Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 27 septembrie 2007

Pericolele laptelui reprocesat, aditivat cu hormoni, antibiotice, proteine, etc

Niciun comentariu :
Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat de pina la 5 ori(!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou...
Cind cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5 in locul indicat in fotografia de mai jos:


Cum arata laptele astazi in "statele civilizate"? Plin de puternici hormoni de crestere pentru ca vacile au fost stimulate astfel pentru a da mai mult lapte, antibiotice necesare pentru a elimina pericolul ca vacile sa se imbolnaveasca in masa, virusi, bacterii, proteine precum cazeina care creeaza o cantitate imensa de mucus in organism.



Concluzia: reduceti consumul de lapte, fiti atenti ce fel de lapte beti si din ce sursa provine.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu