Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 18 aprilie 2007

Desteapta-te, romane!!!!

Niciun comentariu :
"De ce mai pastram un imn national care ne indeamna la desteptare, la lupta?"

Sa ne uitam in oglinda: nu cumva suntem o masa amorfa de resemnati, pesimisti, lasi si indiferenti? Niste mamaligi?

Tare mult trebuie sa se fi departat spiritul imnului de popor si poporul de spiritul imnului! Asistam de 17 ani cu bratele incrucisate si cu fruntea in pamant cum ni se fura in fiecare zi cate o speranta. Ieri, guvernul ne-a bagat mana in buzunar si ne-a furat 444 de euro. Azi, parlamentul face si desface zilele presedintelui, ales prin vot uninominal, dupa cum o cer argintii si oligarhii. Maine, ne pomenim ca platim la Fisc si camasa dupa noi, ca, deh, nu mai e cine sa puna osul la munca in tara.

Si noi, noi, ce facem? Haz de necaz! Edilii pesedisti ai Barladului l-au primit pe Tariceanu cu taraf si imnul electoral al PD! In cea mai saraca zona a Europei, unde oamenii abia au dupa ce bea apa, PSD-ul combate saracia cu mistouri! Daca au avut gura sa cante, unde dracu’ le-a fost creieru’ sa-i urle lui Tariceanu in ureche: „Bai, nenica, ce faci, ba, la Bucuresti, ca noi aici murim de foame! Pleaca fetele din clasa a opta sa se prostitueze in Italia! Nu avem cu ce sa ne muncim pamantul! Ne omoara intretinerea!”. Partid - pepiniera de hoti si mistocari.

Democratia iti da drepturi, dar nu ti le baga in traista. Daca nu ne aparam drepturile, sa nu ne mai smiorcaim. Sa nu ne mai ascundem in spatele tolerantei si al decentei. Iar daca nu ne duce capul, sa invatam de la altii.

In 2004, romanii din Montreal i-au dat lui Ion Iliescu o parte din huiduielile pe care le merita. Un roman demn, Cristian Pavaluca, i-a tras o branza cu mucegai direct in fata. Sa inteleaga si el ca poporul il dispretuieste.

Romanii din Australia l-au inregistrat pe Grecea - consulul - cum ii facea „caini de pripas”, cu dispretul tipic lefegiilor la stat. Romanii din sapte asociatii din Australia, in frunte cu Mihai Maghiaru, l-au inregistrat, l-am dat la ziar, si MAE l-a retras de la post. Stiti ce? Cred ca romanii din America, Italia, Spania - din toata lumea - ii vor trata la fel. Ce roman ar putea sa-i ierte pe fanariotii care l-au facut sa ia drumul pribegiei?

Sa schimbam numele imnului daca nu suntem demni de el! Sa-l adaptam realitatii: „Romane, ciocu’ mic!”, cand guvernul si oligarhii ne golesc buzunarele! „Romane, chilotii jos!”, cand in dispretul intregului popor o mana de ticalosi nenorocesc urmatoarele generatii! „Romane, capul plecat, sabia nu-l taie!”, dar iti mor copiii de foame!

Stam cu ziarul in mana, citim si ne minunam ca niste mamaligi: „Ce mai urla tampitu’ asta de la ziar! Si, ce-ar vrea sa facem? Sa ne batem noi cu Patriciu, cu Tariceanu, cu Voiculescu, cu Vintu? astia au bani, au televiziuni, nu mai e nimic de facut!”. Asa e? Luptati sau emigrati! Pasivitatea, numai pasivitatea ne-a facut sclavii sistemului ticalosit! Pana si intelectualii subtiri au urlat in balconul parlamentului cand varcolacul rosu dadea sa se ridice cu tepusa infipta in inima!

Nu pot sa cred ca rezervele de rezistenta ale acestui popor au secatuit in 17 ani! Refuz sa cred ca suntem o natie invinsa! Desteapta-te, romane, pana nu e prea tarziu! Nu fanfare, ci huiduieli! Noi suntem stapanii aici, nu 400 de insi pusi in parlament de sefii de partide! Altfel, din „Desteapta-te romane!” nu mai raman decat „baietii destepti”.
(Marius Draghici)

Primirea lui Ion Iliescu in Canada

Sursa: Evenimentul Zilei

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu