Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 16 august 2014

Totul despre Chemtrails. Why in World are They Spraying - subtitrat in limba română

Niciun comentariu :

Oameni de peste tot globul pamantesc observa ca planeta sufera transformari si, de asemenea, observa lungile dare albe lasate de avioane ce au dus pe milioane dintre ei sa accepte realitatea fenomenului chemtrails/programelor de geoinginerie. Se poate stabili o legatura intre aceste dare albe si vremea noastra tot mai proasta? Se vorbeste despre multe agende ascunse ce s-ar afla in spatele acestor programe daunatoare, iar dovezile – abundente – arata ca geoingineria poate fi folosita pentru a controla vremea.

In acest documentar se poate afla cum sunt folositi aerosolii pulverizati pe cer in combinatie cu alte tehnologii de control al vremii. Desi geoinginerii sustin ca modelele lor sunt menite doar reducerii incalzirii globale, este destul de clar ca acestea pot fi folosite pentru consolidarea unui grad urias de putere financiara si politica detinuta de cativa, prin oportunitatile pe care controlul vremii le dau anumitor corporatii in ceea ce priveste sistemele naturale ale pamantului.

Aceasta, fireste, in dauna fiecarei vietati de pe planeta. Regizat si produs de Michael J. Murphy, Produs si editat de Barry Kolsky, Scenariul de Michael J. Murphy si Barry Kolsky.

Alegeți subtitrarea in limba română!


Cititi si: Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvăluit al dârelor morţii (chemtrails-uri)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu