Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 6 septembrie 2007

ŞOBolanii ies la iveala: Încă unul din atacatorii înverşunaţi ai MISA se dovedeşte a fi mason

Un comentariu :
Update! Cititi despre un nou atac: Incredibil!!! De furie masonii şi-au pierdut complet minţile! Masonul Sorin Ovidiu Bălan l-a atacat din nou pe Gregorian Bivolaru la Antena1!

În 18 martie 2004, la Antena 1, reporterul Sorin Ovidiu Bălan anunţa aproape strigând: „Azi la orele 7 s-a declanşat cea mai mare operaţiune împotriva traficului de droguri şi a traficului de fiinţe umane din România post decembristã.“ În cadrul acerbei campanii de presă anti-MISA care a urmat, S.O. Bălan s-a remarcat prin înverşunare, calomnii, răutate şi lipsă de realism.


Acelaşi reporter participa după doi ani în calitate de "avocat al diavolului", la emisiunea „Miezul Problemei“ de pe Naţional TV, unde MISA şi Gregorian Bivolaru erau acuzaţi de anti-semitism pentru publicarea unor cărţi anti-masonice (nicidecum antisemite) precum „Dezvăluiri cutremurătoare despre modul în care francmasoneria încearcă să distrugă România”, „SIDA şi francmasoneria” şi „Francmasoneria – misterele dezvăluite ale unei gigantice conspiraţii satanice planetare”.

Secretul înverşunării lui S.O. Bălan a ieşit la iveală recent, când acesta a apărut printre “fraţii” masoni care au purtat sicriul lui Florian Pittiş. Fost purtător de cuvânt al Marii Loji Masonice din România, acesta a fost înmormântat pe 7 august, în mod bizar conform ritualului masonic, la acesta participând în mod revoltător şi preoţi ortodocşi. Printre cei şapte “fraţi” care i-au purtat sicriul lui Pittiş l-am recunoscut cu stupoare alături de Nicu Alifantis, Ducu Bertzi şi Virgil Ianţu pe înverşunatul militant anti-MISA din 2004, S.O.Bălan.


Tot cu aceeaşi ocazie a apărut pe Internet un document-bombă sub titlul “Armaghedonul masonic 2007”, document în mod evident redactat de persoane din interiorul Marii Loji a României. Conform acestuia, Sorin Ovidiu Bălan, mason fiind până în măduva oaselor, are rolul de a racola pentru secta masoneriei o serie întreagă de jurnalişti pe care îi va supune iniţierii în tainele frăţiei Kominterniste condusă de Eugen Ovidiu Chirovici. Dintre „noii” fraţi masoni, cel mai mult s-au remarcat jurnaliştii George Gabriel Stănescu, Lidia Popeangă şi Alecu Racoviceanu – de la ziarul Gardianul, de departe cea mai înverşunată voce din presa scrisă în campania anti MISA, care în 2005 a mers până într-acolo încât a pus o recompensă masonică pe capul lui Gregorian Bivolaru.

Sorin Ovidiu Bãlan - Activitate profesională:
1984-1989 - redactor stagiar şi apoi redactor la secţia de anchete şi reportaje, numită la vremea aceea "Morala-Reportaj", cotidianul "Scânteia Tineretului"
1989-1992 - şef de secţie, redactor-şef adjunct la cotidianul "Tineretul Liber"
1992-1994 - coordonator al secţiilor "Reporteri speciali", "Servicii secrete", "Eveniment", "Detectivi" la "Evenimentul zilei"
1994-1997 - fondator şi redactor-şef "Ziua"
1997-1999 - fondator şi director general al Agenţiei de investigaţii jurnalistice "Universul"
1999-2003 - realizator "Brigada Mobila" la Antena 1
intre 2003-2005 - fondator şi redactor-şef "Gardianul" şi realizator al jurnalului de la ora 17.00, Antena 1
2005-prezent - realizator "Echipa de Investigaţii", Naţional TV


Sorin Ovidiu Bălan se regaseste la Pozitia 343 in lista de masoni publicata in Armagedonul Masonic 2007.

Articol preluat de pe yogaesoteric.net

Cititi si:
Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua
Agentii de influenta ai masoneriei din mass media il calomniaza pe Gregorian Bivolaru
Testamentul masonului de gradul 33 Florian Pittis reveleaza adevaratele sale preocupari "spirituale"
Propaganda masonica numai cu cadavre convenabile
Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei
Mentalitatea francmasonică

Un comentariu :

  1. La informatiile privind biografia sa, trebuie adaugat faptul ca, tatal lui Balan a fost seful Militiei din Braila si tortionar, pe vremea lui Ceausescu. Sunt brailean si am locuit acolo ... 33 ani.

    RăspundețiȘtergere