Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 7 octombrie 2009

Danone a platit daune 35 de milioane de dolari pentru reclama falsa la iaurturi "minune"

Niciun comentariu :
Beneficiile pe care le produc diversele ingrediente probiotice din iaurturi sunt puse sub semnul intrebarii, scrie presa din SUA. Motivele ar fi doua: un nou studiu relativizeaza laudele producatorilor privind beneficiul probioticelor, iar compania Danone a platit 35 milioane de dolari ca sa evite procesele intentate de mai multe persoane din SUA care acuzau reclama falsa la iaurturile-minune. Danone este lider mondial pe piata iaurturilor, este lider si in Romania, cu o cota de piata de circa 64% pe acest segment.

Discutia despre eventualele beneficii ale lactatelor probiotice a luat din nou amploare in presa din Statele Unite, dupa ce, la inceputul acestei saptamani, liderul mondial pe piata iaurturilor, Danone Group, a platit bani grei pentru a evita niste procese si a hotarat completarea etichetelor pentru aceste produse cu informatii suplimentare.

Dannon Company Inc, parte a grupului Danone, a cazut la intelegere, pentru 35 de milioane de dolari, cu mai multe persoane care dadusera compania in judecata, nemultumiti ca iaurturile probiotice nu au avut efectul anuntat in reclame, anume acela de a regla digestia si a stimula sistemul imunitar.

Conform televiziunii ABC News, este vorba despre zeci de mii de clienti nemultumiti. Reprezentantii companiei au reactionat, citati tot de ABC News: "Dannon isi mentine cu mandrie afirmatiile despre produsele sale si studiile clinice care le sustin. Toate afirmatiile despre Activia si DanActive sunt total sustinute de cercetari stiintifice si respecta toate legile si cerintele".
Sursa: Romania libera

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu