Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 14 iulie 2007

Realitatea TV atentionata de CNA pentru manipulare in cazul MISA - Gregorian Bivolaru

Un comentariu :
CNA a atenţionat Realitatea TV pentru că a difuzat imagini de arhivă fără să precizeze acest lucru

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a trimis, marţi, o scrisoare postului Realitatea prin care atenţionează asupra faptului că a difuzat imagini mai vechi cu Gregorian Bivolaru, liderul MISA, care pot afecta imaginea acestuia, fără să precizeze că imaginile sunt din arhivă.
Sursa: http://www.media-ad.ro/article.php?articleId=7924

Nota: nu se precizeaza in textul comunicatului insa imaginile din martie 2004 pe care unele televiziuni le redau in mod obsesiv, ori de cate ori apare o stire pe acest subiect, fara a atasa eticheta "arhiva", il reprezentau pe Gregorian Bivolaru incatusat si insotit de mascati. Cine si de ce manipuleaza imaginea lui Gregorian Bivolaru in constiintele noastre printr-o repetie obsesiva? Lipsa de profesionalism sau reavointa?

Un comentariu :