orei 16:00. Persoana care a filmat si încărcat filmul pe YouTube la scurt timp după aceea comenteaza:

"Mai multi oameni se agitau în afara casei mele, aşa că am ieşit afară pe verandă să vad ce se întâmplă. Ei strigau "OZN! OZN!" Şi într-adevăr, se vedeau multe lumini mici, ce se deplasau pe cer. Impreuna cu alti 20 de martori am observat un roi mare de OZN-uri, cam peste 100. Păreau să fie de culoare albastru si portocaliu strălucitor si datorita faptului ca acestea zburau la o altitudine foarte mare din cand in cand dispăreau şi reapăreau. Treptat au devenit mai puţine şi doar aproximativ 20 dintre ele au mai fost vizibile în momentul filmarii. Unele dintre OZN-uri puteau fi observate zburand în formaţie.

Am văzut si două avioane care zburau în apropiere, dar prin comparatie OZN-urile erau la o altitudine mult mai mare, aproape insesizabile.


In timp ce filmam memoria camerei de filmat s-a umplut, asa ca am luat un alt aparat, dar performantele acestuia nu erau la fel de bune, asa ca a fost imposibil sa focalizez pe obiectele stralucitoare. Alte persoane au filmat cu telefoanele lor mobile, dar de asemenea, calitatea filmarilor a fost foarte slaba. Pana la urma primul clip realizat a fost probabil singurul pe care OZN-urile au fost vizibile."

sâmbătă, 21 mai 2011

Un semn divin: curcubeu circular la Fatima - 13 mai 2011, la comemorarea a 94 de ani de la prima aparitie a Fecioarei

Niciun comentariu :
Vineri 13 mai 2011, in localitatea portugheza Fatima a fost semnalat si filmat de catre mai multi localnici un nou curcubeu circular in jurul soarelui, fenomen atmosferic similar cu cel care a avut loc in Romania la Baile Herculane pe 6 mai 2009 si 8 mai 2010. Semnificativ este faptul ca acest fenomen a aparut exact la aniversarea a 94 de ani de la prima aparitie (13 mai 1917) a Fecioarei Maria in fata a trei copii. Cinci luni mai tarziu, pe 13 octombrie 1917, 70000 de oameni au asistat la un miracol ce a fost totodata si o avertizare: soarele a inceput sa se rotesca pe cer si apoi a parut ca incepe sa cada pe pamant. Fecioara le-a incredintat copiilor trei secrete ce urmau sa fie transmise de catre papalitate intregii lumi la timpul potrivit. Vaticanul insa a decis sa ascunda din motive "strategice" continutul celui de al treilea secret. Potrivit unor cercetatori profeţiile de la Fatima confirmă posibilitatea unui cataclism pe Terra cauzat de soare dezvaluire ce astazi vine in perfecta concordanta cu descoperiri recente ale oamenilor de stiinta care prevad pentru urmatorii ani gigantice furtuni solare ce vor dezafecta tehnologiile actuale.

vineri, 20 mai 2011

RUGĂ COLECTIVĂ PENTRU POPORUL JAPONEZ

Niciun comentariu :
Duminică, 22 mai, Şcoala de yoga MISA organizează o rugăciune colectivă pentru poporul japonez. Această acţiune se va realiza la unison în mai multe oraşe din ţară şi din străinătate. Sunt invitaţi să participe toţi simpatizanţii acestei școli de yoga care doresc să ajute poporul japonez.

Rugăciunea colectivă se va realiza în spirală YANG începând cu ora 15:30 şi va dura aproximativ 30 de minute. Organizarea spiralei va începe la ora 14:15.

Reamintim că în data de 11 martie 2011 un cutremur devastator a zguduit nordul Japoniei declanşând un tsunami care a şters de pe faţa pământului numeroase oraşe din zona de coastă. Pe lângă victimele omeneşti (peste 25.000 de oameni), numărul persoanelor afectate în mod tragic de acest dezastru se ridică la câteva milioane. Au fost grav avariate mai multe centrale nucleare şi din acest motiv Japonia se află acum într-o îngrijorătoare criză nucleară despre care oficialii japonezi nu oferă prea multe informaţii, dar care este evident că reprezintă o ameninţare pentru întreg mapamondul.

În Bucureşti, locul de desfăşurare al acestei acţiuni umanitare este Parcul Carol la intrarea cu Fântâna Zodiac, către Piaţa 11 iunie.

Locațiile din țară și din străinătate:
Arad
Adresa: Fundația Hermes Arad, str. Bicaz nr. 1- 5, ap. 4 (Gara Aradul Nou - Fosta Refacerea)

Bistrița
Adresa: Piața Morii nr.15A, etaj 3

Brașov
Adresa: Str. Crinului nr. 39
Cluj
Adresa: Clubul CFR, str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 17

Constanța
Adresa: Str. Ioan Slavici nr. 32
Detalii la telefon: 0723.285.286

Craiova
Adresa: Str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 17
Deva
Detalii la telefon: 0722.277.037

Drobeta Turnu Severin
Adresa: str. Mihai Viteazu nr. 132, Bl. Z8, sc. 3, ap. 14

Fetești
Adresa: str. Bănățenilor, Bloc BN1, Sc. B, Ap. 9
Detalii la telefon: 0726.31.53.31.

Iași
Adresa: Sediul Fundației pentru Terapii Naturiste Sundari din Iași, Str. Brateș nr. 15

Miercurea- Ciuc
Detalii la telefon: 0753722257

Oradea
Adresa: Casa de Cultură a Sindicatelor, sala de sport, etajul 1

Petroșani
Adresa: Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 11
Pitești
Adresa: sala de la Căminul Secona din Piața Ceair, et. 2, cam 24
Salonta
Adresa: str. Energiei nr.1, Sc. B. Ap.25

Satu - Mare
Adresa: str. Avram Iancu nr. 42

Sibiu
Adresa: str. C. Noica nr. 33, ora de întâlnire este 15.15

Suceava
Adresa: Casa Culturii

Târgoviște
Adresa: micro VI, str. Tudor Vladimirescu

Timișoara
Adresa: Sediul Asociaţiei „DACICA”, str. Virgiliu nr.1A (colţ cu str. Torac nr.45)
Detalii la telefon: 0256.490.918

Tg. Mureș
Adresa: Sângeorgiu de Mureș, str. Principală nr. 76

*

Cehia - Praga
Adresa: Centrul de yoga „Sundari”, Vratislavova 16, Praha 2

Republica Moldova - Chișinău
Adresa: str. Poștei nr. 12
Detalii la telefon: 060219219 sau 079510189

Danemarca - Copenhaga
Adresa: Sediul Natha din Copenhaga - la Concordia, Nordre Fasanvej 230, 2200 København N
Detalii la telefon: +45 3393 0858

Finlanda – Helsinki
Adresa: Jooga-ja Tantrakoulu Natha, Fredrikinkatu 34 A, 00100

Franța - Paris
Adresa: 3 rue Gutenberg, 93500 Pantin, metro Hoche

Germania
München
Berlin
Deutsche Akademie für Traditionelles Yoga
Maha Yoga Center Berlin
Brunnenstrasse 147
10115 Berlin Mitte

Italia
Centro yoga Satyasvara - via Manara n. 136, 63039, San Benedetto del Tronto (ap)
Centro yoga Satyasvara - via Ornato n. 111, Milano

Suedia – Malmö
Adresa: Natha Yoga Center, Celsiusgatan 29

Ungaria - Budapesta
Ezoterikus Integráljóga Központ
Budapest, VII, Rákóczi út 38, IV/16, 33-as kapucsengő

yogaesoteric.net
19 mai 2011

De ce simt oamenii nevoia să se înjure pe forumuri

Niciun comentariu :
Forumiştii sunt încântaţi să vadă că postările lor îi enervează pe ceilalţi. Dacă au reuşit să-i manipuleze, şi-au atins scopul. Pe internet conflictele izbucnesc spontan, forumiştii nu se văd, nu se aud.
Una din cinci persoane care are manifestări agresive în mediul virtual are tulburări mentale
Te-njură pe faţă, au o replică pregătită orice ai spune (scrie), de regulă sub forma unui pomelnic atent gândit, sunt mereu "Gică contra", îţi vând case, Viagra sau pastile de slăbit şi ştiu pe de rost agenda publică şi totul despre sex.

Denumiţi mai mult sau mai puţin răutăcios "postaci", "părerologi", sau mai simplu "forumişti", îngroaşă formurile de specialitate sau forumurile ziarelor şi fac viaţa grea moderatorilor. Sunt insomniacii care de-abia aşteaptă ştirile de la miezul nopţii să se prindă rapid la discuţii în contradictoriu, sunt denigratorii de medici de pe formurile medicale sau puştii care vorbesc de sex fără perdea.

Sunt nebuni, neliniştiţi sau dezamăgiţi de viaţa pe care o duc? Psihologii şi sociologii analizează străfundurile fenomenului şi vă explică ce animă discuţiile deocheate ale forumiştilor.

Nefericiţii versus postacii politici
Din afară ai spune "sunt nebuni, mi-e milă de ei", dar, chiar aşa să fie? Psihiatrul Gabriel Diaconu spune că sunt şanse mici să se răfuiască pe forumuri oameni optimişti, fericiţi.

"Una din cinci persoane care are manifestări agresive în mediul virtual are tulburări mentale. Un studiu despre adolescenţi a relevat că puştii care înveninează formurile au probleme serioase de comportament în viaţa reală, depresie, anxietate, psihoze de tot felul".

Există totuşi două categorii de "postaci". Din prima fac parte oamenii care au o viaţă tulburată şi îşi îneacă amarul în discuţii virulente, de multe ori calambururi pe care nu sunt dispuşi să le ducă în stradă.

"A doua categorie este cea a înregimentaţilor politic, oameni care plasează mesaje politice, cu tentă sexuală şi socială. Acesta este, de fapt, obiectul muncii lor, ei asta fac toată ziua, au o evidenţă a forumurilor, a comunităţilor virtuale. Ei sunt, adevăraţii postaci, termen care a prins fantastic la români", spune pshiatrul Gabriel Diaconu, de la Clinica Mindcare.

A reuşit să convingă 12 oameni să se sinucidă
"După ce mi-am luat o serie de înjurături pe un forum, am încercat să-mi caut "fanii" pe Facebook să văd cum arată, ce oameni sunt. Am rămas surprinsă, unii dintre ei sunt oameni normali, care par drăguţi, politicoşi, dar mă înjurau cu atât foc...", îşi povesteşte Daniela confruntarea cu "forumiştii".

"Într-adevăr, mulţi sunt oameni normali, sunt programatori, contabili, dar sub diferite nick-uri atent construite vocea lor poate să atingă praguri de cruzime nemaiîntâlnite. Este cazul unui american care a stârnit recent un scandal monstru. El a reuşit nefericita performanţă să convingă 12 oameni pe un forum să se sinucidă. Cazul este acum în vizorul poliţiei", se cruceşte medicul.

Acesta mai trage un semnal de alarmă: "Există forumuri de mămici unde intră gravide şi discută pe toată perioada sarcinii despre medici, îngrijirea bebeluşilor etc. Iniţiativa este bună, dar nu există nicio formă de control că femeile acelea sunt într-adevăr gravide. De obicei, se spun lucruri de genul: cât e de nenorocita doctoriţa aia, să nu te duci la ea. Eu dacă vreau să îi fac rău oricui, intru pe forum şi denigrez lumea. Multe femei nu mai merg la medic şi se iau după sfaturile de pe forumuri".

Nervii celor înjuraţi, adrenalina forumiştilor
Unde începe şi unde se termină jocul? "E ca la poker. Există o miză, pe măsură ce postează şi atrag mai mulţi oameni în joc, miza creşte. Jucătorul polarizează discuţia, se angajează la atacuri la persoană. Mulţi nu realizează că e un prost şi încep să se agite. "I-am făcut", ar spune el. Tocmai adrenalina creată din reacţiile celorlalţi îl motivează pe forumist. În final va spune că a fost doar un joc", mai explică psihiatrul.

Dacă pe forumurile moderate agresivitatea este mai mică, forumurile nemoderate sunt adevărate experimente sociale. Este nevoie de o mică scânteie ca să izbucnească un conflict pe net. Oamenii nu se văd, nu se aud şi interpretează cum vor. "Nu există sunet, imagine. Există doar nişte cuvinte care fac ping-pong dintr-o parte în alta, dialogul unor voci fără corp", mai spune medicul.

Fenomenul are şi o tentă mioritică. Românii au fost copleşiţi de tehnologie fără să fie pregătiţi, iar, în final, nu au ştiut cum să o folosească şi s-a întors împotriva lor.

"Telefonia mobilă, televiziunea prin cablu există azi şi în cele mai mici văgăuni din ţară. Oamenii au acces la informaţie de larg consum, dar nu sunt educaţi ca să o perceapă corect. Sunt consumatori de informaţie primitivi, este o formă de comunicare sălbatică, medievală", mai spune psihiatrul.

"Au impresia că sunt stăpânii informaţiei"
Oamenii sunt în mare parte dezamăgiţi de mass-media, de televiziuni, de informaţiile din spaţiul public. "Ei bine, internetul este singurul care până acum nu i-a trădat, au impresia că sunt stăpânii informaţiei, că o manipulează în fel şi chip după bunul plac al inimii, din confortul casei", spune psihiatrul.

De aceeaşi părere este şi sociologul Alfred Bulai. "Oamenii reacţionează faţă de stimulii pe care îi primesc din mass-media. Nu au altă formă de ripostă, pentru că în viaţa reală nu se pot descărca. Doar 3% din oamenii care citesc presă, care intră pe internet comentează, scriu scrisori, se bagă în seamă fără să le ceară cineva. Sunt oameni frustraţi, care sunt stimulaţi de ceilalţi să înjure", explică sociologul.

"Una din cinci persoane care au manifestări agresive în mediul virtual au tulburări mentale"
Gabriel Diaconu, psihiatru
Sursa: Evz

miercuri, 18 mai 2011

Intalnirea Bilderberg 2011 pusa sub semnul intrebarii de un parlamentar elvetian

Un comentariu :
Un parlamentar influent al celui mai mare partid politic din Elvetia a interpelat extrem de dur conducerea Swiss Federal Department of Justice and Police (Departamentul Federal de Justitie si Politie Elvetian). El a avertizat ca întâlnirea grupului globalist Bilderberg ce este planificata a avea loc în Elvetia in perioada 9-12 iunie 2011 ameninta traditii pentru care natiunea elvetiana este renumita - guvernarea democratica si neutralitatea - si totodata aduce, intr-o tara neutra prin traditie, mai multi participanti cu o proasta reputatie, dintre care unii sunt acuzati de crime de razboi.

Un interviu realizat in decembrie anul trecut de AFP (Agentia France Presse) cu Dominique Baettig, membru al Partidului Popular Elvetian (SVP), a facut mari valuri in mass media internationala. Parlamentarul ceruse atunci arestarea lui George W. Bush pentru crime de razboi daca acesta ar fi pus vreodata piciorul în Elvetia. In urma acestor declaratii Bush si-a anulat vizita pe care o planuise pe 12 februarie la Geneva.

Referitor la conferinta Bilderberg Baettig a facut urmatoarele remarci in scrisoarea catre sefa politiei elvetiene, doamna Simonetta Sommaruga: "Doresc sa va atrag atentia asupra întâlnirii discretului dar influentului grup Bilderberg într-un hotel din St Moritz in perioada 9-12 iunie.

Grupul este o elita mondiala a bancherilor, industriasilor, diplomatilor, oficiali europeni si americani ai NATO, capete încoronate, grupuri media, mogulii si editorii lor, precum si sefi de stat pensionati sau inca activi, care coordoneaza, schimba, organizeaza si structureaza in afara oricarui control democratic, principalele directii de realizare a globalizarii economice."

Pentru a evidentia pericolul pe care il reprezinta viziunea grupului Bilderberg despre viitorul planetei, scrisoarea sa adauga: "Independenta, proprietatea privata si viata privata vor fi reduse prin folosirea banilor virtuali, electronici, si prin controlul tuturor indivizilor într-un gulag (lagar) biometric planetar. Vor fi încurajate datoriile imense ale tuturor tarilor lumii, care astfel devin sclavele datornice ale bancilor private supranationale.

Armatele şi poliţia vor fi treptat privatizate, iar impotriva statelor care incearca sa reziste si sa ramana independente financiar si politic (Afganistan, Irak, Somalia, Sudan, Libia, Siria şi in curand Iran) sunt planificate si puse in practica acţiuni militare de ocupare si dezmembrare.

Cel mai mare pericol insa il reprezinta planurile pentru un sfârsit programat al democratiei traditionale printr-o lovitura de stat planetara, in toate statele lumii, in beneficiul unui guvern mondial dictatorial si fara legitimitate democratica."

Scrisoarea sa mentioneaza de asemenea ca acest grup "dezvolta un model de societate a liberului schimb cu o singura moneda mondiala, avand FMI ca trezorier."

Dupa consultarea listelor cu participantii din anii anteriori ai intalnirilor Bilderberg, Baettig a mai notat faptul ca el este in mod special ingrijorat de posibila prezenta nedorita în Elvetia a unor "personalitati" implicate în crime de razboi, tortura si aflate sub investigarea Curtii de la Haga, precum Henry Kissinger, Dick Cheney si altii.

Baettig a mai întrebat-o pe sefa politiei elevetiene: "Serviciile dvs. sunt informate cu privire la identitatea participantilor? Avand in vedere ca NATO este implicata în actiuni de razboi (in Libia, Afganistan, inclusiv prin asasinate comandate), participarea oficialilor NATO reprezinta un risc major de actiuni teroriste în St Moritz si, prin urmare, un pericol serios pentru locuitorii si vecinii sai. In plus Elvetia suverana si neutra va suferi o grava pierdere de imagine."

Sursa: prisonplanet

miercuri, 4 mai 2011

Curcubeul circular - un semn miraculos al alianţei divine care s-a manifestat în cadrul taberei spirituale de la Herculane în data de 8 mai 2010

3 comentarii :

În pofida minciunilor şi răutăţilor pe care unii le spun despre şcoala de YOGA MISA, Dumnezeu este de altă părere. Există semne uluitoare văzute şi înregistrate de mii de persoane care reprezintă dovezi incontestabile în acest sens. Despre acestea presa a relatat pe larg, fiind astfel exclusă ideea oricărei fraude.

Iată un exemplu de miracol care s-a manifestat în cadrul taberei spirituale de la Herculane în data de 8 mai 2010 (vezi aici un articol publicat anul trecut în presa locala, împreuna cu fotografii şi înregistrări video ale extraordinarului eveniment). Mii de oameni au văzut Soarele înconjurat de un halou în culorile curcubeului. Un alt cerc de lumină mult mai mare îl intersectează pe primul. Fenomenul misterios durează 22 de minute. Totul se petrece în condiții meteorologice normale, o atmosferă senină, fără pic de vânt. Cele două cercuri luminoase au apărut pe cer în penultima zi a taberei spirituale de vacanţă organizată de MISA, zi în care urma să aibă loc cea de-a doua spirală YANG urmată de inducția stării de eliberare prin miracol divin şi, în continuare, o conferinţă de iniţiere în tainele teofaniei (teofanie – orice formă de apariţie, revelaţie, întrupare sau manifestare senzorială a divinităţii în fața oamenilor). Soarele este emblema conştiinţei divine şi atotputerniciei spiritului, cercul reprezintă perfecţiunea dumnezeiască, iar curcubeul graţia divină. Mesajul spiritual al acestui misterios fenomen ar putea fi interpretat astfel: prin graţie divină (curcubeul) omul poate ajunge să-şi redescopere perfecţiunea originară (cercul) și să redevină una cu conştiinţa divină (Soarele). Cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu, în Dumnezeu, întru Dumnezeu, este ideea forță sub care a luat fiinţă în anul 2009 mișcarea charismatică teofanică. Complexele sincronicităţi legate de acest semn miraculos și semnificaţia acestora, precum şi opiniile unor cercetători ştiinţifici legate de acest fenomen sunt analizate în detaliu în filmul documentar “Un semn miraculos al alianței divine care s-a manifestat în cadrul taberei spirituale de la Herculane în data de 8 mai 2010”.