Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 6 octombrie 2007

Conferinţe de deschidere a cursului de yoga în Drobeta Turnu Severin, Craiova şi Cluj-Napoca

Niciun comentariu :

Vă invităm să luaţi parte la:



CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din DROBETA TURNU SEVERIN care se va desfăşura, JOI 11 octombrie 2007 începând cu ora 16:00 la Casa Tineretului, etajul 2. Intrarea la conferinţă este liberă. Informaţii suplimentare la tel.0765 399 267.


CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din CRAIOVA care se va desfăşura, MIERCURI 10 octombrie 2007 începând cu ora 18:00 la Casa Studenţilor, Sala de marmură. Intrarea la conferinţă este liberă.


CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din CLUJ-NAPOCA care va avea loc JOI, 11 octombrie 2007 începând cu ora 19:00 la sala festivă a Clubului CFR de pe strada D. Gherea nr. 17 (lângă pizzeria Napoli Centrale). Intrarea la conferinţă este liberă.

În cadrul acestor conferinţe va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu