Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 17 aprilie 2007

Serviciile secrete impotriva lui Gregorian Bivolaru

Un comentariu :
Desi este deja de notorietate faptul ca printre altele, Serviciile secrete s-au aflat la originea actiunilor abuzive pornite impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru, in martie 2004, iata si o dovada cat se poate de concludenta ca asa au stat lucrurile. Am atasat si o poza cu stirea de pe site-ul Amos News pentru cazul in care acesta va dispare din motive care tin de "siguranta nationala". smile.gif

Cum s-au concretizat acuzatiile de influenta asupra sigurantei nationale? Un mandat de perchezitie referitor la infractiuni informatice si la incalcarea drepturilor de autor, iar apoi un mandat de arestare pentru acuzatia de raporturi sexuale cu o minora, acuzatie care s-a dovedit a fi obtinuta intr-un mod cel putin dubios: Madalina Dumitru, minora filmata aproape dezbracata in timp ce era luata din pat de catre jandarmii care intrasera cu forta in casa in care locuia, si data pe post la o ora de maxima audienta, a fost tinuta in interogatorii timp de 14 ore, fara avocat sau tutore legal!
Curat siguranta nationala monser!!


AMOS News - Agenţie Independentă de Presă

Fapt divers: Serviciile secrete împotriva lui Gregorian Bivolaru

Surse din cadrul poliţiei confirmă faptul că declanşarea acţiunilor împotriva organizaţiei MISA, condusă de către Gregorian Bivolaru are la origine rapoarte ale serviciilor secrete.

Aceste rapoarte, produse în mare de SRI, semnalau acţiunile ale organizaţiei în zone şi sectoare care ar fi avut influenţă asupra siguranţei naţionale. Un raport de acest fel ar fi fost prezentat şi discutat şi într-una dintre ultimele reuniuni ale CSAT, când s-a şi luat decizia declanşării cercetărilor asupra activităţilor Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut.

Marţi, 30 Martie 2004 - 03:45 PM




Cititi si:
Gregorian Bivolaru avea dosar la Securitate din anul 1971
Ce spun dosarele Securitatii despre Gregorian Bivolaru
Dosarul de la Securitate al lui Gregorian Bivolaru "protejat" de CNSAS
Gregorian Bivolaru - persecutat, detinut politic si incarcerat abuziv in sistemul psihiatric comunist
Serviciile secrete impotriva lui Gregorian Bivolaru
Serviciile secrete au cheltuit 2 milioane de euro pentru a supraveghea MISA
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru despre persecutiile politice la care au fost supusi yoghinii dupa 1989
General SRI spagar, autor al dosarului Bivolaru
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru

Un comentariu :

  1. Acuzatia este dintre cele tipice pentru deturnarea atentiei opiniei publice.

    Oricum toti suntem ascultati, monitorizati .. probabil tot pentru "protejarea securitatii nationale".

    RăspundețiȘtergere