Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 26 iulie 2007

Un motan paranormal

Niciun comentariu :
Aminteam recent despre terapia cu ajutorul animalelor. Cum functioneaza aceasta terapie? O posibila explicatie ar fi existenta anumitor calitati de perceptie si vindecare aurice ale animalelor.
Iata mai jos cazul unui motan care sesizeaza si anumite prezente sau fenomene din momentele premergatoare mortii.


Motanul Oscar, mesagerul mortii
Un motan american ce-si face veacul pe acoperisurile unui azil din Rhode Island, SUA, are capacitatea de a anticipa momentul in care un pacient urmeaza sa moara. Potrivit medicilor, Oscar se ghemuieste langa bolnavi cu aproximatiuv doua ore inainte ca acestia sa-si dea sfarsitul, informeaza BBC.

Motanelul in varsta de doi ani a anticipat corect moartea bolnavilor in nu mai putin de 25 de cazuri. Personalul azilului are atat de multa incredere in Oscar incat in momentul in care vad motanul ghemuit langa un pacient suna imediat membrii familiei pentru a fi aproape de ruda muribunda.

Oscar a devenit obiectul unui studiu publicat in ultima editie a revistei New England Journal of Medicine.

“Nu face multe greseli. Pare sa inteleaga cand pacientii urmeaza sa moara”, spune David Dosa, profesor in cadrul Universitatii Brown, care s-a ocupat de studiul capacitatilor motanului.

Un pisoi paranormal
Oscar a fost adoptat inca de mic de personalul de la azilul Steere House.

Medicii spun ca acesta isi face rondul impreuna cu asistentele, dar nu este foarte prietenos cu pacientii.

Chiar daca majoritatea familiilor ii sunt recunoscatoare lui Oscar pentru anunturile pe care le face, unele familii cer ca motanul sa fie scos din salon in momentele grele.

In clipa in care este scos pe hol, Oscar se enerveaza si face ture prin fata usii miorlaind.

“Pisicile simt de multe ori cand stapanii lor sunt bolnavi” spune Thomas Grave, un expert in feline citat de BBC.

HotNews.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu