Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 18 septembrie 2013

Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un DEZASTRU MAJOR

Niciun comentariu :

Noi confirmări ale unor pregătiri accelerate pentru un cataclism cu impact major la nivel mondial. Aşa cum am mai anunţat, profesorul yoga Gregorian Bivolaru a transmis participanților la Tabăra spirituală yoghină de vacanță – Costinești 2013 un important mesaj referitor la anumite evenimente catastrofale ce este posibil să se producă în următoarele luni şi i-a rugat pe cei prezenţi să participe la o acţiune spirituală pe scară largă ce are toate şansele să modifice cursul evenimentelor. Câteva detalii au fost prezentate şi pe MISA TV în ştirile Info Spiritual din 28 august.

În clipul următor sunt prezentate mai multe argumente cu privire la ceea ce ar urma să se întâmple:
- un colonel de marină vorbeşte în luna august în faţa consiliului local al oraşului Concord avertizând că pregatirile militare interne sunt identice cu ceea ce a făcut armata americană în Irak,
- congresmeni americani discută despre inspecţiile fără mandat pe care autorităţile le pot face în baza noii legii a sănătăţii,
- armata SUA face achiziţii masive de armament,
- un fost senator din South Dakota avertizează ca FEMA a declarat în secret o stare de urgenţă şi achiziţionează cantităţi mari de hrana şi apa plată până la data de 1 octombrie. De asemenea Homeland Security pregateşte trupe străine pentru conflicte urbane, îi învaţă noţiuni de limba engleză şi le prezintă tipurile de armament american. Toate permisiile sunt suspendate în perioada 28 septembrie - 5 noiembrie. Pentru prima oara va avea loc un test al comunicaţiilor prin satelit şi GPS pe 29 septembrie.


Ceva similar a relatat şi Antena3:
Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un DEZASTRU MAJOR. S-ar petrece pe data de 1 octombrie 2013
Sunt ape încă tulburi pe plan internaţional, iar marile puteri ale lumii ar da semne că se pregătesc de un dezastru de amploare. Potrivit site-ului ultimatesurvival.net, FEMA - Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă din SUA a comandat alimente - conserve şi mâncare care poate fi păstrată pentru o perioadă mai lungă de timp în valoare de 14,2 milioane de dolari. Aceasta trebuie să fie livrată ÎNAINTE de 1 octombrie 2013.

Tot FEMA a ordonat şi aducerea unei rezerve uriaşă de apă plată, ce trebuie livrată tot înainte de 1 octombrie. Mai mult, în fiecare zi începând cu data de 25 septembrie şi până pe 2 octombrie au loc verificări şi testări ale sistemelor de comunicaţii.

Pe plan militar nu va fi permisă nicio plecare pentru armata americană în intervalul 28 septembrie - 5 noiembrie, iar unităţile Gărzii Naţionale trebuie să îşi termine trainingul în domeniul "controlul revoltelor" până pe 30 septembrie 2013, ultima zi înainte de data de 1 octombrie.

Pe de altă parte, în Rusia se întâmplă lucruri asemănătoare. Ministerul de Interne din Rusia îşi pregăteşte oamenii pentru a "manageria situaţia în cazul unui dezastru major".

Mai mult, între SUA şi Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele părţi se angajau să facă "schimb de experţi în cazul unor dezastre de amploare".

Unii vorbesc de efectele cometei ISON asupra Terrei. În orice situaţie, rămâne să vedem ce se va întâmpla.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu