Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 18 aprilie 2007

Traficul cu copii patronat de PSD - Ce nu au vazut romanii orbiti de «fumigena M.I.S.A.»?

Niciun comentariu :
Opinia publica este manipulata. O stim cu totii si o vedem, zilnic in ziare si la TV. Deseori anumite subiecte sunt amplificate nejustificat pentru ca altele sa treaca neobservate.

Unul din obiectivele campaniei impotriva MISA din martie 2004 a fost realizarea unei confuzii generale prin mass media intre Gregorian Bivolaru - mentorul MISA si Gabriel Bivolaru - parlamentarul PSD condamnadat la 5 (cinci!!!) ani inchisoare pentru ca a devalizat BRD cu peste 50 de milioane de euro. Datorita amplorii care a fost data campaniei anti-MISA a fost evitat scandalul ce ar fi izbucnit datorita conexiunilor ce existau intre Gabriel Bivolaru, Adrian Nastase si alte personaje de la varful PSD: solidaritatea capilor PSD cu cel acuzat, in 1997, atunci cand a fost chemat la Parchet, finanatarea campaniilor electorale PSD din banii furati de el, vanzarea terenului din Zambaccian la un pret ridicol, etc.

Insa a mai fost ceva, un fapt si mai important care a trecut neobservat: « Bomba fumigenă » MISA din martie 2004 a fost lansată pentru a masca un adevăr monstruos: persoane din fostul guvern patronau o reţea de trafic de copii!

"La inceputul lunii martie 2004, un scandal de proportii ameninta clasa politica din Romania si in special pe membrii guvernului. Totul a pornit de la raportul defavorabil Romaniei prezentat Parlamentului European de Emma Nicholson (printre altele, baroneasa Nicholson era extrem de revoltată de “minciunile” guvernului roman). S-a vorbit si de informaţii concrete legate de implicarea unor persoane din guvern si a premierului de atunci în anumite retele de tip mafiot, informaţii despre care s-a spus ca daca ar fi fost dezvaluite, ar fi facut sa “sara in aer” clasa politica din Romania. De asemenea, s-a aflat si in presa ca exista anumite informatii ale Interpolului care vor duce rapid la arestarea a 100 de persoane “de vaza”. Nu-i asa ca ACESTA era cu adevărat un subiect de maxim interes pentru romani?

Isi mai aminteşte cineva acum de aceasta veritabila “bomba” care a lovit Romania la inceputul lui martie 2004, cu ecouri ample in presa in zilele de 10-13 martie? Nuuuu…. Cum a ales guvernul sa rezolve problema? Pe de o parte, a cumparat sprijinul unor europarlamentari prin tot felul de afaceri dubioase prin care au pagubit, de fapt, poporul roman. Aceasta în exterior. In tara, insa, autoritatile au lansat “scandalul” M.I.S.A. (si merita semnalata implicarea maxima a S.R.I.-ului in declanşarea atacului impotriva M.I.S.A!). Reflectarea in presa
a “Operatiunii Christ”, cum a fost ea numita in mod blasfemiator, a fost doar aparent haotica si extrem de intensa si virulentă. Ea a fost de fapt o manipulare de proportii, poate cel mai mare şi cel mai evident caz de manipulare prin mass-media a romanilor creduli si prosti.

Altfel spus, in ciuda imensei importante a raportului si a dezvaluirilor Emmei Nicholson, in mod bizar ele au disparut cu usurinta din atentia opiniei publice si din paginile ziarelor, pentru ca mass-media a preferat sa-si mute atentia asupra unui alt subiect, speculat senzationalist, dar lipsit de substanta: “scandalul MISA”.
"

Cititi aici intregul articol bomba.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu