Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 23 ianuarie 2019

The Connected Universe - documentar în limba română

Niciun comentariu :

UNIVERSUL CONNECTAT explorează noi înțelegeri în domeniul științei care dezvăluie o imagine mai amplă a conexiunilor decât ceea ce ne-am imaginat până acum. Descoperiți idei uimitoare care nu numai că vor ajuta la schimbarea LUMII ... dar și la schimbarea LUMII TALE. 

Oamenii din lumea de astăzi vor să se simtă mai conectați. În mijlocul ritmului accelerat al vieții, mulți oameni doresc - sperăm - să "simtă" că viața poate oferi mai mult decât ceea ce vedem zilnic. Privind din perspectiva științei acest film îi ajută pe oameni să vadă lumea în mod diferit. Îi inspiră să gândească diferit despre legătura lor cu Universul și despre fiecare dintre ele, la fel cum unele dintre mințile cele mai mari ale omenirii au descoperit că lumea și universul nostru sunt mai conectate decât oricine crede că este posibil.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu