Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 9 august 2007

Serviciile secrete au cheltuit 2 milioane de euro pentru a supraveghea MISA

Niciun comentariu :
Gabriel Andreescu, profesor asociat la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA, a dezvăluit, joi seara, în cursul emisiunii 'Sensurile actualităţii', difuzată la SENSO TV, că 'serviciile secrete au cheltuit circa două milioane de euro pentru a supraveghea MISA'.

'Din datele pe care le-am văzut, pot spune că serviciile implicate în urmărirea activităţii MISA au cheltuit, din banii publici aproximativ două milioane de euro', a declarat Gabriel Andreescu. El a adăugat că, până în anul 2004, împotriva MISA nu existat nicio dovadă pentru ca liderii acesteia să fie puşi sub acuzare, cu toate fondurile avute la dispoziţie de serviciile în cauză.

Vineri, 10 Februarie 2006 - 08:40 AM
http://2006.amosnews.ro/News-article-sid-162270-titlu-Serviciile_secrete_au_cheltuit_2_milioane_de_euro_pentru_a_supraveghea_MISA.phtml

Cititi si:
Gregorian Bivolaru despre persecutiile politice la care au fost supusi yoghinii dupa 1989
Gregorian Bivolaru, MISA si serviciile secrete - Abuzurile SRI si ale Jandarmeriei
Serviciile secrete impotriva lui Gregorian Bivolaru
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu