Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 23 februarie 2016

Cum trebuie să privesti o videostereogramă sau un film 3D care poate fi vizualizat fără ochelari?

Niciun comentariu :

Stereogramele sunt iluzii optice realizate cu ajutorul unor imagini bidimensionale. Dacă sunt privite într-un mod special aceste imagini dau impresia de tridimensionalitate.

Există mai multe moduri de a privi stereogramele. De regulă privirea trebuie încrucișată la câtiva centimetri în spatele suprafeței imaginii. Un miop poate vedea mai ușor stereogramele dacă renunță la ochelari și aduce imaginea stereogramelor (hârtie sau ecran) la circa 5 cm de ochi.

Vă prezentăm în premieră pe acest blog mai multe videostereograme care sunt un fel de filme 3D ce pot fi vizualizate și fără ochelari.

Pentru a vedea videostereogramele de mai jos trebuie să încrucișați privirea astfel încât să suprapuneți două dintre elementele grafice (sfere în fața unor patrate) ce apar în primele secunde. Dacă este nevoie puteți apăsa pe butonul "pauza" până când reglați această suprapunere a privirii, după care puteți continua vizualizarea clipului.

Vizionare plăcută!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu