Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 22 noiembrie 2007

Drept la replică solicitat postului Realitatea TV în urma ştirilor difuzate pe 21 noiembrie

7 comentarii :
Către Realitatea TV
Redacţia Ştiri


În urma difuzării ştirilor intitulate „MISA revine”, „Sex în Biserică” şi „Erotism în Biserică” în cadrul emisiunilor de ştiri şi al emisiunii „Editorii Realităţii” în data de 21 noiembrie 2007, Biroul de Presă MISA solicită acordarea unui drept la replică.

Conform Articolului 58, (1) din Decizia nr. 187 din 3 aprilie 2006 adoptată de CNA, aşteptăm difuzarea dreptului la replică în termenul de trei zile de la primire. În caz contrar, aşteptăm motivarea refuzului de a ne acorda acest drept la replică în termenul de două zile de la primire (Articolul 57, (2), (3) - Decizia CNA nr. 187/2006).

Nedifuzarea acestui drept la replică va atrage din partea MISA interdicţia de a mai filma şi participa la evenimentele organizate de MISA (spirale, tabere, conferinţe etc.), pe o perioadă de trei ani.


ACESTA ESTE TEXTUL REPLICII:

“Înaintea celui de-al treilea termen al procesului MISA, presa dezlănţuie o nouă campanie anti-MISA cu scopul de a influenţa justiţia şi opinia publică

Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut protestează împotriva noului atac lansat de presa de scandal la adresa MISA. Afirmaţiile calomnioase că MISA ar pângări tradiţia creştin ortodoxă şi Biserica, instituţia în care românii au cea mai mare încredere, este o mârşavă tehnică de manipulare şi nu are nici un suport real. Acest atac este o încercare evidentă de a influenţa opinia publică şi magistraţii înaintea procesului judecat de Tribunalul Bucureşti. Procesul intentat celor 21 de yoghini printre care şi Gregorian Bivolaru se bazează pe interpretarea aberantă a practicii sistemului milenar KARMA YOGA ca trafic de persoane.

În cadrul ştirilor de la Realitatea TV şi a emisiunii Editorii Realităţii, fără nici un fel de dovezi care să facă legătura dintre imaginile erotice prezentate şi Şcoala noastră de Yoga, jurnaliştii fac cu aplomb afirmaţii aberante şi nejustificate de genul: „filme marca MISA”, „genericul este stilul lor”, „protagonista este cunoscută ca adeptă MISA” „industrie de milioane” etc. Contrar afirmaţiilor reporterilor Realitatea, respectivul film nu a fost produs de MISA şi nu a fost niciodată postat pe site-ul NATHA (filiala MISA din Danemarca). O altă afirmaţie falsă prezentată este aceea că la percheziţiile din martie 2004 au fost confiscate sute de mii de casete cu filme pornografice realizate de MISA. Menţionăm că tonele de bunuri personale ridicate abuziv de procurori merg de la covoare, mobilă, calculatoare, până la cărţi, acte de identitate, chei, banii din buzunare sau telefoanele mobile. În mod ilegal, marea majoritate a acestor lucruri personale nu au fost redate nici acum, după trei ani şi jumătate, proprietarilor de drept. O altă informaţie falsă prezentată este aceea că reprezentanţii MISA nu au putut fi contactaţi, deşi reporterii Realitatea TV au avut patru convorbiri telefonice cu aceştia.

Pentru corecta informare a telespectatorilor, menţionăm că MISA se ocupă cu organizarea cursurilor de YOGA şi nu cu producerea de filme de orice fel. Peste 95% din cursanţii MISA sunt creştini ortodocşi.

Considerăm că în cazul MISA există subiecte care necesită investigaţii jurnalistice cu adevărat profesioniste, dintre care menţionăm doar câteva:
- publicarea integrală, în mod ilegal şi abuziv, a rechizitoriului MISA în presă, situaţie fără precedent în România;
- faptul că pe parcursul a două înfăţişări în cadrul procesului au fost schimbaţi trei judecători şi nici unul dintre ei nu a fost numit prin atribuire aleatoare a dosarelor, conform legii;
- aşa-zisele rapoarte ştiinţifice de evaluare psihologică a yoghinilor MISA au fost făcute fără ca „experţii” să discute cu nici măcar un singur cursant MISA, încălcând toate regulile de elaborare a unor astfel de studii;
- în dosarul MISA (conform rechizitoriului publicat în presă) NU EXISTĂ NICI UN FEL DE DOVEZI, ci doar declaraţiile mincinoase, dictate de procurori, a opt martori, membrii a trei familii. În condiţiile în care sute de yoghini au fost urmăriţi şi supravegheaţi continuu de SRI mai bine de zece ani, lipsa completă a probelor dovedeşte că niciuna din infracţiunile reclamate nu s-a produs în realitate.

Sperăm ca reporterii Realitatea TV să încerce să elucideze şi aceste grave abuzuri ale autorităţilor române care afectează şi în prezent zeci de mii de oameni.”

Biroul de Presă MISA
21 noiembrie 2007


yogaesoteric.net

7 comentarii :

 1. e superba filmarea. nu conteaza cine a facut-o :)

  RăspundețiȘtergere
 2. DE CE NU NE SPUNETI SI CARE E MOTIVUL MASCARADEI BIVOLARU, MISA? E CLAR CA TOT CE VAD ESTE UN JOC POLITIC. DE CE NU NE SPUNETI SI CARE SUNT INTERESELE? PE CINE SUSTINE SI A CUI INTERESE APARA MISA?

  RăspundețiȘtergere
 3. Stiti ceva si nu vreti sa spuneti? MISA este cea atacata. De ce nu ne spuneti ce interese apara cei care ataca MISA de ani de zile numai cu minciuni, tampenii si fara dovezi?
  Oare pe cine reprezinta ei? Va dau doua indicii:
  http://misa-yoga.blogspot.com/search/label/Masonerie
  si
  http://misa-yoga.blogspot.com/2007/09/obolanii-ies-la-iveala-nc-unul-din.html

  RăspundețiȘtergere
 4. DE CE A AJUNS MISA "VICTIMA"? RESPONSABILITATEA PENTRU ACEASTA APARTINE MISEI SI MA INDOIESC CA MISA NU CUNOASTE ACEST LUCRU. DEASEMENEA MA INDOIESC CA MISA NU SI-A ASUMAT DELIBERAT SI CONSTIENT ROLUL DE VICTIMA. NU SUNTETI DEMNI DE A PURTA DENUMIREA DE MISA DACA NU VA ASUMATI INTREAGA RESPONSABILITATE PENTRU "ATACURILE" LA CARE SUNTETI SUPUSI. CE MA SURPRINDE DIN PARTEA UNEI ORGANIZATII CARE S-A AUTODENUMIT MISA ESTE TOCMAI ACEASTA "VICTIMIZARE" DEASEMENEA MA SURPRINDE INTREBAREA PE CARE MI-AI PUS-O; SI ANUME CE INTERESE APARA CEI CARE ATACA MISA. DACA TU CA MEMBRU MISA NU STII DE CE ESTI ATACAT ATUNCI SA STIU EU? TE POTI TU OARE CONSIDERA MEMBRU MISA ATATA TIMP CAT IMI ADRESEZI MIE INTREBAREA SI NU AI RASPUNS LA ACEASTA INTREBARE?

  RăspundețiȘtergere
 5. De la "atacata" pana la "victima" e o mare diferenta. Noi am invatat sa fim invingatori chiar si cand suntem denigrati.
  Dupa cum se observa MISA este atacata si apoi i se blocheaza dreptul la replica. Drept dovada este replica de mai sus care n-a fost citita decat sumar. In schimb s-a continuat cu aceleasi minciuni timp de ore si zile intregi.

  RăspundețiȘtergere
 6. sa fim seriosi. daca vi sa-r da drept la replica ati mai fi "victime"???? haideti ca deja ma faceti sa rad.

  RăspundețiȘtergere
 7. E foarte bine. Rasul este sanatos.
  Atentie insa sa nu patiti ce-am patit si noi. Asa cum au patit si romanii din Italia. Atunci nu veti mai rade.

  RăspundețiȘtergere