Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 4 februarie 2013

Discriminare! Unui cimpanzeu i s-a refuzat postul de redactor CanCan pentru că avea IQ-ul prea mare

Niciun comentariu :
Derapaj incredibil la tabloidul CanCan! Un cimpanzeu şomer din Băneasa a fost respins la un interviu după ce s-a aflat că are un IQ-ul mult peste media redactorilor CanCan. Cimpanzeului Gheorghe nu i-a căzut deloc bine refuzul, astfel că a decis să dea tabloidul în judecată pentru discriminare.

„Când s-a aflat că Gheorghe are IQ-ul 102,”, povesteşte avocata cimpanzeului, „interviul s-a terminat brusc. Tipa de la HR i-a spus în faţă «Ne pare rău, nu angajăm persoane cu IQ-ul format din 3 cifre, asta e politica oficială la nivelul redacţiei noastre. 99 e limita superioară acceptată», după care l-a dat afară din birou. Cimpanzeul mi-a spus printre lacrimi că s-a simţit ca ultimul om.”

În apărarea lor, şefii de la CanCan au invocat un studiu din care reiese că persoanele cu IQ-ul peste 100 tind să fie interesate şi de alte persoane în afară de Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu sau Andreea Tonciu. „Nu vrem să riscăm să ne transformăm în Dilema Veche”, a explicat redactorul-şef CanCan. 
Sursa: TimesNewRoman

Citiţi şi:

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu