Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 12 septembrie 2007

Antiperspirantele pot favoriza aparitia cancerului la san

Niciun comentariu :
Un studiu recent arata ca antiperspirantele obisnuite pot favoriza aparitia cancerului la san, din cauza aluminiului utilizat in compozitia acestora. Potrivit unor cercetatori britanici, citati de cotidianul Daily Mail, sarurile din aluminiu sunt folosite pentru stoparea transpiratiei, insa impiedica pielea sa mai respire, fapt ce poate conduce la o tumoare maligna a tesuturilor.In perspectiva acestora, femeile care au cancer la san nu ar trebui sa foloseasca antiperspirante sau deodorante. Mai mult, femeile sanatoase, care au antecedente de cancer in familie ar trebui sa se gandeasca de doua ori la factorii de risc, inainte sa utilizeze un deodorant. Specialistii au demonstrat ca multe dintre pacientele bolnave de cancer la san prezentau un nivel ridicat de aluminiu in tesuturile din apropierea axilelor.
Studiul va continua pentru a spune cu siguranta daca aluminiul provine de la deodorantele antiperspirante. Christopher Flower, directorul general al Asociatiei fabricantilor de produse de parfumerie si de cosmetice din Marea Britanie, a negat aceasta ipoteza. "Nu cred ca aluminiul este absorbit in organism prin intermediul produselor cosmetice" a declarat acesta. Experimentele realizate pe cobai au demonstrat deja ca aluminiul poate provoca aparitia cancerului. Aluminiul este des utilizat in fabricarea produselor cosmetice, printre care si cremele cu protectie solara.
http://hotnews.ro/articol_83039-Deodorantele-pot-favoriza-aparitia-cancerului-la-san.htm

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu