Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 31 martie 2015

Cum a fost demascat mincinosul anonim care a dat declarații false la Antena1

4 comentarii :

Update: În legătură cu acest subiect a apărut o nouă dezvăluire senzațională. Declaraţia anonimă a lui Alex Cojocaru a fost filmată în biroul avocatului Mihai Rapcea.

Alin Alexandru Cojocaru a practicat yoga mai multi ani și a locuit într-unul dintre aşezămintele spirituale yoghine. După o vreme, deși a încetat să mai practice yoga și să urmeze cursurile organizate de Școala de yoga MISA, a continuat să locuiască printre yoghini mai ales la îndemnul prietenului său Mihai Rapcea. După ce a fost exclus de la cursuri pentru acţiunile repetate, îndârjite şi sistematice de defăimare şi de calomniere a Şcolii de yoga MISA, Rapcea, care dorea să se răzbune, l-a manipulat și transformat pe Alex într-un "informator" personal.

În vara anului 2013, sub aşa-zisa „protecţie” a anonimatului, Alex Cojocaru a apărut într-o emisiune TV, la postul Antena 1, unde a dat declaraţii false şi calomnioase despre MISA, prezentând aşezămintele yoghine ca pe niște pușcării, iar pe cei care locuiesc în ele ca fiind exploataţi, batjocoriţi şi înfometaţi.

Culmea este că după această emisiune, Alexandru Cojocaru a continuat să locuiască în condiţiile pe care tocmai le criticase, să primească lipsit de recunoștință hrana lacto-ovo-vegetariană zilnică și chiar să poată să meargă liber și nestingherit, în aproape fiecare weekend, în excursii pe munte la care participa ca ghid montan. El s-a bucurat în continuare de toate beneficiile aşezământului yoghin, deşi era un „veşnic nemulţumit”, acuzând fără încetare cursul de yoga, conducerea şcolii şi pe Gregorian Bivolaru.

Prin toate aceste manipulari susținute și organizate cu suportul prietenului său, așa-zisul avocat Mihai Rapcea, se urmărea înfluențarea procesului de la Cluj în dosarul înscenat de procurori unui număr de 20 de yoghini.

Deși mai toată lumea i-a recunoscut vocea inconfundabilă, persoanele care locuiesc în aşezăminte au organizat o acţiune spirituală specială, în urma căreia a fost demascat în mod indubital Alexandru Cojocaru ca fiind cel care a participat la acea acţiune (cum au procedat ei pentru a-l demasca veţi putea afla din acest reportaj).


In curând vă vom dezvălui detalii despre modul în care Mihai Rapcea l-a manipulat pe Alin Alexandru Cojocaru punându-l pe acesta să încalce legi și chiar să-și riște viața într-un mod prostesc.

4 comentarii :

 1. Ce nu inteleg eu este cum poate sa locuiasca in ashram un om care nu mai frecventeaza cursurile de yoga. Poate ca este si un gol in sistem

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cursurile de yoga sunt urmate de cei care vor de buna voie sa practice yoga. Ce se poate spune despre cineva care nici nu isi plateste taxa de curs dar nici vrea sa i se acorde gratuitate pentru curs? Oare vrea cu adevarat sa practice yoga?
   Desigur daca i s-ar fi aplicat lui Alex, in mod strict, "regula" pe care o spui tu, Rapcea s-ar fi plans ca a fost dat afara, ca a fost tratat cu lipsa de recunostinta. Ori ca a fost obligat, conditionat. Ceea ce nu a fost deloc cazul. Cred ca toata lumea a avut rabdare astfel incat Alex s-a faca liber alegerea pe care dorea sa o faca: sa ramana si sa se integreze in comunitatea yoghina sau sa mearga in alta parte.
   In final el a plecat de buna voie atunci cand a considerat ca nu mai doreste sa locuiasca acolo.

   Ștergere
 2. Este legal ca un avocat sa faca asa ceva? Ma refer la cazul general, dar cu atat mai mult intr-un proces in care el este martor al parchetului!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu prea e legal sa cineva sa manipuleze personaje puse sa minta si sa influenteze mediatic mersul unui proces mai ales cand acel cineva e implicat in acel proces. Mai exact despre ce este vorba speram sa ne spuna niste juristi.

   Ștergere