Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 23 ianuarie 2012

Statuia "libertăţii", simbolul iluminati pentru Lucifer!

Niciun comentariu :
În portul New York se află unul dintre cele mai grandioase simboluri ale adorării lui Lucifer - purtătorul de lumină: Statuia "Libertăţii".

În limba engleză liber se spune free. Cuvântul libertate ar trebui tradus mai degrabă prin freedom. În schimb, statuia Libertăţii se numeşte, în limba engleză, Statue of Liberty. Studiind nuanţele limbii engleze înţelegem şi de ce. Freedom desemnează dreptul, privilegiul, independenţa pe când Liberty are nuanţa de permisiune, de "ceea ce se permite într-un anumit cadru", deci nicidecum ceea ce înţelegem noi prin cuvântul libertate.

Chiar masonii se numesc în engleză free-masons, adică zidari liberi, semn că au privilegii şi drepturi- libertate şi nu libertăţi - permisiuni. Ei au purtat ace
st atribut de-a lungul istoriei tocmai pentru că erau scutiţi de taxe şi nu aveau restricţii de călătorie ca oamenii obişnuiţi. Aruncaţi o privire în jur şi veţi vedea că şi astăzi este la fel. Oamenii obişnuiţi pot fi "liberi" (adică pot avea anumite libertăţi) doar atât cât le permit free-masonii. În acest context poate că ar fi mai corect să numim acest monument Statuia Libertăţilor. De altfel la origine statuia se numea „Libertatea iluminând lumea”.

Statuia Libertăţii a fost dăruită SUA de fraţii masoni francezi. Ea a fost construită în Franţa, transportată peste ocean, asamblată şi inaugurată în 1886, fiind atunci cea mai înaltă construcţie din New York. 38 de ani mai târziu a fost declarată monument naţional şi în prezent este un bine cunoscut obiectiv turistic, care produce anual un venit de 160 milioane de dolari.

Nu numai că statuia este o purtătoare a luminii (a torţei), dar este amplasată pe o bază în formă de stea, iar clădirea care îi serveşte drept fundaţie are forma clasică a unui templu masonic, aşa cum se pot vedea multe în SUA.

Cel mai mare simbol al Americii ascunde un mesaj luciferic.
"Doamna cu făclie" nu este însă tocmai cine pare a fi. De fapt mesajul ei este unul cu adevărat întunecat, un simbol codificat ce poate fi identificat doar de către "cei iniţiaţi". Proiectanţii şi constructorii statuii erau toţi membri ai sectei masonice a illuminati, o grupare restransă aflată la vârful celei mai secrete organizaţii din lume.

Statuia "libertăţii" are în jurul capului 7 raze precum 7 coarne care sunt un simbol masonic al unei aşa zise iluminari prin cunoaştere. Ea nu reprezintă în mod tradiţional nici libertatea şi nici ceva specific american ci pe Lucifer susţine Marc Dice. Illuminati îl venereaza pe Lucifer pentru că acesta este rebelul care i se opune lui Dumnezeu şi totodată cel care i-a ispitit pe oameni să guste fructele pomului cunoaşterii mentale sterile şi duale ("a binelui şi a răului"), făcându-i astfel să decadă din starea paradisiaca în care se aflau. Statuia este de fapt un idol gigant prin care iluminati au dedicat America lui Lucifer încă de la începuturile ei, prin care ei arată lumii întregi că sunt cei care o stăpânesc în numele lui Lucifer. Lucifer de fapt înseamnă literal "purtătorul luminii", iar torţa este simbolul "iluminarii" luciferice.

O serie de oameni politici importanţi au făcut parte din această sectă. George Bush, tatăl său George H.W. Bush, precum şi bunicul său Prescott Bush, au facut toţi parte din Skull and Bones care este considerată ramura americană a sectei illuminati. Simbolurile acestei secte pot fi văzute peste tot pe monumente, logouri, în arhitectura şi decoraţiunile celor mai puternice bănci, corporaţii şi concerne media, care au fost create cu ajutorul reţelei subterane a acestei grupari malefice. Scopul ei final este subjugarea întregii planete prin aşa numita "nouă ordine mondială". Odată realizată structura acestei societăţi satanice se preconizează că va apare public conducătorul ei planetar, un dictator global considerat de mulţi o întrupare a antichristului.


Citeşte şi: Flacăra libertăţii şi adorarea «purtătorului de lumină»

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu