Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 8 iunie 2009

Masonul nu e mason destul, daca nu e si fudul

Niciun comentariu :
Incredibil, dar adevarat! Senatorul Florin Constantinescu si-a trecut in declaratia de interese, afisata pe pagina oficiala a Senatului, loja masonica din care face parte. Este vorba de Atelierul Mihail Sadoveanu 2007 Pascani, dupa cum este aceasta denumita de senator in documentul postat pe site. Din aceasta loja pascaneana, infiintata chiar de senator sub indrumarea masonului sef de la Iasi, Gigi Nichita, mai fac parte Eduard Dumea, Gica Zanet, Bogdan Alexa, Florin Racila si altii despre care insa nu avem date.

Decizia senatorului de a face public cunoscatorilor ca este mason, este in concordanta cu actuala pozitie a Masoneriei si anume de a-si face publicitate. Dealtfel, nici primarul Iasului, Nichita nu s-a sfiit sa afirme ca este mason. Loja masonica de la Pascani face parte din cele Albastre apartinand ritului de York.

Intrebat intr-o conferinta de presa despre existenta acestui 'atelier' senatorul a raspuns printr-o intrebare: 'Ce va intereseaza?'

Dupa ce i s-a atras atentia ca interesul este justificat deoarece singur a declarat existenta acestui 'atelier', senatorul a facut o declaratie soc: 'Intr-adevar fac parte din el, dar nu stiu cu ce ocupa. Nu stiu unde are sediu", a fost declaratia care a inchis subiectul.

Curiosi de existenta acestui misterios "atelier", reporterii de la newspascani.com au inceput "sapaturile". Intai pe net, operatiune sortita esecului deoarece singura referire la acest atelier a lui Mihail Sadoveanu era doar in declaratiile de interes ale senatorului, iar apoi pe teren de unde s-au cules informatiile care contureaza apartenenta oculta a acestei organizatii.

Din om in om, poate chiar din frate in frate, am aflat ca in ultimul an, mai ales de cand Constantinescu e senator, in Pascani au inceput racolarile pentru aceasta loja. Astfel, majoritatea oamenilor importanti din oras au fost curtati si atrasi in aceasta loja.

Daca in functia de senator Constantinescu, a reusit sa atraga in jurul sau multi simpatizanti, ca si conducator al Atelierului Mihail Sadoveanu, acesta a avut cel putin o deceptie si anume: refuzul viceprimarului Ioan Ionita de a se alatura acestei loje.

Dealtfel, refuzul lui Ionita poate fi catalogat ca fiind unul inteligent din punct de vedere politic, deoarece daca ar fi in aceasta loja nu ar putea candida in 2012 la functia de primar, deoarece ar candida impotriva maestrului sau: Florin Constantinescu.

Ce inseamna sa fii mason la Pascani?
Dincolo de partidele de vanatoare la care participi intr-o tovarasie selecta, afacerile tale devin mai profitabile fiind protejate de frati. Cum insa nimic nu e gratuit in viata, nici in masonerie nu o duci tomai pe roze. Atunci cand ti se cere ceva trebuie sa faci, chiar daca asta inseamna sa falimentezi o fabrica. Iar daca nu faci ce spun fratii probabil ca o sa pierzi si ce nu ai primit de la ei. [...]
Articolul integral pe newspascani.com

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu