Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 23 mai 2007

MIERE SI SCORTISOARA - Retete pentru mai multe afectiuni

Niciun comentariu :
Mierea de albine este folosita de secole pentru tratarea celor mai diferite afectiuni. Cercetatori contemporani au demonstrat ca folosita ca medicament, mierea nu produce efecte secundare, ba chiar luata in doze corecte nu produce neplaceri nici bolnavilor de diabet!

O revista renumita din Canada numita Weekly World News a publicat pe 17 ianuarie 1995 o lista cu afectiunile ce pot fi tratate cu miere si scortisoara luate in diferite doze, potrivit cercetarilor unui grup de terapeuti vest-europeni.

ARTRITA
Preparati o pasta din o parte miere, doua parti apa calduta si o lingurita de scortisoara pudra; masati usor cu acest amestec partea inflamata a corpului – in cele mai multe cazuri durerea dispare in 15 min. Baut zilnic un amestec din o ceasca de apa calda (maxim 40 grade C), doua linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra, poate vindeca chiar si artritele cronice.

O mixtura din o ligura miere si o jumatate de lingurita de scortisoara pudra luata inainte de micul dejun, poate reda libertatea de miscare chiar si artriticilor care nu mai pot umbla.

CADEREA PARULUI
Cei care sufera de caderea parului sau inceput de chelie vor aplica pe cap o pasta preparata din jumatate ceasca ulei de masline cald, o lingura de miere si o lingurita de scortisoara pudra; se mentine pe cap 5-15 minute, dupa care se spala parul.

INFECTII DESCHISE, VEZICATE
Se bea un amestec din doua linguri de scotisoara pudra si o lingurita de miere dizolvate intr-un pahar de apa calda.

DURERI DE DINTI
Preparati o pasta din o lingurita de scortisoara pudra cinci lingurite de miere; aplicati acest amestec pe partea dureroasa de trei ori pe zi pana la disparitia durerii.

COLESTEROL
Un amestec din doua linguri de miere si trei lingurite de scortisoara pudra dizolvate in 450 ml de ceai (este de preferat infuzia de ceai verde) poate reduce nivelul colesterolului din sange cu cca. 10% in doar doua ore.
Un amestec din o lingura de miere si jumatate de lingurita de scortisoara pudra luat de trei ori pe zi inaintea meselor principale va duce la scaderea colesterolului. Mierea simpla consumata la masa zilnic diminuiaza problemele de colesterol.

RACEALA
Raceala severa sau comuna poate fi tratata cu un amestec de un sfert de lingurita de scortisoara pudra intr-o lingura de miere calda, timp de trei zile. Acest tratament poate vindeca tusea cronica si poate duce la ameliorarea sinuzitei.

STERILITATE
Medicina Yunani si Ayurvedica intrebuinteaza de multe secole mierea de albine pentru imbunatatirea fertilitatii masculine. Impotenta la barbati poate fi rezolvata cu ajutorul a doua linguri de miere luate inainte de culcare.
De asemenea, scortisoara este folosita de secole in tarile din estul indepartat de catre femeile sterile sau cu uterul slab.

Femeile care nu raman gravide si-ar putea rezolva problema aplicand cat mai des pe gingii, in timpul zilei un amestec rezultat dintr-un varf de cutit de scortisoara cu o jumatate lingurita de miere. Este important ca amestecul sa patrunda in organism in amestec cu saliva.

Un cuplu din Maryland-SUA si-a pierdut speranta de a avea copii dupa 14 ani de casnicie. Au folosit amandoi miere si scortisoara dupa retetele de mai sus si dupa cateva luni femeia a ramas insarcinata si a nascut, la termen, gemeni.

TULBURARI STOMACALE
Folosind miere de albine in amestec cu pudra de scortisoara pot fi vindecate “din radacini” ulcerul si nevralgiile stomacale de orice natura. Cu acelasi tratament se poate elimina producerea de gaze la stomac, precum si durerile produse de acestea.

TULBURARI CARDIOVASCULARE
Preparati o pasta din doua linguri de miere si o lingurita de scortisoara ; folositi-o in mod regulat la micul dejun, pe paine in loc de jeleu sau gem.
Acest procedeu diminuiaza colesterolul depus pe vasele de sange, reduce riscul producerii atacului de cord, elimina starile de inabusire, intareste si regularizeaza bataile inimii.
Mierea de albine in amestec cu scortisoara reduce si riscul producerii de hemoragii interne.

INDIGESTII
Scortisoara presarata pe doua linguri de miere, luata inainte de mese elimina aciditatea si asigura digestia chiar si in cazul “meselor grele”.

SISTEMUL IMUNITAR
Folosirea zilnica a amestecului de miere si scortisoara duce la intarirea sistemului imunitar, protejand organismul impotriva atacurilor virusilor si bacteriilor.
Cu continutul sau bogat in vitamine si fier mierea de albine inarmeaza leucocitele in lupta lor cu virusii si bacteriile.

GRIPA
Un cercetator spaniol a demonstrat recent ca mierea de albine contine un ingredient care distruge germenii gripei ferind omul de imbolnavire.

LONGEVITATE
Ceaiul baut zilnic cu miere de albine si scortisoara stopeaza ravagiile procesului de imbatranire.
Puneti in trei cesti de apa calda (maxim 40 grade C) patru linguri de miere si o lingura de scortisoara; beti un sfert de cana de trei-patru ori pe zi. Pielea vi se va mentine moale si catifelata, imbatranirea va fi stopata, speranta de viata va creste, iar Dvs. va veti simti mai tanar.

ACNEE
Faceti o pasta din trei linguri de miere si o lingurita de scortisoara si aplicati-o pe cosuri inainte de culcare; spalati fata dimineata cu apa calda. Daca repetati procedeul zi de zi timp de doua saptamani, cosurile vor dispare pentru totdeauna.

BOLI DE PIELE
Eczema, herpes si celelalte boli de piele se pot vindeca prin aplicarea pe zona afectata a unui amestec de miere de albine si scortisoara pudra luate in parti egale.

OBEZITATE
O lingurita de miere si o jumatate de lingurita de scortisoara pudra dizalvate intr-o cescuta de apa calda (maxim 40 grade C) luata dimineata, pe stomacul gol si din nou seara inainte de culcare, duce la scaderea in greutate chiar si la persoanele cele mai obeze, chiar si in cazul unor diete mai bogate in calorii, daca se ia regulat pana la obtinerea greutatii dorite.

CANCER
In Japonia si in Australia s-au obtinut vindecarea unor cazuri de cancer osos si la stomac prin administrarea (concomitent cu tratamentul oncologic), timp de o luna, de trei ori pe zi a unei mixturi dintr-o lingura de miere si o lingurita de scortisoara pudra.

OBOSEALA
Mierea de albine si scortisoara pudra luate in amestec cate o lingura din fiecare, dimineata si din nou la ora 15:00 asigura persoanelor mature sprinteneala si flexibilitate.

RESPIRATIE MIROSITOARE
Mentineti pe tot parcursul zilei o respiratie proaspata daca in fiecare dimineata faceti gargara cu o ligurita de miere presarata cu scortisoara pudra dizolvata intr-un pahar cu apa calda (maxim 40 grade C).

SURDITATE
Auzul poate fi recapatat luand zilnic un amestec de miere si scortisoara amestecate in parti egale.

SUCCES si SANATATE !

Preluat de pe site-ul AMN ROMANIA

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu