Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 16 aprilie 2007

Un an de practica spirituala inainte sa vin la MISA

Niciun comentariu :
Intre 1990-1991 am urmarit sa aprofundez solutia pe care o intrezarisem: cu ajutorul lui Dumnezeu sa ating acea stare de fericire prezenta tot timpul, si care nu putea fi afectata de nimic exterior.
Informatiile spirituale erau putine pe atunci, cartile la fel.
Tot ceea ce am gasit au fost Noul Testament, o carte despre viata yoghinului tibetan Milarepa (din care n-am putut aplica nimic, dar care mi-a dat dorinta ardenta de a face mari eforturi in acest sens), o revista despre crestinism (Berdiaev, Steinhardt, Teillard de Chardin etc.) si cam atat. Si am mai invatat un exercitiu chinezesc de Qi Qong.

1. Rugaciunea.
Sufeream interior inca destul de tare dupa acea dragoste neimpartasita. Si ma rugam folosind cuvintele mele la Dumnezeu, sa ma ajute. Dupa ceva timp (daca imi aduc bine aminte, cam jumate de ora) starea de suferinta interioara disparea, si era inlocuita cu o stare de liniste placuta. Aceasta m-a incurajat sa continui. Dupa vreo cateva luni a inceput sa apara in mod aleator, in timpul zilei, un fenomen care mi-a placut extrem de mult. In jumatatea de sus a capului si deasupra capului aparea si se intensifica gradat ca un fel de sfera magnetica, care dadea o stare de calm foarte profund. Din pacate aceasta stare aparea atunci cand vroia ea, si daca imi vedeam de treaba in mod obisnuit, cam dupa juma' de ora, starea se diminua si disparea. Daca insa ma lasam in voia acelei energizari la nivelul superior al capului, atunci putea dura ore in sir. Practic orice ganduri, griji dispareau, si nu iti venea decat sa degusti acea stare. Starea de constienta se mentinea nealterata, dar nu prea imi mai venea sa ma ocup si cu altceva.

2. Qi Qong
Era un exercitiu asemanator cu ceea ce fac chinezii prin parcuri, cu miscari executate foarte lent. In partea finala trebuiau apropiate si departate palmele una de cealalta. Am fost extrem de surprins ca inca de la primul exercitiu facut, la final, cand am inceput sa apropii si sa departez palmele, am simtit foarte clar ca un fel de camp magnetic intre palme, care se manifesta la inceput in felul urmator: atunci cand departam palmele simteam o rezistenta la departarea palmelor(ca si cum ar fi fost un elastic intre ele), iar cand le apropiam simteam o rezistenta de parca as fi apropiat 2 poli magnetici de acelasi sens.
Atunci mi-a fost clar ca aceasta energie subtila exista, si am tras concluzia ferma ca societatea actuala este o parodie de societate, fiindca ignora total aceasta realitate.

3. Noul Testament
Am fost foarte impresionat de invataturile lui Iisus, si mi-a devenit clar cam cum trebuia sa ma comport, si ce fel de om trebuia sa ma straduiesc sa devin.

Ceilalti autori crestini mi-au placut la fel, foarte mult.
O lume noua mi se deschisese in fata, in contrast deplin cu lipsa totala de sens al vietii, de dinainte.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu