Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 14 aprilie 2008

Aberatiile saptamanii: sex-roboti si hibrizi om-animal

Niciun comentariu :
In 2050 oamenii vor avea roboti pe post de amanti
Expertul in inteligenta artificiala David Levy spune ca in 2050 oamenii vor face sex cu robotii. Asta e solutia pe care "inteligentul expert" o vede pentru cei care au probleme sociale, sunt timizi sau a probleme sentimentale, oameni care se simt singuri sau mizerabili si nu au o viata sexuala normala. (Times)
Deh.. fiecare cu probleme lui. Ma intreb daca domnul Levy daca va proiecta robotii si cu functie de ascutit creioane ca in renumitul banc cu masina de facut sex.

Cercetătorii britanici au creat embrioni hibrizi om-animal
Cercetătorii de la Newcastle University au anunţat pentru prima oară în Marea Britanie, marţi 1 aprilie 2008, crearea unui embrion hibrid om-animal, precizează PhysOrg. În cadrul proiectului de cercetare aminit mai sus, un embrion hibrid a fost creat folosind un ovul de la vacă, prin îndepărtarea în totalitate a nucleului său (material genetic) şi injectarea unui alt nucleu al unei celule provenite din piele umană. Embrionul hibrid a rezistat numai 3 zile, timp în care s-au efectuat cercetări de laborator asupra lui. Dat fiind faptul că pentru obţinerea de embrioni umani este nevoie de ovule donate şi că ovulele de animale sunt mai accesibile, un embrion hibrid om-animal este mai uşor de obţinut. Cercetarea a mai fost prezentată anterior (pe 25 martie la Tel Aviv, Israel) şi este încă în curs de desfăşurare. Purtătorul de cuvânt al Newcastle University spune că rezultatele finale vor fi publicate abia peste câteva luni.

Oare in afara de roboti in curand vom putea convietui si cu animale mitice: unicorni, sfincsi, minotauri, etc? Ce sa inteleaga omul obisnuit din astfel de stiri? Ne indreptam catre un viitor tehnologic sau catre unul mitologic?

Dincolo de aceste noi deformari grotesti pe care unii se straduie sa le introduca in societate si in asa zisa normalitate umana, suntem convinsi ca bunul simt va prevala, ca vor exista din ce in ce mai multe fiinte care se vor trezi din aceasta manipulare in masa si care vor deveni cu adevarat OAMENI (da!, cu majuscule).

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu