Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 7 septembrie 2007

Loteria Nationala - impozit pe prostie

2 comentarii :
Auzisem mai de mult ca Loteria este numita "impozit pe prostie", ca peste tot in lume masoneria se implica un jocurile de tip Loto si in general in jocurile de noroc pentru ca sunt locurile de unde se pot directiona sau spala usor sume mari de bani.

Nu aveam insa nici o dovada pentru aceste presupuneri, desi mi-a fost atrasa atentia de stirea ca un SPP-ist de-al lui Iliescu "a castigat" la Loto biletul pretins pierdut de "faimosul" Ogica, precum si de castigurile mari aparute numai cu ocazia alegerilor sau a sarbatorilor. Plus stirile de acum vreo 2 ani de cand a existat o bataie pe postul de conducere de la Loterie, castigat de un reprezentat al PC, partid din care facea parte si Eugen Ovidiu Chirovici, seful masonilor.

Iata insa ca am primt pe mail un forward ce circula printre profesorii de la ASE, care indica modul in care se poate manipula castigul la acest "joc".

  • LOTO - TEAPA NATIONALA
    Potul de 10 mil euro de saptamana asta a declansat isteria "Loto 6/49″ in Romania ! Tot romanul, impatimit al jocului sau din contra jucator de ocazie, a inceput sa viseze la marele premiu. La OTV s-a facut o cheta de 137000 euro pt "marele bilet" de 23 de numere! Ce e bine ca odata cu isteria asta s-au declansat si adevarate anchete mediatice in legatura cu corectitudinea jocului! Foarte multa lume injura OTV-ul, de multe ori pe buna dreptate, dar cel putin, de data asta au gasit probe care dovedesc clar ca loteria poate alege numerele castigatoare dupa bunul plac! A fost suficient ca directoarea agentiei nationale sa pronunte numele "Editec" (compania care produce suflanta, bilele si softul aferent) ca telespectatorii sa intre in rolul de detectiv. Si s-au descoperit lucruri extrem de interesante!

    Pe site-ul Editec puteti afla ca in interiorul fiecarei bile din cele 49 exista o tablita de indentificare cu un cod format din 22 cifre, asa numitul ARS , cod ce este citit de suflanta si apare automat in calculator! Deasemenea, toate cele 49 de bile trebuie sa apartina aceluiasi set se bile. In caz ca, una sau mai multe bile apartin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflanta!
    Alt element foarte important! Fiecare bila inainte de a fi introdusa in suflanta trebuie sa fie verificata cu sistemul producatorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie sa treaca fiecare bila. Primul inel citeste bila sa fie din acelasi set cu celelalte, inelul al doilea verifica dimensiunile si al treilea greutatea! Acuma. Ce a pezentat Loteria Romana? Mai multe televiziuni au aratat cum se cantaresc bilele. Cu un cantar, obijnuit, de bijutier!!! Si atunci se nasc mai multe intrebari. De ce asa si nu cu aparatul producatorului, care evident, le-a fost livrat impreuna cu suflanta? De ce nu a fost prezentat si acest sistem? De ce nu s-a mentionat ca suflanta poate identifica orice bila? Are Loteria Romana ceva de ascuns?

    Pai are! Iata cat de bine este pus la punct sistemul. Imaginea alaturata ne prezinta ce apare pe calculator in momentul cand bila trece prin primul inel al sistemului de verificare! De la anul de fabricatie pana la culoare si setul de bile din care face parte! Atentie! Daca bila nu face parte din acelasi set cu celelalte nu poate trece de primul inel! OK. Loteria Romana a aratat ca are doua seturi de bile. Deci daca sa spunem in suflanata sunt introduse 6 bile din setul 1 si 43 din setul 2, cele 43 de bile din setul 2 nu au nici o sansa sa iasa, pt ca nu sunt recunoscute de suflanta!Si ca si cum toate astea nu erau suficiente, bomboana pe coliva o pune chiar producatorul sistemului. In cartea tehnica a masinariei, producatorul precizeaza ca softul poate controla jocul! Cu alte cuvinte masinaria asta poate juca corect sau nu, in functie de cum decide Loteria National! Asta poate ca explica mai bine de ce poturile mari din istoria loteriei s-au castigat doar in momente de sarbatoare (alegeri, Paste, Craciun sau Revelion)!

2 comentarii :

  1. nu stiu pe ce forum a aparut acest articol, cert este ca este scris de mine si a fost publicat pe blogul personal. Asa ca mi se pare de bun simt ca atunti cand dai copy/paste la un articol sa citezi si sursa. in cazul asta sursa este http://neuronu.nabelea.com/loto-teapa-nationala/

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze.. articolul l-am primit pe mail. Pot sa-ti dau forward ca sa verifici dar nu am gasit nici o adresa la care sa ti-l trimit.

    RăspundețiȘtergere