Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 23 septembrie 2009

Cancerul poate fi vindecat foarte ieftin cu Dicloroacetat insa concernele farmaceutice nu-i finanteaza testele medicale pentru a-si apara profiturile

Niciun comentariu :


O molecula ieftin de produs poate fi cheia pentru a trata mai multe variante de cancer, dupa cum spun cercetatorii canadieni. Dicloroacetatul (DCA) a fost sugerat de mai multi ani ca un posibil tratament pentru anumite boli metabolice la copii.

O echipa de la Universitatea din Alberta, care a publicat articolul in revista Cancer Cell, spune acum ca aceasta molecula poate duce la "moartea" cancerului. Expertii spun ca mai multe cercetari sunt necesare inainte de a definitiva acest tratament. Unul din aspectele cele mai importante ale cancerului este abilitatea de a insela procesele normale de apoptoza care au loc in celulele din tesuturile normale. Multi cercetatori cauta o cale de a afla cum se intampla acest lucru, pentru a putea reversa procesul.

Ultimul candidat este DCA, care se cunoaste de ani de zile, dar care are aplicatii limitate in medicina. El are capacitatea de a afecta mitocondria - furnizorul de energie celulara - fapt care i-a dus pe unii medici la gandul ca ar putea trata boli metabolice. Nici o concluzie nu a putut sustine aceasta teorie; atunci cercetatorii din Alberta si-au indreptat atentia spre rolul mitocondriei in dezvoltarea si supravietuirea tumorilor. Dr. Evangelos Michelakis, care a condus proiectul, spune ca in cancere mitocondria este cea care nu are o activitate normala. El crede ca DCA poate ajuta celula sa recupereze functia normala a mitocondriei si sa contracareze cancerul.

Cand molecula a fost introdusa in tesutul tumoral in laborator, cresterea tumorii a fost oprita si de asemenea se pare ca acest lucru este posibil si pe animalele de laborator. Tesuturile normale nu au semne de afectare. Totusi, experimente pe oameni nu au fost facute inca. Dr. Michelakis spune: "Un lucru foate interesant este posibilitatea de a trata mai multe forme diferite de cancer, pentru ca toate formele de cancer afecteaza functia mitocondriala." El este preocupat de faptul ca DCA este o substanta comuna fapt pentru care nu poate fi patentata si exploatata comercial in exclusivitate de catre companiile farmaceutice care astfel nu au interes in sustinerea experimentelor pe oameni.

Profesorul Patrick Chinnery, care face studii despre mitocondrie la Universitatea din Newcastle, spune ca experimentul este "inovator si interesant". El spune: "Pentru a face acest lucru sa mearga, trebuie sa fim siguri ca anumite forme de cancer sunt datorate disfunctiei mitocondriilor si nu sunt sigur ca aceasta legatura exista." "Totusi, aceste rezultate sugereaza ca este inca nevoie de mai multa munca de cercetare."
(news.bbc.co.uk)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu