Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 12 martie 2008

UN MESAJ FOARTE IMPORTANT DIN PARTEA LUI GRIEG

Niciun comentariu :
PENTRU TOŢI ACEIA CARE SUNT DESCHIŞI SĂ PARTICIPE LA O EXEMPLIFICARE SPIRITUALĂ EXCEPŢIONALĂ PE CARE O VA FACE CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU


ATENŢIE!!! Pentru a înţelege cât mai bine despre ce este vorba în cadrul acestei exemplificări cu totul inedite, vă rugăm să citiţi cu atenţie textul care urmează, de cel puţin trei ori şi să puneţi în aplicare sfaturile care vi se oferă, aşa cum vi se sugerează (în cazul în care sunteţi interesaţi să participaţi la această exemplificare). Cu speranţa că DUMNEZEU poate să facă minuni pentru ei, această exemplificare se adresează în mod egal tuturor acelora care au părăsit de curând sau mai demult calea spirituală şi acum rătăcesc în derivă. Vă rugăm de asemenea să semnalaţi urgent tuturor acelora care sunt dispuşi să participe la această exemplificare, practicanţi sau nepracticanţi ai sistemului YOGA (cât şi tuturor acelora care ar putea fi ajutaţi prin intermediul acestei exemplificări) să îşi procure în timp util muzica pe care o vom pune la dispoziţie în acest scop pe adresa http://yes.dreamhosters.com/mp3/12_martie_08/meditatie_exceptionala.mp3(pentru download faceţi click dreapta pe link şi selectaţi "Save Target As..." sau "Save Link As..." în funcţie de browser).

TEMA ACESTEI EXEMPLIFICĂRI SPIRITUALE VA FI: CE SE VA PETRECE CU MINE PESTE 777 DE MILIARDE, DE MILIARDE DE ANI? OARE VOI MAI EXISTA ATUNCI? IMPORTANT: ACEASTĂ EXEMPLIFICARE VA IMPLICA ÎN PRIMUL RÂND O EXCEPŢIONALĂ PROIECŢIE ÎN TIMP CARE VĂ VA AJUTA SĂ „SAVURAŢI” ÎNTR-UN ANUME MOD ENERGIA SPECIFICĂ A TIMPULUI ÎN ACEA EPOCĂ ÎNDEPĂRTATĂ DIN VIITOR.

Pentru mai multe detalii cititi continuarea mesajului aici: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5104

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu