Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 16 aprilie 2007

Raport al Biroului Juridic - martie 2007

Niciun comentariu :
I. DOSAR SIBIU
Pe 11 aprilie se va relua procesul de la Sibiu in care sunt cercetati Grieg, Mirona si Zsolt. Dosarul a fost suspendat aproape un an deoarece a fost pe rolul Curtii Constitutionale, care s-a pronuntat asupra unei exceptii de neconstitutionalitate ridicate de avocatul lui Grieg. La Sibiu va fi numit un nou judecator in cauza, datorita faptului ca cel care a avut dosarul inainte, a parasit planul fizic. Cercetarea judecatoreasca va continua cu audierea martorilor Parchetului. Putem afirma ca pana acum martorii Parchetului nu au confirmat acuzatiile injuste aduse de procurori, ba mai mult, unii dintre ei le-au infirmat in mod clar. Dupa ce vor fi audiati martorii Parchetului, vor fi audiati si martorii nostri si astfel vor fi demontate acuzatiile formulate impotriva lui Grieg si a celorlalti.


II. ACTIUNE NOUA in instanta cu privire la DISCRIMINARE
S-a realizat o noua actiune civila in instanta pe legea discriminarii in numele celor aproape 80 de persoane care au fost victimele descinderilor. Aceasta actiune care a fost indreptata impotriva procurorilor de la perchezitii, a jandameriei, SRI-ului, politiei si statului roman deci impotriva tuturor celor vinovati de savarsirea mai multor abuzuri impotriva colegilor nostri pentru simplul motiv ca sunt practicanti yoga la MISA si au fost solicitate despagubiri de la cei vinovati.


III. DOSARUL IMPOTRIVA PROCURORILOR AFLAT LA CURTEA SUPREMA
Plangerea impotriva solutiei de NUP (neincepere a urmaririi penale) impotriva procurorilor de pe rolul Curtii Supreme este in prezent suspendata fiind trimisa la Curtea Constitutionala. Noi am ridicat o exceptie de neconstitutionalita te pe motiv ca legea incalca prevederile Constitutiei privind liberul acces la justitie in sensul ca nu permite sa fie administrate probe si ascultate partile vatamate in faza cand plangerea impotriva unei solutii de neincepere a urmaririi penale ajunge in faza de instanta - cum este si cazul de fata. La termenele trecute au mers cu avocatii nostrii aproximativ 30 de persoane vatamate din asezaminte care au vrut sa faca declaratii, dar judecatorii nu i-au audiat datorita acestei prevederi neconstitutionale, in opinia noastra, a legii.


IV. DOSARUL 6D
In ceea ce priveste Dosarul nr.6D/P/2006 in care sunt acuzati pe nedrept de trafic de persoane si crima organizata cateva zeci de instructori si membri sau simpatizanti yoga, acesta se afla inca in faza de prezentare a materialului de urmarire penala, cei invinuiti prezentandu- se in continuare la Parchet pentru studierea continutului dosarelor. Acum se emit citatii si pentru ca ei sa vizioneze casetele video care sunt atasate in dosar.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu