Propaganda masonica numai cu cadavre convenabile
A murit Florian Pittis. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Masonii s-au hotarit
sa-si faca propaganda la inmormantarea lui. La fel au facut si atunci cand a murit Adrian Pintea pentru ca da bine la imagine. Au transformat slujba religioasa de ingropaciune intr-o
anexa a unui ritual masonic de parada, cu complicitatea unor preoti, deoarece biserica interzice astfel de slujbe.
Televiziunile au selectionat cu grija imaginile aparute pe post. La moartea IPS Teoctist, "ca la orice praznic de la Patriarhie, metodic, au urmat la ştiri îmbrânceli, ţipete, inadvertenţe… Nu a fost nicio inadvertenţă mediatică la înmormântările recente ale celor doi masoni amintiţi. Nu a fost prezentat la TV niciun gest anapoda al participanţilor la înmormântare, deşi se putea găsi un actor scârmându-se în nas sau vorbind la mobil şi râzând sau pe o bătrână împiedicându-se. Nimeni nu a greşit gradele pe care le aveau cei doi şi când a vorbit fratele Olimpian despre fratele Pitiş nimeni nu a surâs la auzul unor astfel de apelative de ev-mediu." ( citat preluat de pe
http://bastrix.wordpress.com/2007/08/07/despre-ocultari-oculte/)
Au mai murit si alti masoni de-a lungul timpului. Unul dintre ei este Sorin Crivat. El a detinut o functie importanta, şef al securităţii OPSPI (Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie) din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor.
A murit in arest dupa ce se hotarase sa colaboreze cu organele judiciare. Nu a fost inmormantat cu fast masonic. Nu am vazut stiri la televizor despre moartea lui si nici despre apartenenta sa la masonerie.
Va intrebati de ce? Iata de ce:
Crivăţ voia să devoaleze afacerile murdare cu armament ale unor politicieni
Motivul morţii fostului şef al securităţii OPSPI din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor, Sorin Crivăţ, nu este străin unora dintre şefii acestuia. Potrivit unor surse din cadrul serviciilor secrete, Sorin Crivăţ ar fi descoperit întreaga reţea de trafic de armament România-Nigeria. Aceleaşi surse ne-au precizat că Crivăţ a fost avertizat de către şefii serviciilor să nu mai „dezgroape morţii“. Fostul şef al OPSPI se pare că nu a ascultat „sfaturile“ şefilor serviciilor, aşa că a sfârşit prin a fi ucis în penitenciar.
Dovadă a faptului că fostul şef al OPSPI a fost avertizat să o lase mai moale cu rapoartele despre reţeaua de trafic de armament a fost „chemarea la vatră“ a acestuia. Mai exact, Crivăţ nu a mai fost trimis în nicio misiune, asta deşi era remunerat. Crivăţ nu a fost, oficial, pe statul de plată al vreunui serviciu, dar, cu toate acestea, fostul şef al OPSPI a primit bani de la servicii. Mai mult, acesta a fost şi premiat în bani pentru rezultatele pe care le-a obţinut în misiunile sale. În plus, Crivăţ primea cu regularitate indemnizaţia pentru haine şi sporurile pe care le primesc toţi funcţionarii SRI. În ciuda acestor evidenţe, după ce Crivăţ a fost arestat, toţi şefii serviciilor secrete s-au făcut că plouă, susţinând că fostul şef al securităţii OPSPI nu are nicio legătură cu serviciile româneşti.
Într-una dintre misiunile sale în Nigeria, Crivăţ s-a deplasat la o închisoare nigeriană, unde s-a întâlnit cu Bogdan Dumitrescu, arestat în Nigeria sub acuzaţ ia de spionaj. Acesta ocupa, în 1994, funcţia de secretar economic în cadrul Ambasadei României din Nigeria, iar presa a relatat la acea dată că Dumitrescu era de fapt ofiţer de informaţii.
Potrivit unor surse demne de încredere, Dumitrescu i-ar fi spus lui Crivăţ că a fost vândut nigerienilor de serviciile secrete româneşti. Fostul secretar economic al Ambasadei României în Nigeria i-ar mai fi relatat lui Crivăţ că a fost vândut şi trădat de şefii săi din servicii pentru că a început să descopere afacerile dubioase ale unor politicieni şi oameni de afaceri români în Nigeria. Aceleaşi surse ne-au precizat faptul că, după întâlnirea cu Dumitrescu, şi Crivăţ ar fi intrat în posesia unor astfel de date compromiţătoare despre unii politicieni români. Din această cauză, fostul şef al OPSPI se temea pentru viaţa sa. Mărturie stă faptul că, în timpul deplasării sale în Nigeria, şi-a sunat un apropiat, căruia i-a spus că nu crede că se va mai întoarce în ţară viu. În închisoare, Dumitrescu era coleg de celulă cu alţi cetăţeni din ţări occidentale, cu privire la care autorităţile nigeriene aveau suspiciuni de comitere a unor acte de spionaj.
Drept tratament, suspecţii erau încarceraţi într-o celulă plină cu apă. Înainte de a-i telefona persoanei respective, la viaţa lui Crivăţ au avut loc mai multe atentate pe parcursul deplasă rii sale în Nigeria, motiv pentru care acesta a fost în permanenţă păzit de patru indivizi. Imediat după vizita din Nigeria, Crivăţ s-a îndreptat către Egipt şi Israel. Deşi nu există detalii referitoare la motivul pentru care fostul şef al OPSPI s-a deplasat în aceste ultime două ţări, se pare că procurorii care au instrumentat dosarul de corupţie al acestuia ştiau de vizitele întreprinse în Egipt şi Israel. În acest sens, procurorul Horia Şelaru l-ar fi întrebat pe Crivăţ dacă şi-a depus actele pentru a obţine cetăţenie israeliană. Interesant este că toate cheltuielile legate de aceste trei deplasări nu apar justificate la nicio instituţie. Cu excepţia cheltuielilor pentru transport, care au fost suportate de Ministerul Economiei şi Finanţelor. Un alt „detaliu“ interesant, în ceea ce îl priveşte pe fostul şef al securităţii OPSPI, este apartenenţa sa la Marea Lojă Masonică Naţională din România. Calitatea sa era de Mare Purtător de Banieră (vezi foto 2).
După decesul fulgerător al lui Crivăţ, au apărut tot felul de informaţii controversate: ba că acesta proteja persoane certate cu legea, ba că ar fi coordonat o reţea de infractori. În fapt, procurorii nu au stabilit, nici până la această oră, dacă Sorin Crivăţ, un om abia trecut de 30 de ani, sportiv de performanţă, a murit, aşa cum s-a susţinut iniţial, din cauza efortului depus la un meci de fotbal. Iar peste caz s-a aşternut tăcerea. (articol preluat de pe http://www.atac-online.ro/actualitate_42/crivat-voia-sa-devoaleze-afacerile-murdare-cu-armament-ale-unor-politicieni_9117)
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu