Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 6 octombrie 2015

Motorul magnetic a fost inventat de neamțul Lueling încă din anul 1966!

Niciun comentariu :

Filmul de mai jos este o secvență dintr-o emisiune de știri proiectată în cinematografele din Germania (RFG) în anul 1966. El prezintă un motor magnetic la care Friedrich Lueling, lucra din anul 1954. Inventatorul său declară la minutul 1:30 că datorită avantajelor ecologice, energetice și a duratei de viață de circa 10-20 de ani, motorul urma să fie testat pe un automobil în acel an (1966). Secretul reușitei inventatorului era neutralizarea momentană a magneților.

După cum am putut vedea, motorul lui Lueling nu a apărut pe piață. Explicația ar putea fi sumarizată în cuvintele ce sunt redate la finalul știrii:
"Valoarea acestei invenții este demonstrată prin efortul de lungă durată al altora de a îngheța cercetările sau cu alte cuvinte de a le sabota."

Poate că singura șansă a concernului auto Volkswagen de a ieși cu fața curată din scandalul motoarelor "aranjate" să pară mai nepoluante este de a lansa o tehnologie revoluționară precum cea a motorului Lueling, ascunsă de public timp de 50 de ani.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu