Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 18 aprilie 2007

Loja lui Patriciu

3 comentarii :
Legăturile dintre PSD şi Patriciu sunt cimentate, potrivit unor informaţii apărute în presa centrală, şi de înalte feţe ale masoneriei româneşti. Astfel, chiar soţia lui Eugen Ovidiu Chirovici, Marele Maestru al Marii Loje Naţionale a României, ar fi directorul financiar al holdingului patronat de Dinu Patriciu. După cum se ştie, Chirovici a fost un apropiat al PSD vreme îndelungată, fiind ministru în cabinetul Năstase, iar în 2004 a trecut de partea lui Voiculescu. Membru PC şi preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Chirovici nu este un jucător din tabăra lui Băsescu.

Legăturile dintre PSD şi Patriciu sunt cimentate, potrivit informaţiilor noastre, şi de înalte feţe ale masoneriei româneşti. În urmă cu câteva luni, Marele Secretar al Marii Loje Naţionale a Rusiei -rudă cu Vladimir Putin- a fost în România, unde s-a întîlnit cu Eugen Ovidiu Chirovici şi Călin Popescu-Tăriceanu. Dinu Patriciu, care ar fi un apropiat al masoneriei ruseşti, este cheia întrunirii neoficiale. La scurt timp de la întâlnirea româno-rusă, în cadrul căreia au fost discutate probleme economice care vizează piaţa energetică, dosarul Rompetrol este redeschis în forţă, de această dată chiar sub auspiciile Departamentului de Stat al SUA, care şi-a dat acceptul pentru acordarea asistenţei în vederea audierii martorilor -persoane din anturajul conducerii Rompetrol- pe teritoriul american, în interiorul Ambasadei României din Washington. Doi dintre martorii audiaţi au cerut chiar protejarea identităţii din cauza presiunilor care ar putea veni din partea conducerii Rompetrol. Legăturile lui Patriciu cu masoneria au fost întărite şi de una dintre angajatele holdingului său, nimeni alta decât soţia lui Ovidiu Chirovici, Marele Maestru al Marii Loje Naţionale a României.

Până la Revoluţie, arhitectul Patriciu absolvent al Institutului de Arhitectură "Ion Mincu" Bucureşti era un necunoscut care se zgâia la afişele Ambasadei URSS ce prevesteau glastnostul şi perestroika. În 1975, este repartizat la Institutul de Proiectări al Ministerului Comerţului Exterior. În 1978 era admis ca asistent universitar la Institutul de Arhitectură din Bucureşti.

Patriciu construieşte un palat la Abu-Dhabi pentru fiul şeicului Reza, iar în perioada 1984 - 1990 va pleca de mai multe ori în Emiratele Arabe Unite pentru realizarea unor proiecte similare. Înainte de limpezirea apelor politice, la începutul anului 1990, Patriciu şi secondantul său, Tăriceanu, au cumpărat dolari de la banca de stat cu 21 de lei bucata, în timp ce pe piaţa neagră paritatea ajungea la 1/120. Niciodată tandemul liberalilor nu a destăinuit provenienţa sumelor uriaşe în lei - primul capital al viitorilor milionari în dolari din martie 1990, în pofida supoziţiilor privind legăturilor lor cu serviciul de informaţii externe al sovieticilor. Motiv pentru care nu apar ca informatori ai Securităţii române, pentru a cărei deconspirare au declanşat o campanie furibundă fără să dea în vileag arhitecţii şi inginerii care au fost în atenţie ca suspecţi de "kaghebită".

Primul capitalist al României
Patriciu s-a lansat în afaceri cu decoraţiuni interioare, care la începutul anului ţ90 nu interesau pe românii lăsaţi săraci lipiţi de Ceauşescu, poate doar nomenclatura FSN care a început să pună mâna pe fondurile interne. "Dinu Patriciu este primul capitalist al României postdecembriste.", susţine istoricul Alex Mihai Stoenescu. Potrivit lui Stoenescu, "în februarie (1990, n.red.), Patriciu, însoţit de Tăriceanu, a depus o cerere la Primăria Generală a Capitalei în care anunţa că-şi înfiinţează o firmă de arhitectură şi decoraţiuni interioare. Ei au pornit în afaceri fără nici un temei legal. La primărie nu există nici un birou de cereri. De-abia mult mai târziu, la sfârşitul lunii martie, Patriciu a fost chemat la primărie, unde primeşte licenţa cu numărul 00001. Până la 23 martie făcuse deja primul milion de dolari din afacerile respective". Proaspăt intraţi în masonerie pe relaţiile socrilor, taţilor sau taţilor vitregi, Patriciu şi Tăriceanu folosesc influenţa acesteia pentru a se îmbogăţi şi a accede la vârf în sfera puterii. După eşecul usturător al lui Radu Câmpeanu, primul preşedinte al liberalilor postrevoluţionari, din campania electorală prezidenţială din mai 1990, Patriciu şi Tăriceanu îl curtează pe Ion Iliescu, motiv pentru care liberalii ajung alături de oamenii acestuia la guvernare. La fiecare reaşezare postelectorală, cu deosebire în urma înfrângerilor, Patriciu cade tot în picioare pentru că a donat sume uriaşe oamenilor lui Iliescu, astfel încât nu a fost atins de mâna lungă a legii. Intrat în afaceri cu petrol încă din 1996, Dinu Patriciu va prelua controlul asupra grupului Rompetrol în 1998. Milionarul în dolari Dinu Patricu (cu o avere estimată la 300 milioane USD) a fost cercetat pentru evaziune fiscală în 1995, numele său fiind asociat cu afacerile petroliere, mai exact în contractul de cumpărare -vânzare al unui cargo. Patriciu nu a fost condamnat. În 2004 izbucneşte scandalul Petromidia, iar Patriciu este acuzat, din nou, de evaziune fiscală şi spălare de bani, tot într-o afacere cu petrol, de această dată de anvergură. Dosarul este deschis şi în prezent.

Patriciu cu nouă vieţi
Dinu Patriciu a devenit subiectul unui nou scandal după dezvăluirile care au apărut în presă privind sponsorizările masive făcute în campania din 2004 către PSD. În urma acuzaţiilor de trădare politică, apărute în cursul acestui an, Patriciu a ieşit la rampă cu declaraţii care confirmau faptul că a cotizat pentru PSD aproape 2 miliarde de lei, devenind astfel al doilea sponsor al opoziţiei, după omul de afaceri Ioan Niculae. Motivul pentru care liberalul Patriciu a dat de patru ori mai mulţi bani pentru PSD decât partidului din care face parte este legat de trocul făcut cu fostul ministru al Finanţelor, Mihai Tănăsescu - cel care a prezentat Guvernului în anul 2003 un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care Rompetrol avea posibilitatea să-şi răscumpere datoriile faţă de stat, în cuantum de 600 milioane USD cu doar 70 de milioane USD. Cu toate că proiectul a fost respins, Executivul reprezentat de Năstase a tras sforile în interesul liberalului Patriciu, astfel încât a aprobat amânarea plăţii celor 600 milioane USD prin subscrierea de către stat a unei emisiuni de obligaţiuni la nivelul datoriilor, ce pot fi răscumpărate după 20 de ani de Rompetrol.
Însă, Patriciu a scăpat cu un simplu avertisment din partea PNL, în timp ce partidul făcea, de curând, curăţenie generală. Mona Muscă, Ioan Ghişe, Teodor Stolojan, Valeriu Stoica, Raluca Turcan şi Cristian Boureanu au fost, în schimb, victimele "asanării morale" a PNL, fiind excluşi din partid în tranşe succesive. Tăriceanu a preferat să-l ţină aproape pe bunul său prieten Patriciu, chiar dacă a călcat strâmb.

Masoneria unge economia
Legăturile dintre PSD şi Patriciu sunt cimentate, potrivit unor informaţii, şi de înalte feţe ale masoneriei româneşti. După cum se ştie, Chirovici a fost un apropiat al PSD vreme îndelungată, fiind ministru în cabinetul Năstase. În 2004 a trecut de partea lui Voiculescu. Membru PC şi preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Chirovici nu este un jucător din tabăra lui Băsescu. Potrivit unor informaţii care vin să susţină cele de mai sus, în urmă cu doar câteva luni, "Marele Secretar al Marii Loje Naţionale a Rusiei (rudă cu Vladimir Putin) a fost în România, unde s-a întâlnit cu Eugen Ovidiu Chirovici şi Călin Popescu-Tăriceanu. Celui dintâi i-a promis sprijin pentru realegerea în funcţia de Mare Maestru al Marii Loje Naţionale a României, iar celui de-al doilea i s-a făgăduit că Rusia ne va acorda un sprijin economic (energie, gaze). "Amabilitatea" înaltului mason este determinată şi de prietenia acestuia cu Dinu Patriciu. şi dacă ţinem cont de faptul ca Mihaela Chirovici (nevasta lui E.O.C.) este directoare financiară la firmele lui Dinu Patriciu şi că majoritatea celor care conduc masoneria română sunt angajaţii lui (de exemplu Marele Trezorier, Ion Tanasie), atunci vom înţelege mai uşor că masoneria şi economia din România sunt legate inseparabil şi că toate drumurile duc la Moscova..." La scurt timp de la întâlnirea româno-rusă. În luna iunie a.c., s-a redeschis dosarul Rompetrol. Doi dintre martorii audiaţi au cerut chiar protejarea identităţii din cauza presiunilor care ar putea veni din partea conducerii Rompetrol. Declaraţiile martorilor au fost folosite în probarea fraudării statului prin încasarea ilegală de către holdingul patrician a creanţei din Libia.
(Nicoleta Nap)

Sursa: Trustul GAZETA

3 comentarii :

  1. MASONERIA MANANCA ROMANIA SI NE FACE MAI SCLAVI DECAT SUNTEM.DUMNEZEU SA NE SCAPE DE EI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Printre altele, masoneria romana a promis ca daca iese iar Basescu presedinte, ei vor pleca din Romania, si nu s-au tinut de cuvant. Atunci, ce incredere mai poti avea in ei ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, aveti curajul sa spuneti adevarul. In continuare, mult succes cu acest blog!

    RăspundețiȘtergere