Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 3 ianuarie 2014

Mesajul lui Grieg la începutul anului 2014

Niciun comentariu :

În prima zi a anulului 2014 profesorul yoga Gregorian Bivolaru a anunţat într-un scurt mesaj că în perioada care urmează vom asista la o serie de transformări benefice pe planeta Pământ, care sunt prefigurate de sunete misterioase ce au apărut în mai multe ţări. Aceste sunete au început să apară încă din luna august a anului trecut, şi există numeroase mărturii despre ele pe internet.


Unii martori le aseamănă cu nişte gemete, alţii cu misterioase sunete metalice, alţii spun că sunt sunete ce provin din adâncurile pământului sau că sunt nişte zumzete inexplicabile. Uneori sunt numite “trompetele Apocalipsei”. Adesea ele apar simultan în locuri foarte depărtate unele de altele, spre exemplu în Statele Unite şi Ucraina, şi sunt prezente din ce în ce mai des.

Profesorul yoga Gregorian Bivolaru consideră că originea acestor sunete este supranaturală şi că ele sunt în legătură cu intrarea planetei Pământ într-un nou ciclu, începând din 21 decembrie 2012. În curând vom asista cu toţii la anumite transformări benefice ce vor apărea în ambianţa planetei.
Sursa: MISA TV

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu