Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 19 octombrie 2012

George Bălan, procurorul care a fabricat dosarele MISA, a fost exclus din magistratură pentru constituirea unei grupări de criminalitate organizată!

Un comentariu :
Conform cercetărilor DNA, inculpatul George Bălan făcea parte dintr-un grup infracţional organizat alaturi de judecătoarea Georgeta Barbălată de la ICCJ-secţia penală, procurorul Marcel Sâmpetru, fost procurorul general adjunct al României şi Vlad Mihai, şeful pe Ilfov al unui serviciu secret. Acelaşi grup infracţional la care au participat printre alţii infractorii Adrian Năstase, condamnat la 2 ani de închisoare şi Ovidiu Soare, general SRI având la activ trei condamnări (contopite) de câte 3 ani de închisoare cu suspendare, a acţionat şi în anul 2004 înscenând atacul împotriva MISA şi persecuţiile juridice care au urmat.

Mai multe detalii citiţi mai jos în ştirea preluată din România liberă.


Inspectia Judiciara a finalizat anchetarea procurorului George Balan, membru suspendat al Consiliului Superior al Magistraturii, acuzat de DNA de fapte de coruptie, si a propus excluderea acestuia din magistratura, spun surse judiciare. 

De asemenea, George Balan a fost suspendat vineri de catre CSM si din calitatea de procuror. Este a doua suspendare exercitata de CSM impotriva lui Balan, dupa ce, in luna iulie anul acesta, procurorul a fost acuzat de fapte de coruptie, alaturi de procurorul Marcel Sampetru (consilier CSM), de judecatoarea de la Inalta Curte Georgeta Barbalata si de seful serviciului secret al Internelor-filiala Ilfov-Mihai Vlad. Prima data, Balan a fost suspendat din calitatea de membru CSM. De asemenea, si ceilalti acuzati din dosar au fost suspendati din functii, iar procurorul Sampetru si-a dat demisia din magistratura.

A doua suspendare, de azi, a lui George Balan , a fost argumentata de  o noua infractiune de coruptie retinuta in sarcina sa si anume asocierea in vederea savarsirii de infractiunii. Odata cu aceasta noua infractiune retinuta, George Balan devine inculpat (din invinuit) deoarece procurorii au pus in miscare si actiunea penala, act administrativ care premerge trimiterea in judecata. De asemenea, tot acum Inspectia Judiciara si-a terminat ancheta si a intocmit o nota prin care propune excluderea din magistratura a lui George Balan. Acuzatul poate depune obiectii ce vor fi analizate de membrii CSM, spun surse judiciare.

Motivele pentru care se propune excluderea lui Balan din magistratura
Potrivit normelor, un magistrat trebuie sa fie exemplu de respectare a legalitatii. Procurorul George Balan, membru CSM, NU numai ca nu  le-a respectat, dar le-a si incalcat pentru obtinerea unor beneficii personale.
Potrivit documentelor procurorilor DNA, George Balan a fost interceptat in timp ce, impreuna cu prietenul si consilierul sau Marcel Sampetru, in baza informatiilor clasificate obtinute de amicul lor Mihai Vlad, seful SIPI Ilfov, au tras sforile pentru a obtine functiile de procuror general al Romaniei si de procuror sef al DNA. In acest scop, Balan, dupa ce a fost instruit de Sampetru (potrivit inregistrarilor) s-a intalnit cu premierul Victor Ponta.

De asemenea, surse judiciare spun ca s-ar fi negociat si sprijinul actualului ministru al Justitiei, Mona Pivniceru, pe atunci judecator la Inalta Curte si membru CSM, careia i s-ar fi promis functia de judecator la Curtea Constitutionala daca ii ajuta sa obtina posturile de procuror general si pe cel de sef al DNA. Pivniceru a recunoscut public ca i s-a oferit functia de judecator la Curtea Constitutionala, pe care NU a respins-o in convorbirea cu acuzatii.

In afara de functii de conducere in Parchete, membrii retelei au incercat sa obtina de la seful serviciului secret SIPI informatii compromitatoare pentru a-l santaja pe actualul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi. Scopul era de a numi un apropiat de-al lor in functia de sef de cabinat de ministru prin care voiau sa controleze atribuirea de contracte de zeci de milioane de euro.

Gruparea infractionala a fost ajutata si de judecatoarea Georgeta Barbalata de la Inalta Curte, care i-a avertizat ca instanta sa de judecata a emis mandate de interceptare si de perchezitie.

 Reamintim ca la data de 10 iulie anul acesta, Consiliul Superior al Magistraturii a încuviinţat percheziţionarea biroului folosit de procurorul George Bălan, membru al CSM, şi a biroului şi locuinţei procurorului Marcel Sâmpetru, detaşat la CSM pe functia de consilier (la cererea lui George Balan).

Secţia pentru procurori a CSM a dispus, în 11 iulie, suspendarea din funcţie a lui George Bălan, membru al CSM, procuror în cadrul Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, şi suspendarea din funcţie şi încetarea detaşării la CSM a lui Marcel Sâmpetru, procuror în cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Ulterior, Sampetru si-a dat demisia din magistratura.

George Balan, insa, a atacat la Curtea de Apel Bucureşti prima sa suspendare din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, dar aceasta instanta i-a respins-o.

In legatura cu a doua suspendare a lui Balan, CSM a emis urmatorul comunicat de presa:
"În şedinţa din data de 19 octombrie 2012, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul art. 62 alin.2 lit. a din Legea nr. 303/2004, republicată cu modificările şi completările ulterioare, a hotărât suspendarea din funcţia de procuror a domnului George Bălan - de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Decizia a fost luată ca urmare a punerii în mişcare, prin ordonanţa din 19 octombrie a.c, a acţiunii penale împotriva acestuia de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Structura Centrală.

Acţiunea a fost pusă în mişcare pentru infracţiunile de complicitate la săvârşirea infracţiunii de folosire de informaţii nedestinate publicităţii şi de asociere pentru săvârşirea infracţiunii de folosire de informaţii nedestinate publicităţii".

Un comentariu :

  1. Frăţioare e suficient să te uiţi la faţa acelui procuror şi după teoriile lui Lombrosso, este întruchiparea geniului carpatin.(sic) Numai că 20 de milioane de proşti doar nu vor vota inteligenţi, că deja îi urăsc, aşa că votează proşti ca ei, iar aceştia numesc în funcţiile secundare, unii mai proşti ca ei. Doar nu vreţi să pună vreun inteligent.

    RăspundețiȘtergere