Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 11 martie 2018

Știrile săptămânii 5 - 11 martie 2018

Niciun comentariu :

Ultimul raport al Pentagonului este clar și o spune negru pe alb: supremația și tehnologia militară pe care Statele Unite și aliații săi din Alianță au reușit să le realizeze în ultimii șaptezeci de ani sunt puternic amenințate de noile puteri mondiale, având în vedere tehnologiile performante pe care au reușit să le dezvolte.
https://www.activenews.ro/externe/Pentagonul-recunoaste-NATO-pierde-suprematia-militara-149674Un colonel al armatei americane susține că Israelul încearcă să atragă SUA într-un conflict armat contra Iranului care va distruge ce a mai rămas din Orientul Mijlociu și declanșa un al treilea război mondial.
https://www.zerohedge.com/news/2018-03-10/watch-colonel-says-israel-dragging-united-states-world-war-iiiO firma israeliană se laudă că poate debloca și extrage datele din orice telefon sau tabletă. Aceasta demonstrează că utilizatorii și datele lor pot fi oricând ținte nu doar unor astfel de firme ci și ale infractorilor, regimurilor politice dictatoriale sau serviciilor secrete.
https://www.zerohedge.com/news/2018-03-05/israeli-firm-can-now-hack-virtually-any-cellphone-tabletTehnologia RFID folosită din ce în ce mai des pentru monitorizarea cetățenilor. În paralel cu implantarea voluntară a cipurilor RFID în corpurile angajaților unor firme din lumea întreagă, mai multe țări precum Philippines, Honduras, Insulele Cayman și în curând Turcia folosesc tehnologia pentru monitorizarea deplasării automobilelor.
https://www.zerohedge.com/news/2018-03-10/philippines-honduras-are-embracing-rfid-technology-track-citizens-movementsÎn Califonia mașinile fără șofer sunt ținta unor atacuri ale șoferilor.
https://www.rt.com/usa/420650-humans-attack-driverless-cars-california/Nicun guvern roman n-a tocat mai repede atatea miliarde de euro pe dotari care sunt, avand in vedere ultimele arme etalate de Rusia dar si diferenta de calibru intre eventualii beligeranti, absolut ineficiente intr-o confruntare cu vecinul cel rau din Est. Dar nu e prost cine cere, e prost cine da, nu? In mod destul de ciudat insa lipseste aproape cu desavarsire o dezbatere privind oportunitatea acestor achizitii pe repede inainte in Romania, orice alta tema de dezbatere fiind ingropata de altfel sub plapuma luptelor din jurul DNA si a scaunului lui Kovesi. O fi doar o intamplare sau avem o butaforie iscusita? Ar mai fi putut decarta Dragnea peste 7 miliarde dolari atat de usor daca nu era "haituit" de DNA?
http://cristiandogaru.blogspot.ro/2018/03/dar-daca-lupta-la-baioneta-din-jurul.html
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Zbaterile-din-jurul-Justitiei-ascund-teme-de-dezbatere-mai-importante-149628Raportul Curții de Conturi a României pentru anul 2016, dat publicităţii în luna februarie 2018, conține peste 300 de pagini de informaţii despre crunta risipă de bani publici din ultimii ani. Documentul prezintă şi concluzii ale unor analize profunde pe care inspectorii Curţii le-au întocmit cu privire la activitatea pe mai mulţi ani a unor instituţii publice. Întreg raportul induce o stare de revoltă, fiindcă arată, aproape la fiecare pagină, cum nepăsarea și incompetența determină ratarea unor investiții esențiale pentru un stat modern.
https://pressone.ro/marea-praduire-nationala-zece-dovezi/Colegiul Național de Informații, instituție de învățământ care face parte din Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" (ANIMV), aflată în subordinea Serviciului Român de Informații (SRI), urmează să fie desființat. Suspendarea activității și viitoarea desființare a Colegiului Naţional de Informaţii (CNI) survin unor scandaluri care au zguduit credibilitatea instituţiei, dar și pe cea a ANIMV, în ansamblu.
https://pressone.ro/sri-inchide-colegiul-national-de-informatii-si-ii-retrage-diploma-lui-eugen-teodorovici/Cortina de fier nu a căzut. Draftul unui raport al Parlamentului European (PE) despre dubla calitate a produselor comercializate la nivelul Uniunii Europene anunţă un cutremur de proporţii în domeniu. Demarată în 2013, investigaţia Comisiei Europene scoate la lumină acum o serie de practici incorecte, dacă nu chiar ilegale ale jucătorilor de pe piaţă care furnizează aceleaşi produse, dar cu standarde diferite pentru pieţele din Est şi din Vest.
Iar concluziile şocante nu se opresc aici: investigaţia arată că aceste practici nu au fost descoperite exclusiv în industria alimentară. „În plus, nu se poate exclude faptul că aceste constatări privind calitatea dublă a produselor se referă numai la alimente şi băuturi, dar se pot aplica şi bunurilor de consum, cum ar fi detergenţi sau bunuri de igienă“, se arată în documentul Parlamentului European datat 27 februarie 2018.
http://adevarul.ro/news/eveniment/alimente-est-4-metode-alterate-calitativ-produsele-piata-romaneasca-1_5a9ed0bbdf52022f75473d3d/index.htmlChina anulează restricția numărului de candidaturi la președinție. Partidul Comunist Chinez  a justificat necesitatea ca președintele Chinei sa fie ales pe viata pentru ca acest lucru a fie in acord cu celelalte funcții deținute de șeful statului, anume liderul partidului și al armatei, ambele cu mandat nelimitat. Pana acum, Constituția chineza prevedea o limita de doua mandate prezidențiale de cate cinci ani.
http://www.aktual24.ro/comunistii-chinezi-l-au-transformat-pe-presedintele-tarii-imparat-decizie-istorica-adoptata-de-congresul-partidului-comunist/"Discursul liderului PSD nu a fost o mostră de platformă electorală exagerată, pentru că mai e mult pînă la alegeri și, oricum, social-democrații nu au făcut atîtea promisiuni în ultimele 3-4 campanii la un loc. Nu, discursul liderul PSD a fost delir în stare pură. Delirul omului înghesuit în colț."
http://inpolitics.ro/congres-psd-discursul-delirant-al-lui-dragnea-inceputul-sfirsitului_18438788.html

Liviu Dragnea a fost confirmat în funcție prin aplauzele sălii. Nici Nicolae Ceaușescu nu și-ar fi permis așa ceva.  http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-12-martie-2018/

În imaginile de mai jos nu este doar povestea unui congres în urmă căruia cel mai mare partid al țării a devenit, mai mult ca oricând, o afacere personală. E și prezentul unei țări al cărei viitor începe de aici: o sală cu mii de oameni ridicați în picioare și aplaudând frenetic în semn de supunere față de liderul suprem al partidului. https://recorder.ro/noua-epoca-de-aur/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu