Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 18 septembrie 2007

Dictatura masonica in America: un student violentat pentru o intrebare referitoare la faptul ca John Kerry si George Bush sunt membri Skull and Bones

Un comentariu :
Un student al Universitatii din Florida il intreaba pe John Kerry intr-o conferinta publica de ce a acceptat atat de usor infrangerea la alegerile din 2004 desi stia ca a fost vorba de o frauda de proportii si daca acest fapt are vreo legatura cu faptul ca atat el cat si George Bush sunt membri ai societatii secrete masonice Skull & Bones. Rezultatul: studentului ii este taiat microfonul si este ridicat de securitate, "tratat" cu electrosocuri cu ajutorul unui Taser, ultima moda in materie de tortura a dictaturii Noii Ordini Mondiale, si apoi arestat.

Taserul este un dispozitiv care ofera posibilitatea imobilizarii, prin intermediul electrosocurilor, a unui agresor pentru un interval limitat de timp. Taserul foloseste tehnologia patentata EMD (disruptie electro-musculara). Rezultatul este incapacitarea, pentru o perioada de timp limitata, a sistemului nervos motric care controleaza muschii scheletici, actiune coordonata de utilizator (pana la 200 de descarcari a cate cinci secunde fiecare). Fiind afectati doar muschii scheletici, organele interne nu au de suferit, iar cel imobilizat ramane constient. Imobilizarea nu raneste si nu are efecte secundare pe termen scurt, mediu sau lung. Arma poate fi folosita in doua moduri: cu dispozitiv lansator atasat sau fara. Daca arma nu are dispozitivul lansator atasat, poate fi folosita doar in contact direct cu agresorul in scopul de a-l paraliza. Atunci cand are un dispozitiv lansator atasat, sunt trimise catre agresor doua sonde metalice, de dimensiuni reduse, conectate la dispozitivul Taser prin doua fire subtiri de otel. Sondele se agata de imbracaminte sau piele. Descarcarea instantanee produce paralizarea agresorului in mai putin de o secunda.

Cititi si:
Numarul 322 din parlamentul Romaniei - un "sincromisticism"?
Numărul 322 din Parlamentul României dezvăluie natura satanică a forţelor oculte care controlează politica românească
Membri ai Skull & Bones au fost in Romania in 2006!!
In SUA s-a oficializat dictatura militara si controlul maselor
Ne indreptam catre o societate globalizata dictatoriala? - SUA si Marea Britanie restrang drepturile civile
Exercitiu pentru aplicarea legii martiale. Ni se pregateste un nou 11 septembrie?

Un comentariu :

  1. Dumnezeule. Lucruri ca acestea iti dau fiori. In ce lume traim.
    Va veni insa si o vreme cand binele va domni, iar acea vreme se apropie cu pasi repezi.

    RăspundețiȘtergere