Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 4 iulie 2007

Psihologia consonantista si Yoga - 3

Niciun comentariu :
Definitia pe care Odobleja o da rezonatorilor se aplica perfect centrilor subtili de forta din Yoga:
"Rezonatorii. Definitie. Rezonatorii sunt obiecte consonante, aparate emitatoare-receptoare. Organele consonantei." - pag. 190

In partea a doua a lucrarii sale, Odobleja studiaza legile Universului.

"Legea echilibrului: Orice cauza este un dezechilibru. Orice efect este un echilibru mai mult sau mai putin relativ si temporar. Orice dezechilibru tinde spre echilibru. " - pag. 339
Aceasta tendinta catre echilibru poate fi interpretata dpdv. spiritual ca o tendinta a lucrurilor de a se reintoarce in transcendentul din care au aparut.

Aceasta lege se manifesta si daca privim lucrurile prin prisma existentei celor 2 polaritati: Yin si Yang. Aceste 2 polaritati tind sa se echilibreze. Femininul atrage masculinul, si reciproc. Extremul Yin/Yang se transforma in Yang/Yin.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu