Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 25 septembrie 2012

Miting de protest la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva judecatorului Ionuţ Matei

Niciun comentariu :
Astăzi 25 septembrie 2012 în faţa sediului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a avut loc un miting de protest împotriva modului partinitor, neprofesional şi plin de rea-credinţă în care judecătorul Ionuţ Matei conduce şedinţele de judecată din dosarul înscenat mentorului MISA. Deşi organizatorii au anunţat că la miting doresc să vină circa 200 de persoane, Primaria municipiului Bucureşti a autorizat participarea a doar 20 fără a folosi o staţie de sonorizare, motivaţia fiind spaţiul mic de pe trotuarul aflat vizavi de clădirea ÎCCJ. În aceste condiţii participanţii au recurs la o modalitate extrem de originală de protest. Vom reveni cu detalii şi imagini inedite de la protest.




Despre câteva dintre ilegalităţile judecătorului Ionuţ Matei puteţi citi în articolul: Procesul lui Gregorian Bivolaru la ÎCCJ, o batjocură şi o caricatură de justiţie (1) 


Citeşte şi:
Marţi 9 OCTOMBRIE 2012, începând cu ora 09.00 a avut loc o nouă rundă în meciul dintre justiția română și Gregorian Bivolaru!
Declaraţii despre ultimul termen al procesului lui Gregorian Bivolaru de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - 9 octombrie 2012

Dosarul lui Gregorian Bivolaru a fost fabricat de procuratură la comanda securităţii comuniste. Este un caz bizar şi unic în justiţia europeană. Acestea sunt afirmaţiile generalului de brigadă Dan Voinea, fost şef al secţiei parchetelor militare, care în urma anchetei declanşate pentru a aduce lumină în acest dosar, a fost demis din funcţia pe care o deţinea. Recent doi dintre autorii abuzurilor din cazul Gregorian Bivolaru-MISA, procurorul George Bălan şi comisarul Vlad Mihai, au început să fie cercetaţi pentru practicile lor ilegale şi abuzive într-un caz în care sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi folosirea ilegală a unor informaţii clasificate. În acelaşi dosar a ieşit la iveală implicarea în gruparea de criminalitate organizata formată din magistraţi şi a unei judecătoare, Georgeta Barbălată, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pentru detalii urmăriţi mai multe dezvăluiri ale fostului procuror Dan Voinea despre faţa întunecată a SRI, moştenire a Securităţii comuniste.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu