Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 21 septembrie 2007

Procesul MISA va avea parte de observatori europeni

Niciun comentariu :
La urmatorul termen de judecata de la Tribunalul Bucuresti, in dosarul celor 21 de instructori yoga membri MISA acuzati de trafic de persoane, vor fi prezenti si observatori de la Uniunea Europeana, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Monica Dascalu, reprezentant MISA.

Participarea observatorilor europeni la procesul MISA, de luni, 24 septembrie, a fost confirmata si de reprezentantul social-democrat al Suediei la OSCE, Seppo Isotalo, care a participat in iunie 2007 la Conferinta OSCE de la Bucuresti.
"Sunt aici pentru a pregati un raport pentru reuniunea OSCE, care va avea loc la Varsovia. Suedia nu il va trimite pe Gregorian Bivolaru in Romania, pentru ca justitia suedeza nu crede in cea romana', a spus Seppo Isotalo.

Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu