Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 21 septembrie 2007

Ghici francmasonerie cine l-a asasinat pe John Fitzgerald Kennedy?

Niciun comentariu :
Desi sustin ca nu se amesteca in politica francmasonii se lauda in mod obsesiv cu faptul ca toti presedintii Americii au fost de-ai lor. Bineinteles mai putin unul: John Fitzgerald Kennedy. Care dupa cum stiti a fost asasinat. Nu se stie de catre cine(?!). Investigatiile asasinatului au fost ingreunate si sabotate. Ipotezele emise vorbesc despre un singur om sau despre cubanezi, rusi, mafia...

Aveti mai jos un discurs absolut exceptional al presedintelui Kennedy, care este totodata si o posibila motivatie a asasinatului. Ce diferenta fata de vremurile noastre cand oamenii sunt arestati si torturati pentru opiniile lor asa cum puteti vedea in articolul: Dictatura masonica in America: un student violentat pentru o intrebare referitoare la faptul ca John Kerry si George Bush sunt membri Skull and Bones!!


Doamnelor si domnilor,

Cuvântul "secret" însusi este respingator într-o societate libera si deschisa iar noi, ca popor, ne opunem prin istoria si mostenirea noastra societatilor secrete, juramintelor secrete si procedurilor secrete.

Noi am stabilit cu mult timp în urma ca pericolele tainuirii excesive si neînstiintate a unor fapte pertinente egaleaza pericolele ascunderii justificarii acestei tainuiri. Chiar si în prezent se pune putin pret pe lupta împotriva amenintarii unei societati secrete noi imitându-i restrictiile samavolnice.

Chiar si în prezent se pune putin pret pe asigurarea supravietuirii natiunii noastre daca traditiile noastre nu supravietuiesc odata cu ea.


Si exista un mare pericol, asupra caruia trebuie sa veghem în avans mai mult, caci vom fi expusi acestuia de cei dornici sa îsi puna în aplicare intentiile chiar pâna la limitele cenzurii oficiale si tainuirii.

Nu intentionez sa permit ca aceasta sa se petreaca, in masura in care depinde de mine.

Si nici un oficial din administratia mea, indiferent daca are o pozitie importanta sau nu, daca e civil sau militar, nu ar trebui sa interpreteze acest discurs al meu ca o scuza pentru a nu informa, pentru a nu ne arata intentiile, pentru a ne ascunde greselile, pentru a nu arata presei si publicului faptele pe care ei merita sa le stie.

Caci în lume exista o conspiratie monolitica si barbara care ni se opune si care se bazeaza în principal pe mijloace ascunse pentru a-si extinde influenta ei de temut, pe infiltrare în loc de invazie pe actiuni subversive în loc de alegeri pe intimidare în loc de alegere libera pe guerile, noaptea, în loc de armate, ziua.

Este un sistem care a acumulat resurse materiale si umane imense în constructia unei retele strânse, a unei masini înalt oficializate care combina operatiuni militare, diplomatice, de securitate, economice, stiintifice si politice.

Pregatirile ei sunt secrete, nu sunt date publicitatii.
Greselile ei sunt îngropate, nu evidentiate.
Descendentii ei sunt tainuiti, nu onorati.
Extinderea lor nu este pusa sub semnul întrebarii, nici un zvon nu se raspândeste, nici un secret nu este revelat.


Nici un presedinte nu ar trebui sa se teama de analiza din partea publicului a programei sale caci din acest studiu provine întelegerea iar din acea întelegere rezulta sustinerea sau opozitia si ambele sunt necesare.

Nu cer publicatiilor voastre sã sustinã o administratie dar vã cer ajutorul în îndatorirea colosalã de a informa si a alerta poporul american, cãci eu am o încredere totalã în rãspunsul si dãruirea cetãtenilor nostri atunci când sunt bine informati. Nu numai cã nu as putea sã lupt împotriva unei controverse din partea cititorii vostri chiar o consider binevenitã. Aceastã administratie doreste sã fie sincerã cu greselile ei cãci un întelept a spus cândva:

O eroare nu devine gresealã decât dupã ce refuzi sã o corectezi.

Noi intentionãm sã ne asumãm întreaga responsabilitate pentru greselile noastre.
Si ne asteptãm ca dv. sã le punctati atunci când nouã ne scapã. Fãrã controversã, fãrã criticism, nici o administratie si nici o tarã nu poate reusi. Si nici o republicã nu poate supravietui. De aceea legea atenianã face ca noi toti sã considerãm o crimã retinerea oricãrui cetãtean de la controversã. De aceea presa noastrã a fost protejatã de prima lege. Este singura afacere din America protejatã special de Constitutie si nu în primul rând pentru a amuza si a crea bunã dispozitie nu pentru a pune accentul pe trivial si sentimentalism nu pentru a da pur si simplu publicului ceea ce doreste ci pentru a informa, a trezi, a reflecta, a evidentia pericolele si oportunitãtile, pentru a arãta crizele si solutiile, pentru a conduce, modela, educa si uneori chiar a înfuria opinia publicã.

Aceasta implicã o analizã mai cuprinzãtoare a stirilor internationale cãci acestea nu mai sunt departe de noi ci la îndemânã si aproape. Implicã o mai mare atentie la îmbunãtãtirea întelegerii stirilor si a transmiterii lor. Si mai înseamnã cã guvernul la toate nivelele trebuie sã-si îndeplineascã obligatiile de a vã oferi cât mai multe informatii posibil în afara limitelor înguste ale securitãtii nationale. În presa tipãritã, în cea care înregistreazã faptele omului în mentinãtorul constiintei lui, purtãtorul stirilor lui ne cãutãm puterea si ajutorul, încrezãtori cã, cu ajutorul vostru, omul va fi asa cum este predestinat sã fie: liber si independent.


Cititi si:
In SUA s-a oficializat dictatura militara si controlul maselor
Ne indreptam catre o societate globalizata dictatoriala? - SUA si Marea Britanie restrang drepturile civile
Exercitiu pentru aplicarea legii martiale. Ni se pregateste un nou 11 septembrie?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu