Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 15 martie 2014

Fundatia Keshe a pus astazi gratuit la dispozitia intregii umanitati tehnologia care va transforma Planeta Pamant

8 comentarii :
Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul fundatiei belgiene cu acelasi nume, inginer in fizica nucleara de origine iraniana, a facut timp de multi ani cercetari in domeniul obtinerii energiei din vidul cosmic (sau a "free energy" cum mai este denumita) si din plasma. A realizat o serie de dispozitive care ar revolutiona obtinerea energiei de orice fel pentru oamenii de pe intreaga planeta cat si transporturile de orice fel, de la cele locale pana la cele galactice, care ar "incheia" pentru totdeauna era combustibilor fosili si dictatura corporatiilor energetice mondiale. Tehnologia denumita MAGRAV se anunta astfel un prim pas catre lumea de maine, catre eliminarea programelor de control si catre manifestarea abundentei.

In anul 2012 fundatia a invitat reprezentantii tuturor statelor planetei la o conferinta in care li s-a pus la dispozitie aceasta tehnologie in mod gratuit cu conditia respectarii pacii planetare. Din 21 martie 2013 fundatia a inceput o serie de conferinte publice referitoare la aceste subiecte si la  implementarea cat mai rapida a lor in viata comunitatilor.

Fundatia Keshe a lucrat mai bine de doua decenii pentru a inregistra patente in toata lumea, astfel incat atunci cand noua tehnologie va fi prezentata pe piata, sa nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosita, deoarece intentia primara este aceea de a fi oferita in mod caritabil tuturor oamenilor de pe aceasta planeta.

Fundatia a fost inregistrata ca o organizatie non-profit in Olanda si are un birou permanent in Ninove – Belgia, iar scopul sau este dezvoltarea de noi tehnologii spatiale precum: transporturi, generarea de electricitate, sisteme de sanatate si de nutritie pentru calatoriile spatiale.

Se pare ca singurele conditii pentru ca acest pas sa fie facut erau cooperarea guvernelor si implicit a oamenilor de stiinta din fiecare tara si intentia de a folosi aceasta noua tehnologie intr-un sens benefic, ceea ce, in ciuda nivelului de constiinta mediu de pe planeta  care este destul de scazut, poate deveni realitate.


Avand se pare motive sa se teama ca viata sa ar putea fi in pericol, ieri Mehran Tavakoli Keshe a acordat un interviu emisiunii Mike Harris Show la care au participat peste 3 milioane de ascultatori, iar astazi, in urma cu cateva ore, a pus la dispozitia intregii planete prin intermediul filialei din Taiwan a fundatiei, continutul legendarului stick USB cu detalii despre tehnologia MAGRAV care a fost inmanat in anul 2012 reprezentantilor mai multor state.

Iata linkurile de download:
Va recomandam sa downloadati arhiva si sa dati mai departe acest mesaj astfel incat planurile acestei tehnologii sa ajunga in posesia a cator mai multi oameni, mai ales a celor care le pot pune in practica. De asemenea suntem sfatuiti sa copiem cat mai multe informatii de pe siteul fundatiei pentru ca acesta ar putea sa fie atacat si indisponibilzat asa cum s-a intamplat in urma cu cateva zile.

Fundatia a pus la dispozitie pentru download si un istoric al cercetarilor realizate:
https://docs.google.com/file/d/0B8PjXNd8SC0VaV9zamJBX3h5Z1U/edit

Surse anunt:
https://www.facebook.com/pages/Keshe-Foundation/126388777468892
https://www.facebook.com/KesheFoundationRomania
http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/32016-the-content-of-usb-stick-of-2012-has-been-released-to-public-by-taiwanese-kf-group

Iata ce declaratie facea M.T.Keshe la inceputul anului 2014:
"Anul acesta noua tehnologie va schimba cursul umanitatii si va aduce schimbari de nedescris.

La Fundatia Keshe, vom face in 2014, anul in care cele mai avansate tehnologii vor fi lansate public, si-si vor demonstra puterea lor in masa prin crearea conditiilor pentru o schimbare totala in toate straturile societatii umane.

Vom pune capăt foametei și războaielor prin eliberarea a tot ceea ce avem în posesia noastră, fie științific sau tehnic fiecarui om, fie că este vorba de oameni de știință sau guverne din întreaga lume, în egală măsură.

În 2014, Fundația Keshe prin Institutul său va pune gratuit la dispozitie pentru întreaga omenire tehnologia pe care omenirea a așteptat-o și pentru care s-a rugat de la începutul timpului.

Cu eliberarea acestei tehnologii avansate, necunoscute pana acum, vom pune capat foametei, lipsurilor si razboaielor. Noi trebuie sa ne asiguram ca toti oamenii vor avea suficient pentru subzistenta, de la hrana la adapost si nu va mai fi nevoie de suferinta.

Noi vom oferi si facilita eliberarea noilor tehnologii inclusiv oamenilor lacomi, astfel incat acestea sa le poata produce suficient aur si metale pretioase pe care si le-ar dori, in cele din urma producand reticenta si nemaiaratand niciun interes fata de astfel de materiale. Cu deschiderea spatiului cosmic in 2014, in sensul sau adevarat, aceasta ne-ar aduce mai multe materiale pretioase si stiinte necunoscute omului pana acum, astfel ca aceste noi materiale si cunostinte vor fi utilizate pentru implementarea unei paci durabile pe aceasta planeta.

2014 va fi începutul unei noi ere, punctul de schimbare pentru umanitate de la ceea ce este, la ceea ce a fost pe această planetă din timpul lui Adam.

Noi facem o promisiune liderilor mondiali și aceasta este, schimbati-va calea voastra si a natiunilor voastre sau cetățenii vor trebui s-o schimbe pentru voi prin livrarea și aplicarea de noi tehnologii și utilizarea acestora.

Nici unui om nu i se va permite din acest an să aibă acces la arme pentru a lupta și nimeni nu va fi lăsat sa moara de foame și fără adăpost pe această planetă, din cauza războaielor.

Folosiți fabricile de armament pentru a fabrica case și alimente pentru umanitate, pe care până acum le-ați folosit pentru dezvoltarea instrumentelor de război și ați instigat la războaie nedorite din cauza lor.

Omul are cunoștințele universului la dispoziție, voi folosi toate cunoștințele și puterea disponibile, pentru a aduce aceste fabrici, pe care le-ați ridicat de a face instrumente de război, la oprire, ca un accident vascular cerebral dintr-un varf de pix.

Atunci ne mirăm cine trebuie sa asculte așa cum este scris în cărțile lui Dumnezeu că "nu trebuie sa omori."

Promisiunile de schimbare, așa cum s-a profetit în cărțile sfinte din trecut, si pe care omul le așteapta de secole se vor împlini.

Programul nostru pentru acest an este pregatit.

Vom pune capăt în primul rând problemei de la Fukushima, în ianuarie.

În luna februarie, vom face toate eforturile de a crea mediul pentru a opri producerea de arme in întreaga lume, prin eliberarea de tehnologii, ceea ce va face ca aeronavele avansate si rachetele din prezent precum si armele nucleare sa fie irelevante și vechi.

În iunie, vom livra tehnologii, care pot oferi subzistență pentru populația mondială complet lipsite de orice costuri, prin lansarea de noi sisteme care pot schimba aerul în alimente durabile și furnizarea de energie fără a fi nevoie de terenuri agricole si nici un copil nu va mai adormi infometat .

Pana in septembrie vom elibera tehnologia pentru ca fiecare om de pe planeta sa fie protejat impotriva elementelor naturale, cum ar fi frigul si ploaia, fara a mai fi dependent de un alt om.

Vom face livrarea de apă curată în orice punct de pe pământ gratuit prin eliberarea tehnologiilor deja dezvoltate.

Până la sfârșitul lunii decembrie, va vom asigura, că nu există motive pentru întreruperea călătoriilor spațiale pe baze regulate, din toate națiunile de pe această planetă, in care toți vor recolta cunoastere din colțuri ale universului colectiv și în mod egal.

Cei care au îndoieli cu privire la munca noastră, să fie gata pentru a deveni soldați ai păcii și unității înainte de sfârșitul acestui an”.
                                      
                                                                     M.T.Keshe
Sursa mesaj: 2012thebigpicture
Traducere: Burebista2012

Fundatia Keshe nu este singura care actioneaza pentru lansarea catre public a unor dispozitive "free energy". Anul trecut 2 inventatori brazilieni care promiteau lansarea pe piata a unui generator de energie supraunitar (care produce mai multa energie decat este necesara pentru a-l pune in actiune) au avut probleme cu autoritatile si cu o companie energetica locala. De asemenea in Romania a existat un astfel de demers despre care din pacate nu am mai aflat noutati de la iesirea in public cu o demonstratie.


Ceva semnificativ se intampla in directia transformarii tehnologice planetare oricat ar incerca bancherii si corporatiile sa opreasca dezvoltarea unor solutii care ofera libertate reala, energetica, tuturor oamenilor de pe planeta. In urma cu 2 zile CNN prezenta stiri despre disponibilitatea in curand a transmiterii wireless a electricitatii, iar The Guardian publica detalii despre un studiu al NASA care sustine ca civilizatia industriala bazata pe exploatarea resurselor este nesustenabila si se indreapta catre un ireversibil colaps (traducerea in limba romana aici).

Traim vremuri istorice. Din pacate o mare parte din mass media inca mentine majoritatea populatiei departe de aceste recente descoperiri senzationale care ar schimba total modul de a trai pe planeta noastra.

8 comentarii :

  1. Deja nu mai e posibil sa fie luate informatiile de pe acele link-uri. Este cineva care a reusit sa le descarce? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel putin pe google drive mesajul e ca au dowloadat prea multi oameni.
      un link alternativ dar destul de solicitat si el este http://projectcamelotportal.com/cloud/data/public/48a5e3.php

      si am mai vazut ca arhiva este si pe torenti.

      Ștergere
    2. de asemenea pe http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/32016-the-content-of-usb-stick-of-2012-has-been-released-to-public-by-taiwanese-kf-group

      se mai indica nu nou link

      https://onedrive.live.com/redir?resid=BF45C90B2B044660!143&authkey=!AGRPC-Y6xyui0YI&ithint=folder%2c.rar

      Ștergere
    3. Keshe are mai multe workshopuri-video gratuite pentru crearea reactoarelor http://www.youtube.com/playlist?list=PL6S-6M93qaWacm2WBB1EtNY-v6iWEBPcC
      http://www.livestream.com/kesheworkshop

      Pe net mai puteti gasi o animatie care simuleaza functionarea unui reactor cu plasma http://www.youtube.com/watch?v=b5QNDB6P3lY
      Si iata un astfel de reactor realizat in Polonia pe care Keshe il lauda ca fiind cel mai frumos pe care l-a vazut http://www.youtube.com/watch?v=NgEiYqvZhxk

      Ștergere
  2. Keshe are mai multe workshopuri-video gratuite pentru crearea reactoarelor http://www.youtube.com/playlist?list=PL6S-6M93qaWacm2WBB1EtNY-v6iWEBPcC
    http://www.livestream.com/kesheworkshop

    Pe net mai puteti gasi o animatie care simuleaza functionarea unui reactor cu plasma http://www.youtube.com/watch?v=b5QNDB6P3lY
    Si iata un astfel de reactor realizat in Polonia pe care Keshe il lauda ca fiind cel mai frumos pe care l-a vazut http://www.youtube.com/watch?v=NgEiYqvZhxk

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand estimati ca vom trai intr-o lume a abundentei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se apropie momentul. Sunt tot mai multe inventii de acest tip. Dar nu e foarte important cand ci daca. Deocamdata trebuie sa invingem cenzura corporatista si guvernamentala a inventiilor free energy.

      Ștergere
  4. Ha, ha, ha, mai sunteti activi?
    Sunt 6 ani din 2012 cand s-a facut promisiunea.
    Unde sunt rezultatele?
    GOGOSI. Fundatia Keshe este o aiureala.

    RăspundețiȘtergere