Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 24 mai 2007

De ce yoghinilor le pasa?

Niciun comentariu :
S-au facut uneori auzite opinii de genul: "De ce nu se ocupa yoghinii astia numai de yoga si de ce se baga in politica. Ce tot au cu masonii? Sa-si vada de nemurirea sufletului."

Daca tipul acesta de intrebari v-au trecut prin cap atunci iata cateva raspunsuri:
In primul rand, yoghinii sunt si ei cetateni ai Romaniei, deci au aceleasi drepturi si responsabilitati ca orice alt cetatean roman, de a-si spune opinia si de a interveni in viata "cetatii".

Apoi, putem spune ca yoghinii au capatat oaresce experienta "in relatia" cu autoritatile si mass media cu ocazia campaniei de abuzuri din martie 2004 si in perioada care a urmat. Din aceasta confruntare yoghinii si MISA pot spune ca au iesit invingatori fie si numai pentru ca au reusit, prin obtinerea azilului in Suedia de catre Gregorian Bivolaru, sa ingenuncheze abuzivul stat roman. Pe baza acestei experiente, astazi, ei pot spune CA STIU cum se realizeaza manipularea opiniei publice, ca stiu pentru ce si de catre cine sunt coordonate campaniile de manipulare din media si cum sunt sincronizate ele cu abuzuri ale autoritatilor.

In acelasi timp datorita preocuparilor lor pentru spiritualitate si implicit pentru pastrarea unei sanatati atat corporale cat si mentale, yoghinii au constientizat faptul ca societatea actuala a devenit uneori profund nociva pentru oameni, natura, plante, alte organisme vii si chiar pentru intrega planeta, datorita modului perfid si lipsit de constiinta in care este "directionata" de catre corporatii si politicieni avizi de castig si putere.

In consecinta yoghinii pot folosi aceasta experienta si o pot impartasi tuturor. Ei pot sa dezvaluie asa cum au facut-o recent, dedesubturi murdare din politica, doar urmarind si punand cap la cap articole din presa. Ei pot sa dezvaluie modul in care presa a manipulat intr-un mod concertat opinia publica, pot si chiar trebuie sa reactioneze public chiar atunci cand sunt incalcate drepturile altor categorii de cetateni. Yoghinii au fost extrem de nedreptatiti si stiu cum cineva se simte atunci cand autoritatile il calca in picioare si nimeni nu-i ia apararea.

De aceea noua ne pasa de ceea ce se intampla in jur! Pentru ca nu mai dorim sa se intample nimanui ceea ce am patit noi in 2004 si pe parcursul celor 17 ani scursi de la revolutie! Vom reactiona ori de cate ori va fi nevoie impotriva nedreptatii, minciunii, falsitatii si manipularii.

Un om nu este cu adevarat om si nici nu este pe deplin spiritual daca nu este si altruist.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu