Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 20 septembrie 2007

Alicia Silverstone promoveaza in nud stilul de viata vegetarian

Niciun comentariu :
Alicia Silverstone, actrita din "The Clueless", se simte foarte bine de cand este vegetariana si promoveaza acest lucru dezbracandu-se pentru 30 de secunde intr-un clip publicitar. "Nu exista altceva pe lume care sa te poata schimba in felul acesta. Ma simt mult mai bine si am mult mai multa energie de cand sunt vegetariana", spune Silverstone.

Actrita a specificat ca hotararea de a deveni vegetariana a fost cea mai buna schimbare pe care a facut-o in viata sa.

"Fizic, efectul este uimitor. Din momentul in care am devenit vegetariana, am pierdut kilogramele in plus si pielea mea a inceput sa straluceasca. Ma simt minunat" spune starul, in varsta de 30 de ani.

Reclama, regizata de Dave Meyers, face parte dintr-o campanie initiata de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) care doreste sa promoveze beneficiile aduse de stilul vegetarian. In aceasta campanie mai sunt implicate si alte celebritati precum Forest Whitaker, Casey Affleck, James Cromwell si Joss Stone, potrivit eonline.com.

Silverstone este foarte incantata de ceea ce i se intampla, in luna aprilie declarand interviu pentru revista People "Acum sunt maniaca in ceea ce priveste sanatatea".

"Nu ma imbolnavesc foarte des, iar cand mi se intampla dureaza putin. Este incurajator sa stii ca esti responsabil pentru felul in care te simti zilnic datorita modului in care iti tratezi corpul.", a adaugat starul la vremea respectiva.

hotnews.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu