Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 octombrie 2009

Coincidente stranii: gripa porcina si numarul 666

3 comentarii :
In anul 2003 senatorul Joseph Lieberman a propus Senatului SUA legea nr. 666 pentru alocarea de fonduri guvernamentale companiilor farmaceutice, biotehnologice si de aparatura medicala in scopul dezvoltarii unor contramasuri la atacuri cu arme biologice.
Sursa: http://olpa.od.nih.gov/tracking/senate_bills/session1/s-666.asp

Pandemrix vaccinul de gripa porcina produs de GlaxoSmithKline este clasificat in bazele de date de profil ca produs farmaceutic ce apartine categoriilor EU666 si US666 ale rezervelor de aparare impotriva atacurilor biologice ale UE si SUA:
"Regulatory/Status Index:
EU200 Currently Approved in EU
EU666 Biodefense stockpile
UM100 Controlled/Gov’t Distribution in US
US666 Biodefense stockpile
EM160 Controlled/Gov’t Distribution in EU"
Sursa: http://www.biopharma.com/Samples/393.html

Pe 21 august guvernul francez si-a dezvaluit complet planurile de vaccinare fortata a populatiei. In aceste planuri se estimeaza ca o echipa standard de reactie in caz de pandemie poate vaccina intr-o sesiune de 4 ore un numar de 360 de persoane. In mod straniu facand un calcul simplu rezulta o persoana vaccinata la fiecare 0,666 secunde minute.
Sursa: http://www.lepost.fr/article/2009/09/04/1681433_grippe-a-la-france-se-couche-devant-les-ordres-de-l-oms-planifie-une-campagne-de-vaccination-obligatoire.html

Preluat dupa theflucase.com

3 comentarii :